Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beszka ała, historia z palcem mnie zmroziła.
Jak tam w pracy?
Fajnie że udało Wam się z opieką nad Hanią.
Konwalia współczuję.
Mi się dzisiaj od rana też jakiś kaszel zaczął, cholerka, mam nadzieję, że to od kataru, i że nic więcej mi się nie przypląta...
Takie mam sucho w gardle.
Prezentów na dzień babci i dziadka nie robię. Jakaś czekolada i tyle.
Zgedka zakupy do domu dziecka?
Lara może faktycznie skróć spacery?
Summi byłam wczoraj w aptece i nie pomyślałam o tych maseczkach.beszka lubi tę wiadomość
-
Laro: ja tez raczej na biezaco, ale moj wklada do sloika 300zl na jedzenie i ja daje tyle samo..w to nie wchodzi mleko i sloiczki
Kroko: no paczke do domu dziecka robilan, pamietasz jak pisalam, ze musze cos zrobix w zw z tym wkurwem o to znwcanie sie nad dziecmi, wiec sie skontaktowalam z domem malego dziecka u nas i wyslali mi liste potrzebnych rzeczy
Adulcova: wysylamy kartko na roczek dzieci, moja w tamtym romu zebrala kilkanascie i chcialabym w tym roku pare dla malego zebrac..
To kiedy Kosia ma ur? Nie mohe znalezc naszej listy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 15:16
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Wysłałam adres na priv.
Pisałam Wam, ze w tym roku nie przyjmę księdza po kolędzie?
Pół pokoju w którym miałabym przyjąć księdza jest w kartonach, wystawienie stołu do przyjęcia księdza zaburzyło by mi porządek kartonowy hahaha, No nic, za rok juz na ńowym.
Obstawiajcie płeć, a rozwiazańie konkursu najprawdopodobniej 30.01. Do wygrania uścisk dłoni prezesa -
Hejo!!!
Widze strasznie chorobowo u Was! Zdrówka wszystkim! A bo ta pogoda taka pi*dowata...u nas od rana pięknie sypał śnieg a teraz bagno! Ale juz mowilam mojemu zeby zniósł sanki ze strychu i skręcił bo podobno w nocy ma sypać
Beszko gratuluje pracy!!! A palec...straszna historia
Ja chyba jeszcze dochodzę do siebie po sylwku poszliśmy spac chyba o 5 a młoda o 9 pobudka ;)ale było Cool
Teraz zoska walczy z lego...nie ma jak przejsc w salonie whhh
Ja tez listy nie robię...tzn chyba ze zakupów ale jaja mięcho i warzywa mam od babć wiec większe zakupy rzadko robimy
A dzis wreszcie przyszły stoliki nocne maz musi skręcić jak wróci bo szuka odkurzacza bo nadal nie mamy
Zgredzia ja miałam wesele w sierpniu i gdyby nie klima to by wszyscy padli jakieś 120 osób czyli cała najbliższa rodzina. I brawo za zakupy do domu dziecka świetny pomysł
No to mamy 2017 a w 2017 planuje zajść...sie zobaczy jak to Bedzie
Wlasnie Kroko ja zawsze mam maseczki w domu
Ja chyba nie jestem rozrzutna...ale fakt lubię wszystko mieć w zapasie. Szczegolnie leki maści chemię itp
A wlasnie jak tam Yasminka Lara?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 17:09
beszka lubi tę wiadomość
-
No wlasnie Kroko, tez miałam pisać o maseczkach, bo ostatnio gdy maz tak choruje to nie wyobrażam sobie nie mieć.
Smoku, a wiec..... Trzymam mocno kciuki, abys zbyt długo ćzekac na || nie musiała. Powodzenia.
Beszko, jak tam pierwszy dzien w pracy? Jak dalysćie rade, razem z Hania?
Młoda, co u Ciebie, Ala? Wróżko!!! Daj znać ze żyjesz!
A u Yas, wiem tylko tyle ze jest w domu, psychicznie i fizycznie czuje sie zle, jest słaba, ale maluszek siedzi w środku. Oby jak najdłużej. -
Smoku to kciukam za szybki gol
Dziewczyny jakie macie pralki ( moja jednak definitywnie sie rozpiździla) miałam jeszcze taka zwykła a teraz mysle o ecco buble i z suszarka ... ma któraś bo nie wiem na co zwracać uwagę.
Boszzze ale mi ciezko mam wrażenie ze żołądek mam w gardle.Maniek
-
No muszę zakupić te maseczki na przyszłość.
Dzisiaj i tak się dużo lepiej czuję, bo wczoraj to myślałam że zejdę z tego świata, antybiotyk działa.
Zuzia jeszcze bierze swój więc mam nadzieję, że moich zarazków nie przechwyci.
Tylko ten kaszel dzisiaj mi się pojawił. Jak nie urok to sra**ka.
A nos od kataru to mi zaraz odpadnie.
Inwentaryzacja przedłuży się nam jeszcze na jutro, kicha kurde, jak bym była obecna, to byśmy dzisiaj skończyli a tak jeden dzień więcej sklep zamknięty. No trudno, nic nie poradzę.
Smoku zazdraszczam zachodzenia.
Powodzenia.
Maniek ja mam boscha ale nie wiem jaki model, chciałam jak najprostszy, mało przycisków i bez miliona programów, w sumie i tak korzystam może ze trzech.
Lara ja bym przyjęła księdza, nawet na tych kartonach.
Zuzia już zaliczyła pobudkę, weszła do łóżka i płakała, bo mnie tam nie było. Spocona jak nie wiem. Ech. -
Maniek: ja czekam az moja kipnie, w planach jest ecobubble, nawet mam gdzies fote konkretnego modelu..
Maniu: dla mnie wazne ile laduje, ile zuzywa wody i energii musi byc a+++ i takie w samsungu naja, boahe tez ale te sa drozsze..
U mnie mala z ojcem spi, ja kapalam malego, bo juz 2dni przerwy i w trakcie zrobilo mi sie slabo, nie zdazylam malego ubrac ale na szczescie bylam skupiona wiec tylko teoche oslablam, polozylam malego do kp, przykrylam, jak sie ozezwilam, ubralam i poszlam cos zjesc, to nie bylo z glodu, raczej cos mi zaszkodzilo, ale chcialam jeszcze podjesc..
Maly lezy na macie..
Kroko: dobrze, ze choc troche lepiej.. -
Moja mama ma ecobubble (za moim poleceniem). Jest bardzo zadowolona.
Ania jeszcze ńie śpi, wysypała klocki i je rozrzuca. Ja nie mam juz siły wiec ojciec nerwowo sie z nia obchodzi i zaraz strzelę mu w łeb!
Zgredzia, ja dzis myślałam ze na serce padnę, a na sankach to juz wogole, oddychać nie mogłamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 22:14
-
Lara może powinniście zrezygnować z D drzemki dziennej? Może już nie potrzebuje?
Smoku trzymam kciuki za powodzenie
Beszko hop hop gdzie się pidziewasz..
Ja mam Bosch max 5, jeszcze chciałabym blokadę przeciw dzieciom
Wróciłam z cross fitu i jeszcze z zakupów w Auchan, od razu , w głowie mi się kręci, mroczki w oczach.. Zmęczenie mięśni. W domu wszyscy śpią, lecę pod prysznic.. Aaa na crosie dziś 28 osób, od razu widać postanowienia noworoczne -
Zgredko, nie idź ta droga...my juz mamy wszystkie najfajniejsze zestawy, ech...dziś dokupiłem jeszcze Kopciuszka i Śnieżkę...
Ja tez sie rozchorowałam, Fuck
Manku, ja mam samsunga, ale juz jakieś 6 lat i jestem mega zadowolona (wtedy fakt, był to najdroższy model, ale warto byli), działa bez zarzutu ma milion programów (ja akurat używam kilku przynajmniej), No i jest nadal śliczny;) zreszta ja lubię design samsunga i wiele sprzętów mamy tej firmy
Jutro na kontrole z Toska, a w sobotę robimy jej roczek (Zuza nie miała i jej tez nie planowaliśmy, bo mam takie zdanie, ze to wyciąganie kasy od dziadków, etc., a dziecko i tak nie kuna, co innego dwulatek, Zuza juz miała i rozumiała co nieci;), No, ale chrzestna z daleka chce przyjechać z rodzina, wiec zapraszamy dziadków i bedzie impreza...) -
hejo Kroko Summi zdrówka.
Zgredko mi tez zależy na a+++ tylko mam dylemat czy kupić pralkosuszarke czy normalną eccobuble....Samsung też mi się podoba...ehh cholera akurat teraz musiała się zepsuć.
Boszzze wyrzuce zaraz tv przez balkon...oglądam ddtvn a tam jakiś ksiądz mi mówi że miałam kontakt z szatanem bo mam tatuaż...ja pier****e co za ciemnogród. nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. tacy księża powodują oddalenie wielu ludzi od kościoła.
jagoda zasnęła znów ze mną...ide się szykować i lece do gin.Maniek
-
Hej,
Konwi, z ta drzemka to jest tak, ze mogę jej nie kłaść jeśli sama nie chce, a jeśli wiem ze jest śpiąca to jak ja przetrzymac od 13-20? Noł łej. Jak usnie o 13 śpi do 15-15:30-16:00 a potem musze policzyć jakies 6 h aktywności i wtedy wiem ze usnie. Widzę ze jest bardzo spragniona sali zabaw wiec ustaliłam z mężem ze dzis jadą poszaleć.
Zgredzia, szalejesz z tym duplo, a mnie aż tak nie wkręciło. Ania lubi układać ale bez szaleństwa.
Konwi, szalejesz z tym crossem, moze stad ból głowy? Z przeciążenia?
Sum, zdrówka!
Kroko, jak tam? Żyjesz? I reszta chorowitek?
U nas jakoś wczorajsze wyjście na sanki nie było jakimś mega wydarzeniem, tzn przez pierwsze 30 min było ok, a pozniej wychodzenie z sanek itd, koncowo do domu wróciliśmy wszyscy pieszo.
Cdn
-
Hejka
U nas od paru dobrych dni juz bez dzemki popoludniowej i zasypia finalnie kolo 19 30, 20 spi do 7
Mam pytanko techniczne, zalatwial ktorys tatus opieke na dziecko zdrowe na L4 na porod i dalsze dni, bo nie wiem jak to sie zalatwia, do ktorego lekarza? piediatry? Normaanie zarejestrowac i powiedziec o co cho, czy do swojego lekarza?