X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, a ja marze, zeby wrócić do pracy, serio. Dziś juz rozważam czy nie wysłać męża z dziećmi na święta, a ja zostanę sama w domu i odpocznę...

Z okazji świat: Adu, Aniu, Alu, Ari, Beszko, Biedro, Blondik, Izo, Justta, Katjaa, Konwi, Kotko, Kroko, Laro, Lili, Manku, Mloda, Nenaa, Smoku, Wróżko, Yas, Zgredko,
    wszystkiego, co najlepsze. Dla naszych brzuszkow szczęśliwego rozwiązania, a dodatkowo:

Adulcova, oby teściowa nie odwaliła sceny zazdrości w święta;) No i mniej tandetnych prezentów dla Ady;) może świątecznej inspiracji na uszycie czegoś bombowego?
    Beszko, pewnie juz po wigilii u teściów, wiec udanej podróży do PL i wspaniałych świat z dzieciakami.
    Biedronko, udanych świat - wigilie jakoś przeżyjesz, a potem super świat z dziewczynkami,
    Blondik, oczywiście szczęśliwego testu - kciukam, no i wiecej spokoju w sprawach remontowo-budowlanych,
    Izo, odpoczynku i zeby ten śledź przetrwał;)
    Justta - spokoju i szczęśliwego rozwiązania
    Konwi, spokoju, spokoju i wiecej optymizmu i dobrego humoru.
    Kotko, mniej zadręczania sie i rozkminiania, spokoju i, zeby z mężem sie poukładało i poszedł po rozum do głowy.
    Kroko, spokoju i rodzinnych świat z mężem i Zuzka, a w przyszłym roku z Franiem.
    Lara, oby juz żadna infekcja Cię nie dopadła, a święta były spokojne i radosne z Anulka, mężem i Kolim u rodziców.
    Lili, odpoczynku u rodziców, zeby Sarcia dała odsapnąć i szczęśliwego powrotu.
    Manku, zdrowia, zeby te zatoki i pęcherz odpuściły, żebyś nacieszyła sie Jagódka w święta.
    Młoda - zeby z tym mieszkaniem Wam sie powiodło i w przyszłym roku, żebyście w nim z A i H spędzili święta.
    Nenaa, spokoju i oddechu;)
    Smoku, odpoczynku przy choince z Zosieńka.
    Wróżko, spokoju i rodzinnego czasu z Franiem i Antosiem.
    Yas- spokoju i szczęśliwego doczekania do terminu
    Zgredziu, Ty odpoczelas juz;) ale i tak spokoju i rodzinnego czasu z dzieciaczkami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:28

LaRa, Blondik, Krokodylica, Lili83, Nenaaa, Katjaaa, marissith, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sumi, dziękuję i Tobie też życzę pięknych świąt.

Dziewczyny jest zawsze tak samo.. Nawet jeśli kapie się z Tymkiem, mężem, czy z nami wszystkimi.. Na basen nie chodzimy, bo w tygodniu nie mam kiedy tego wepchnac, no ale chyba zacznę po prostu z rana, jak Tymka zawoze to od razu na basen.. Tyle że już później na spacer nie wyjdziemy..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sum, dziękuje :) Tobie rownież spokojnych świat, oby udało Ci sie odpocząć :)

My w drodze, Ania usnęła o 16:30, mam nadzieje ze z godzinkę pospi, wiecej nie musi. Choc intakmprzed nami jeszcze ok 2 h podróży. Psiak tez śpi od czasu do czasu puszczając baki, ze umrzeć można.

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On zaproponowal terapie dla par....Ja jestem za.

Domu nas dzisiaj niezle zaskoczyl. Chcial cos od meza i pokazywal palcem i jeczal. Mowie mu wuec "Musisz do taty powiedziec po niemiecku prosze" A on "bitte" :D. Szok bo myslalam ze powie "prosze".

Dziewczyny ktore maja foteliki rwf. Jak radzicie sobie z mniejsza iloscia miejsca w fotelu za ktorym jest fotelik?

Summi dziekuje bardzo. Ale sie postaralas! Piekne zyczenia!

Lili - nie wiedzialam ze jedziecie jednak. Super ze sue udalo!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz terapie? No alr jak jestes za to pewnie, sprobujcie.

Summi dziekuje za zyczenia, pieknie kazdemu poswiecilas chwile, co by nie napisac bedzie lipne w takiej sytuacji..

My jedziemy rano w sb, na pierwszy dxien swiat juz mam umowione spotkanie klasowe :-)
    3 rok sie z nimi spotykac i 3rok nie pije..
    Niech ten maly z butli sie nauczy..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi dziękuje!!! Szacun kochana ❤ Tobie rownież radosnych i spokojnych świat zycze!!! Duuuuzo odpoczynku :)
    Psotka współczuje sytuacji z mężem...nie wiem co powiedzieć chyba. Faktycznie szybko ta terapia ale hak sam zaproponował to spróbujcie. PowodEnia!
    Blondik trzymam kciuki!!!
    A wiec i my składamy najlepsze życzenia dla Was dziewuszki i dla waszych najbliższych!!! Zdrówka, spokoju i szczęścia w te święta!!! Zero smutków i nieporozumień!!! Nie przejedzcie sie a jesli juz to niech idzie w cycki!!! Tym co w drodze bezpiecznej podróży!!! Tym chorym szczegolnie zdrówka!!! A na koniec dziękuje za kolejne "wspólne" święta ❤❤❤❤❤

Summerka, Lili83, LaRa, Nenaaa, marissith, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• adulcova Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, pół dnia mnie nie było, byłam z Tatą załatwić jego służbowe sprawy, teraz usypiam małą.

Miało mnie nie być 2h, nie był mnie 6,5... Nie umyłam włosów, nie zafarbowałam... Pieron z tym, zrobię alles jutro.

Kolezanka zachwycona kurtka i lalka, bo napisala ;) uff i wiem, ze to takie szczere, nie wymuszone.

Dziękuję WSZYSTKIM za życzenia.
    Mimo, że jestem tu powiedzmy intruzem, ale polubiłam Was, każdą darzę sympatią. Jesteście dziewczyny wspaniałe - wspaniałe koleżanki, mamy, żony, narzeczone :). Obyście zawsze dążyły z zapałem do celu i nigdy się nie poddawały nawet mimo tego, że ludzie i los robią na przekór. Macie wspaniałe rodziny, pielęgnujcie je, ale nie zapominajcie o sobie - o zdrowiu, o wspaniałym samopoczuciu, rozwoju zawodowym i nie tylko. Cieszcie się życiem :) i róbcie to, co potraficie najlepiej - uśmiechajcie się, bądźcie sobą, kochajcie innych. Aby te Święta były wyjątkowe, pogodne, zjednaczające :) poczujcie magię, niech wszystkie uczucia płyną prosto z serca <3 Życzę również spokojnych ciąż, zdrowych dzieciaków i bliskich, pięknych aranżacji domów i mieszkań, pieniążków, bo też niestety są potrzebne jak tlen... JESZCZE RAZ - wszystkiego, co najpiękniejsze w te Święta :) samych pomyślności, wykwintnych prezentów, smacznej kolacji i super atmosfery :) Życzymy z Adusią i Dawidem :)

LaRa, Nenaaa, Summerka, marissith, Biedroneczka83, Izoleccc, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak kochane, my na nogach od 6.00 nienajgorzej. Ale dzieci znowu kaszla - na sucho :( czy to się kiedyś skończy?

Dziewczyny, ja jeszcze zajrzę, bo jedziemy dopiero na noc, ale już teraz chciałam życzyć Wam wszystkim i każdej z osobna pięknych, wymarzonych świąt. Znajdzcie w tym szczególnym czasie chwilę dla siebie, dla dzieci, dla rodziny.. Niech marzenia każdej z Was spełnia się, jak za dotknięciem różdżki, a te z tych, które są niezwykle ciężkie do spełnienia, niech będą osiągalne w późniejszym czasie. Każda z nas boryka się z różnymi problemami, życzę Wam aby okazały się one błahe, nieistotne lub po prostu możliwe do rozwiązania. Siła jest w Was, dom, rodzina - to Wy! Życzę Wam kochane miłości, radości z macierzyństwa, życzę wsparcia od partnerów, nawet jeśli czasem są oni totalnymi osilkami. Zdrowia, zdrowia i zdrowia dla Was i dzieci, mężów, rodziców, dziadków. Szczęśliwych rozwiązań i łagodnych pierwszych miesięcy życia naszych nowych członków gangowej rodziny. Dziękuję za kolejny rok z Wami.. To już niemal 4 lata. Wesołych świąt!

LaRa, Nenaaa, Summerka, adulcova, marissith, Krokodylica, Ania_84, Izoleccc, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej śpiochy post z wczoraj mi sie nie dodał buu:(
    Ja zaraz tez ruszam do kuchni walczyć :) zatem zycze Wam wszystkim zdrowych pogodnych rodzinnych świat niech następny rok bedzie obfity w dobre sytuacje w jeszcze lepsze relacje z dziećmi mężami i partnerami. Zebyscie zawsze znalazły czas dla siebie i dla mnie tu na forum ( i na wyjazd do krk na panieński Zgredki) :) ja tez dziekuje za kolejny tok spędzony z Wami, dzieki Wam choc wirtualnie nie zwariowałam siedząc zamknięta z dzieckiem, dzieki Wam nie zwariowałam ze strachu opiekując sie maleńka istota i nawet podjęłam wyzwanie by wychować kolejna. Miałyście w tym swoją zasługę ( Zgredko,Konwi,Beszko i każda z Was która daje mi nadzieje ze dam rade z dwójka małych szkrabów).

Psotko w tym niedodanym poście napisałam żebyś poprostu powiedziała mezowi ze jest Ci przykro ze tak Cie traktuje. Starasz sie ale jak każdy masz prawo do pomyłek czy błędów a jesli mu cos w Tobie przeszkadza niech Ci spokojnie powie porozmawia z Toba zamiast tylko krytykować.

LaRa, Nenaaa, konwalianka, Krokodylica, Izoleccc, Lili83 lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Wow, Wow, Wow, Konwi, Twoje życzenia ścisnęły mnie za serce, cokolwiek bede chciała napisać jest teraz niczym.
    Jednak z całego serca, życzę wszystkim spokoju, radości, rodzinnych Świat, pełnych zrozumienia i wspólnych rozmów, duzo wytrwałości i tym samym wyciszenia. Pozatym, co oczywiste zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, bo to jednak najważniejsze, żadne miliony nie pomogą jeśli zdrowia nie bedzie. Wiec..... Zdrówka!!!! Maluszkom, duzo radości :) szczęśliwych, szybkich, bezbolesnych porodów, szcześliwie donoszonych ciąż, i staraczkom życzę ujrzenia || na teście :)
    No i rownież dziękuje Wam kochane za kolejny rok, dziękuje za wsparcie jakie nie raz mi okazalyscie. Nie wyobrażam sobie zeby miało Was zabraknąć ( i tu wspominam tez laski ktore odeszły bez pożegnania ;( ). Jesteśmy jedna wielka rodzina, a ślub Zgredki bedzie wydarzeniem roku 2017. Krakowie, bój Sie!!!!

Nenaaa, Summerka, konwalianka, marissith, Krokodylica, Izoleccc, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buenos dias

Jakie ładne życzenia! Wszystkie piękne. Dziękuję <3

Siedzę w kącie bom zmęczona fizycznie i psychicznie ostatnio.
    Chyba mi się rzeczywistość mocno ścięła z marzeniami.
    Ale nic, świątecznie jest, nie ma co smęcić.

Wszystkiego co najlepsze na te święta! :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czytam tycj zyczen bo sie rozkleje..
    Ja nie mam zadnych prac w kuchni tj gotowania, bo di domu na swieta a mama jeczy jak sir co przywozi bo to koliduje z jej porzadkiem dan (tak tak) ale muszr pomyc podlogi poprasowac wanne umyc skoczyc do galerii po prezent dla mamy i moze choinke ubrac

Myslicie, ze ten slub w 2017? Bo ja jeszcze nie wiem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 10:07

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, opowiadaj, nie ma co się zamykać w sobie. Co się dzieje, poza tym że Mały daje w kość i tutaj raczej Co nie możemy służyć pomocą, jedynie modlić się byś przetrwała.. Święta nie świeta wsparcie o każdej porze dnia i nocy. Dawaj!

Zgredko, bo ja też nie gotuje, ale mam taki Meksyk.. Bo się pakuje, z Patrykiem.. Ja wkładam, on wyjmuje. Ja wchodzę na krzesło, on za mną..

Piękne życzenia kochane

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane u nas w miare jak zawsze tylko o sobie bo nie poczytam
    Aha Lara Leos pada zazwyczaj 21:30, 22:30 max, chyba ze nie spi w dzien to 20:30

wczorajsza wizyta u ginki ok, Nina super urosla, wazy zgodnie z tygodniami ma juz 2800, ciesze sie bo wczesniej cos wolno rosla, ja za to trzymam wage niezle i nawet schudlam co dziwne, termin na cc ustalony na 10 stycznia, skierowanie juz mam, teraz zeby tylko wytrwac

Sprzatam dzisiaj, na wigilie do tesciowej i szwagierki, nic nie robie ;-)

Super swiat zyczymy, buziaki

marissith, Biedroneczka83, Nenaaa, Krokodylica, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Katjaaa Przyjaciółka

Wysłany: 23 grudnia 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!!!
    Wpadłam przelotem z zyczonkami dla wszystkich i każdej z osobna!!! Może tu nie zaglądam ale pamiętam o Was!!!

W Boże Narodzenie kiedy jak co roku,
    Sypią się ze wszystkich stron życzenia wokół,
    Ja także ślę Wam w tym dniu życzenia:
    Przy stole wigilijnym pysznego jedzenia,
    Czasu spędzonego wśród ludzi wspaniałych,
    Świąt pełnych miłości, wprost niezapomnianych,
    Szczęśliwego Nowego Roku, Sylwestra udanego,
    No i na koniec – wszystkiego najlepszego! <3 <3 <3

adulcova, marissith, Nenaaa, Krokodylica, Izoleccc, Lili83 lubią tę wiadomość

f2w3rjjg6pyc7txh.png
    f2wlmg7yzuaizjpz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski, życzymy wam Wesołych Świąt <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 22:16

adulcova, Biedroneczka83, Nenaaa, Krokodylica, Izoleccc, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość

• adulcova Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z doskoku ;)

bylam na paznokciach bordo + alien. Kupilam Adzie piekna sukienke na wigilie, mama tylko rajtki dla niej dokupi.

W kuchni prawie wszystko zrobione, tata kroi salatke.

Ja ide sie wziac za wlosy i ogarniecie siebie, bo mloda spi.

PS. Moj maz robil auto ;) merry christmas...

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu:alien hehe

Nenna: pisz co sie dzieje

Ja zakupy cyknelam w godzinke z malym
    Pomylam podlogi, wanne umyje po malowaniu lazienki pozniej i prasowani
    Teraz lece po mala do zlo

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gangsterki może nie pisze systematycznie ale Was podczytuje <3

Kochane z okazji nadchodzących świat Bożego Narodzenia chciałabym Wam życzyć przede wszystkim zdrowia, dużo miłości, spokoju, zrozumienia , wsparcia i dużo pozytywych relacji na co dzień , dla gangsterek walczących aby Wasz walka przyniosła wyczekiwany cud <3 abyście mogły cieszyć się nim na codzień ,dla ciężarówek spokojnej reszty ciąży i spokojnego rozwiazana a póxniej dużo siły i pociechy :)

Dla Mamusiek które mają już swój cud na świecie przede wszystki zdrowia dla dzieciaczków , aby rosły Wam mądralińskie któe choć nie raz dadzą w kość zawsze będą Waszymi kochanymi dzieciaczkami :)

zgredka, Nenaaa, LaRa, Krokodylica, Izoleccc, marissith, Lili83 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic takiego dziewczęta, zmęczenie materiału, niewyspanie, niewyrabianie się z niczym, zaległości we wszystkim...frustracje i wyrzuty sumienia z tychże powodów.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 2197 2198 2199 2200 2201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ