Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, a ja marze, zeby wrócić do pracy, serio. Dziś juz rozważam czy nie wysłać męża z dziećmi na święta, a ja zostanę sama w domu i odpocznę...
Z okazji świat: Adu, Aniu, Alu, Ari, Beszko, Biedro, Blondik, Izo, Justta, Katjaa, Konwi, Kotko, Kroko, Laro, Lili, Manku, Mloda, Nenaa, Smoku, Wróżko, Yas, Zgredko,
wszystkiego, co najlepsze. Dla naszych brzuszkow szczęśliwego rozwiązania, a dodatkowo:
Adulcova, oby teściowa nie odwaliła sceny zazdrości w święta;) No i mniej tandetnych prezentów dla Ady;) może świątecznej inspiracji na uszycie czegoś bombowego?
Beszko, pewnie juz po wigilii u teściów, wiec udanej podróży do PL i wspaniałych świat z dzieciakami.
Biedronko, udanych świat - wigilie jakoś przeżyjesz, a potem super świat z dziewczynkami,
Blondik, oczywiście szczęśliwego testu - kciukam, no i wiecej spokoju w sprawach remontowo-budowlanych,
Izo, odpoczynku i zeby ten śledź przetrwał
Justta - spokoju i szczęśliwego rozwiązania
Konwi, spokoju, spokoju i wiecej optymizmu i dobrego humoru.
Kotko, mniej zadręczania sie i rozkminiania, spokoju i, zeby z mężem sie poukładało i poszedł po rozum do głowy.
Kroko, spokoju i rodzinnych świat z mężem i Zuzka, a w przyszłym roku z Franiem.
Lara, oby juz żadna infekcja Cię nie dopadła, a święta były spokojne i radosne z Anulka, mężem i Kolim u rodziców.
Lili, odpoczynku u rodziców, zeby Sarcia dała odsapnąć i szczęśliwego powrotu.
Manku, zdrowia, zeby te zatoki i pęcherz odpuściły, żebyś nacieszyła sie Jagódka w święta.
Młoda - zeby z tym mieszkaniem Wam sie powiodło i w przyszłym roku, żebyście w nim z A i H spędzili święta.
Nenaa, spokoju i oddechu;)
Smoku, odpoczynku przy choince z Zosieńka.
Wróżko, spokoju i rodzinnego czasu z Franiem i Antosiem.
Yas- spokoju i szczęśliwego doczekania do terminu
Zgredziu, Ty odpoczelas juz;) ale i tak spokoju i rodzinnego czasu z dzieciaczkami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:28
LaRa, Blondik, Krokodylica, Lili83, Nenaaa, Katjaaa, marissith, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Sumi, dziękuję i Tobie też życzę pięknych świąt.
Dziewczyny jest zawsze tak samo.. Nawet jeśli kapie się z Tymkiem, mężem, czy z nami wszystkimi.. Na basen nie chodzimy, bo w tygodniu nie mam kiedy tego wepchnac, no ale chyba zacznę po prostu z rana, jak Tymka zawoze to od razu na basen.. Tyle że już później na spacer nie wyjdziemy.. -
Sum, dziękuje
Tobie rownież spokojnych świat, oby udało Ci sie odpocząć
My w drodze, Ania usnęła o 16:30, mam nadzieje ze z godzinkę pospi, wiecej nie musi. Choc intakmprzed nami jeszcze ok 2 h podróży. Psiak tez śpi od czasu do czasu puszczając baki, ze umrzeć można.Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
On zaproponowal terapie dla par....Ja jestem za.
Domu nas dzisiaj niezle zaskoczyl. Chcial cos od meza i pokazywal palcem i jeczal. Mowie mu wuec "Musisz do taty powiedziec po niemiecku prosze" A on "bitte". Szok bo myslalam ze powie "prosze".
Dziewczyny ktore maja foteliki rwf. Jak radzicie sobie z mniejsza iloscia miejsca w fotelu za ktorym jest fotelik?
Summi dziekuje bardzo. Ale sie postaralas! Piekne zyczenia!
Lili - nie wiedzialam ze jedziecie jednak. Super ze sue udalo!
-
Juz terapie? No alr jak jestes za to pewnie, sprobujcie.
Summi dziekuje za zyczenia, pieknie kazdemu poswiecilas chwile, co by nie napisac bedzie lipne w takiej sytuacji..
My jedziemy rano w sb, na pierwszy dxien swiat juz mam umowione spotkanie klasowe
3 rok sie z nimi spotykac i 3rok nie pije..
Niech ten maly z butli sie nauczy.. -
Summi dziękuje!!! Szacun kochana ❤ Tobie rownież radosnych i spokojnych świat zycze!!! Duuuuzo odpoczynku
Psotka współczuje sytuacji z mężem...nie wiem co powiedzieć chyba. Faktycznie szybko ta terapia ale hak sam zaproponował to spróbujcie. PowodEnia!
Blondik trzymam kciuki!!!
A wiec i my składamy najlepsze życzenia dla Was dziewuszki i dla waszych najbliższych!!! Zdrówka, spokoju i szczęścia w te święta!!! Zero smutków i nieporozumień!!! Nie przejedzcie sie a jesli juz to niech idzie w cycki!!! Tym co w drodze bezpiecznej podróży!!! Tym chorym szczegolnie zdrówka!!! A na koniec dziękuje za kolejne "wspólne" święta ❤❤❤❤❤Summerka, Lili83, LaRa, Nenaaa, marissith, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
No nic, pół dnia mnie nie było, byłam z Tatą załatwić jego służbowe sprawy, teraz usypiam małą.
Miało mnie nie być 2h, nie był mnie 6,5... Nie umyłam włosów, nie zafarbowałam... Pieron z tym, zrobię alles jutro.
Kolezanka zachwycona kurtka i lalka, bo napisalauff i wiem, ze to takie szczere, nie wymuszone.
Dziękuję WSZYSTKIM za życzenia.
Mimo, że jestem tu powiedzmy intruzem, ale polubiłam Was, każdą darzę sympatią. Jesteście dziewczyny wspaniałe - wspaniałe koleżanki, mamy, żony, narzeczone. Obyście zawsze dążyły z zapałem do celu i nigdy się nie poddawały nawet mimo tego, że ludzie i los robią na przekór. Macie wspaniałe rodziny, pielęgnujcie je, ale nie zapominajcie o sobie - o zdrowiu, o wspaniałym samopoczuciu, rozwoju zawodowym i nie tylko. Cieszcie się życiem
i róbcie to, co potraficie najlepiej - uśmiechajcie się, bądźcie sobą, kochajcie innych. Aby te Święta były wyjątkowe, pogodne, zjednaczające
poczujcie magię, niech wszystkie uczucia płyną prosto z serca
Życzę również spokojnych ciąż, zdrowych dzieciaków i bliskich, pięknych aranżacji domów i mieszkań, pieniążków, bo też niestety są potrzebne jak tlen... JESZCZE RAZ - wszystkiego, co najpiękniejsze w te Święta
samych pomyślności, wykwintnych prezentów, smacznej kolacji i super atmosfery
Życzymy z Adusią i Dawidem
LaRa, Nenaaa, Summerka, marissith, Biedroneczka83, Izoleccc, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Jak kochane, my na nogach od 6.00 nienajgorzej. Ale dzieci znowu kaszla - na sucho
czy to się kiedyś skończy?
Dziewczyny, ja jeszcze zajrzę, bo jedziemy dopiero na noc, ale już teraz chciałam życzyć Wam wszystkim i każdej z osobna pięknych, wymarzonych świąt. Znajdzcie w tym szczególnym czasie chwilę dla siebie, dla dzieci, dla rodziny.. Niech marzenia każdej z Was spełnia się, jak za dotknięciem różdżki, a te z tych, które są niezwykle ciężkie do spełnienia, niech będą osiągalne w późniejszym czasie. Każda z nas boryka się z różnymi problemami, życzę Wam aby okazały się one błahe, nieistotne lub po prostu możliwe do rozwiązania. Siła jest w Was, dom, rodzina - to Wy! Życzę Wam kochane miłości, radości z macierzyństwa, życzę wsparcia od partnerów, nawet jeśli czasem są oni totalnymi osilkami. Zdrowia, zdrowia i zdrowia dla Was i dzieci, mężów, rodziców, dziadków. Szczęśliwych rozwiązań i łagodnych pierwszych miesięcy życia naszych nowych członków gangowej rodziny. Dziękuję za kolejny rok z Wami.. To już niemal 4 lata. Wesołych świąt!LaRa, Nenaaa, Summerka, adulcova, marissith, Krokodylica, Ania_84, Izoleccc, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Hej śpiochy post z wczoraj mi sie nie dodał buu:(
Ja zaraz tez ruszam do kuchni walczyćzatem zycze Wam wszystkim zdrowych pogodnych rodzinnych świat niech następny rok bedzie obfity w dobre sytuacje w jeszcze lepsze relacje z dziećmi mężami i partnerami. Zebyscie zawsze znalazły czas dla siebie i dla mnie tu na forum ( i na wyjazd do krk na panieński Zgredki)
ja tez dziekuje za kolejny tok spędzony z Wami, dzieki Wam choc wirtualnie nie zwariowałam siedząc zamknięta z dzieckiem, dzieki Wam nie zwariowałam ze strachu opiekując sie maleńka istota i nawet podjęłam wyzwanie by wychować kolejna. Miałyście w tym swoją zasługę ( Zgredko,Konwi,Beszko i każda z Was która daje mi nadzieje ze dam rade z dwójka małych szkrabów).
Psotko w tym niedodanym poście napisałam żebyś poprostu powiedziała mezowi ze jest Ci przykro ze tak Cie traktuje. Starasz sie ale jak każdy masz prawo do pomyłek czy błędów a jesli mu cos w Tobie przeszkadza niech Ci spokojnie powie porozmawia z Toba zamiast tylko krytykować.LaRa, Nenaaa, konwalianka, Krokodylica, Izoleccc, Lili83 lubią tę wiadomość
Maniek
-
Hej,
Wow, Wow, Wow, Konwi, Twoje życzenia ścisnęły mnie za serce, cokolwiek bede chciała napisać jest teraz niczym.
Jednak z całego serca, życzę wszystkim spokoju, radości, rodzinnych Świat, pełnych zrozumienia i wspólnych rozmów, duzo wytrwałości i tym samym wyciszenia. Pozatym, co oczywiste zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, bo to jednak najważniejsze, żadne miliony nie pomogą jeśli zdrowia nie bedzie. Wiec..... Zdrówka!!!! Maluszkom, duzo radościszczęśliwych, szybkich, bezbolesnych porodów, szcześliwie donoszonych ciąż, i staraczkom życzę ujrzenia || na teście
No i rownież dziękuje Wam kochane za kolejny rok, dziękuje za wsparcie jakie nie raz mi okazalyscie. Nie wyobrażam sobie zeby miało Was zabraknąć ( i tu wspominam tez laski ktore odeszły bez pożegnania ;( ). Jesteśmy jedna wielka rodzina, a ślub Zgredki bedzie wydarzeniem roku 2017. Krakowie, bój Sie!!!!Nenaaa, Summerka, konwalianka, marissith, Krokodylica, Izoleccc, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Buenos dias
Jakie ładne życzenia! Wszystkie piękne. Dziękuję
Siedzę w kącie bom zmęczona fizycznie i psychicznie ostatnio.
Chyba mi się rzeczywistość mocno ścięła z marzeniami.
Ale nic, świątecznie jest, nie ma co smęcić.
Wszystkiego co najlepsze na te święta! -
Nie czytam tycj zyczen bo sie rozkleje..
Ja nie mam zadnych prac w kuchni tj gotowania, bo di domu na swieta a mama jeczy jak sir co przywozi bo to koliduje z jej porzadkiem dan (tak tak) ale muszr pomyc podlogi poprasowac wanne umyc skoczyc do galerii po prezent dla mamy i moze choinke ubrac
Myslicie, ze ten slub w 2017? Bo ja jeszcze nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 10:07
-
Nena, opowiadaj, nie ma co się zamykać w sobie. Co się dzieje, poza tym że Mały daje w kość i tutaj raczej Co nie możemy służyć pomocą, jedynie modlić się byś przetrwała.. Święta nie świeta wsparcie o każdej porze dnia i nocy. Dawaj!
Zgredko, bo ja też nie gotuje, ale mam taki Meksyk.. Bo się pakuje, z Patrykiem.. Ja wkładam, on wyjmuje. Ja wchodzę na krzesło, on za mną..
Piękne życzenia kochane -
hejka kochane u nas w miare jak zawsze tylko o sobie bo nie poczytam
Aha Lara Leos pada zazwyczaj 21:30, 22:30 max, chyba ze nie spi w dzien to 20:30
wczorajsza wizyta u ginki ok, Nina super urosla, wazy zgodnie z tygodniami ma juz 2800, ciesze sie bo wczesniej cos wolno rosla, ja za to trzymam wage niezle i nawet schudlam co dziwne, termin na cc ustalony na 10 stycznia, skierowanie juz mam, teraz zeby tylko wytrwac
Sprzatam dzisiaj, na wigilie do tesciowej i szwagierki, nic nie robie
Super swiat zyczymy, buziakimarissith, Biedroneczka83, Nenaaa, Krokodylica, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane!!!
Wpadłam przelotem z zyczonkami dla wszystkich i każdej z osobna!!! Może tu nie zaglądam ale pamiętam o Was!!!
W Boże Narodzenie kiedy jak co roku,
Sypią się ze wszystkich stron życzenia wokół,
Ja także ślę Wam w tym dniu życzenia:
Przy stole wigilijnym pysznego jedzenia,
Czasu spędzonego wśród ludzi wspaniałych,
Świąt pełnych miłości, wprost niezapomnianych,
Szczęśliwego Nowego Roku, Sylwestra udanego,
No i na koniec – wszystkiego najlepszego!adulcova, marissith, Nenaaa, Krokodylica, Izoleccc, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z doskoku
bylam na paznokciach bordo + alien. Kupilam Adzie piekna sukienke na wigilie, mama tylko rajtki dla niej dokupi.
W kuchni prawie wszystko zrobione, tata kroi salatke.
Ja ide sie wziac za wlosy i ogarniecie siebie, bo mloda spi.
PS. Moj maz robil automerry christmas...
-
Hej Gangsterki może nie pisze systematycznie ale Was podczytuje
Kochane z okazji nadchodzących świat Bożego Narodzenia chciałabym Wam życzyć przede wszystkim zdrowia, dużo miłości, spokoju, zrozumienia , wsparcia i dużo pozytywych relacji na co dzień , dla gangsterek walczących aby Wasz walka przyniosła wyczekiwany cudabyście mogły cieszyć się nim na codzień ,dla ciężarówek spokojnej reszty ciąży i spokojnego rozwiazana a póxniej dużo siły i pociechy
Dla Mamusiek które mają już swój cud na świecie przede wszystki zdrowia dla dzieciaczków , aby rosły Wam mądralińskie któe choć nie raz dadzą w kość zawsze będą Waszymi kochanymi dzieciaczkami
zgredka, Nenaaa, LaRa, Krokodylica, Izoleccc, marissith, Lili83 lubią tę wiadomość