Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hi!
Smoku to do dziela;)czekamy na kolejnego babla gangowego
U nas noc okropnaaaaa Leo goraczka podalam ibuprofen w syropku poplakiwal budzil sie co chwile budzac Sare takze raz jedno raz drugie stekalo teraz lata jak zwariowany:/stawiam na 3dniowke bo zadnych innych objawow nie ma ani kataru ani kaszlu tylko temp wiec do jutra sie zobaczy
pada snieg a my uziemieni:(szkoda
Justta nie wiem jak jest w pl moj brat wolne
Wrozko jak sobie radzisz?
*******Gang18+*******B -
Hola,
Mój ładnie zniósł hexe, choć położył się dopiero po 22, a ja po 24, bo nie chciało mi się spać, dobrze, że mała dała radę do 8
a przed chwilą poszłam robić mu banana, zostawiłam go na macie, słysze upadek jakiś, ale bez płaczu, ide do pokoju przypominając sobie, że kawę prawie pełną na stole zostawiłam (ciepłą, nie gorącą)
oczywiście filiżanka na dywanie, mały w kawie, dywanie w kawie (tam gdzie białe części dywanu rzecz jasna)
najpierw przebrać małego, a ten zdziwiony co też z nim robię, bo przecież on się świetnie bawi
dobrze, że byłam w Pepco i kupiłam dwa bodziaki i od razu uprałam, bo wszystko się suszy, a teraz jak do Was piszę, nadal ciągnie brus
mam nadzieję, że ta świeża plama kawy (dobrze, że rozpuszczalna z mlekiem) zlezie z tego białego kwadratu na dywanie..
wrrr
Laro: na razie jestem na etapie oglądania duplo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 11:24
-
Uhh moj maz tez czesto zostawia kubki czy nawet czajnik z goraca woda na skraju stolu. Dostaje ochrzan odemnie za karzdym razem. Nie mam tutaj litosci. Nawet jak D nie ma w domu to nigdy nic goracego nie stawiam na skraju stolu.
Dobrze ze nic sie nei stalo
Co do drzemek to ja mam zamiar i nadzieje utrzymac ta jedna drzemke do ok 4 r.z.
Bylismy znowu ogladac dzialke. Niestety jest strasznie waska, dom musialby miec max 8m szerokosci i na skarpie. Ale jest przepiekna, w pieknej dzielnicy i z widokiem na miasto! Tyle ze w uj droga .
LARA to widze ze wam sie juz uregulowalo ladnie ze spaniem?
ALICJA gdzie jestes???? Jak Tomek???
Moje pytanie zostalo niestety olane a na takie kazdy mogl odpowiedziec
-
PSotko: ja też nie mam bardzo na to zważam, ale kawa była niższa od temp ciała, zazwyczaj mam ją wysoko, zwłaszcza z uwagi na małą
Kotko wybacz mi, możesz powtórzyć pytanie..
aha już widzę, otóż mój nie utrzymuje kontaktów ze znajomymi, może dlatego, że kolegował się z nimi za czasów swojego małżeństwa i to była paczka znajomych, że dziewczyny z dziewczynami,
co więcej, ja od swoich też się odsunęłam, ale mój się z nimi trzyma jak gra co tydzień w piłkę z chłopakami
więc ja mam swoich znjomychWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 11:31
-
psotka, mnie łeb boli, wiec nie ogarniam.. ogólnie to u nas jest tak.. mąż miał grupę kolegów z pracy, dawnej..wówczas czasem spotykaliśmy się parami, nie było to często, ale jednak. Nie są one jednak moimi koleżankami, rozmawiamy tylko gdy się spotykamy. Oni, faceci widują się częściej.. Obecnie mój ma też nowych kolegów, ale ich nawet nie poznałam.. Ja mam swoje koleżanki, spotykamy się też rodzinami, faceci są nawet dość "blisko" w swoim koleżeństwie, choć nigdy nie zdarzyło się aby spotkali się poza naszymi rodzinnymi spotkaniami.
zgredko chyba musisz wyrzucić póki co obrusy..
ale piździ u nas.. nadal mnie łeb boli -
Kotka mam swoje kolezanki;)a z zonami kolegow to tylko jak spotykamy sie w parach tematy zazwyczaj ogolne
Sara ma zalegle szczepienie w piatek i zastanawiam sie czy isc w zwiazku z goraczka Leo. cobyscoe zrobily?
Konwi moze przemeczenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 11:51
*******Gang18+*******B -
LILI jak juz masz i tak wizyte u lekarza to wez Leo niech go oslucha. Tak bez temrinu to bym nie szla jak nic mu innego nie dolega ale osluchac nei zaszkodzi. Chyba ze musisz tam dlugo w poczekalni siedziec to troche ryzyko ze tam cos jeszcze podlapie.
-
Lili: ja bym poszła, tam lekarz powinien ocenić (chyba, że u Was inaczej) izoluj małą od leo (haha bardzo śmieszne, wiem) i obserwuj..
Moja babka wczoraj mówiła, że możemy też dac pneumo, ale ja jednak wybrałam nie, bo po pneumo zawsze gorączkuje, po co miał mi się męczyć, pojadę za miesiąc.. (choć wiadomo to cała wyprawa) -
Pytam sie tak o te kolezanki bo ja ostatnio mialam taki pomysl coby sie z kazda z kobiet naszych znajomych spotkac w jakiejs knajpce i sobie pogadac. Choc wiadomo ze to juz inne relacje bo wiadomo ze napewno co ja im powiem o moim mezu uslyszy tez ten znajomy a to nie zawsze jest pozadane.
-
Tak czytalam ostatnio co tam w lodowkach macie to widze, ze niewiele miesa niektore z was jedza. fajnie. Ja tez probuje ograniczyc. Zalozylam sobie jesc mieso 3 razy w tygodniu (weekend i raz w tygodniu) a do tego kupowac tylko bio mieso. Wiem ze bio jest drogie ale jak bede kupowac tylko 3 razy w tygodniu to mi wyjdzie pewnie na to samo jakby kupowala codziennie cos. Dzsiaiaj kupilam bio schabik zeby upiec do chleba. Jakis dobry przepis macie?
-
Lili współczuje zdrowia zycze !!! I Zuzi krokodylowej rownież!! I w ogole wszystkim bo widze ze niewesoło
Faktycznie dzis pizdzi okrutnie!! Łeb chce urwać
Psotka żony kolegów z pracy mojego to rownież moje koleżanki nooo nie wszystkie ale z 5 a co do mięsa...to ja mam pełna zamrażarkę miecha i moj musi mieć codziennie mięso na obiad...moja babcia by mnie straszyła gdybym nie dała mu mięsa
Wypralam psu wkład do legowiska i koce patrzę a on wywala wszystko i spi obok legowiska...to wypralam i resztę czyli ta obudowę i wiecie co chyba o to mu chodziło bo poszedł spac na swoim miejscu i pazury musiałam mu obciąć ale sie nameczylam ale dałam radę. To juz zoska spokojnie siedzi jak obcinam i piłuje i pokazuje gdzie jeszcze mam obciąć "mama tu"Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 14:05
-
Cholewcia dziewczyny, do dupy z tymi choróbskami Zdrowia dla dzieci i dla Was...
Ludzie, co za debilna noc, Młody budził się pińćset razy, nic prawie nie spałam. Kiedy to dziecko zacznie normalnie spać, zasypiać i w ogóle wszystko...
Tu niby taki rozwinięty, a wciąż w wielu kwestiach niemowlak mały.
Ale łobuz nieusłuchany...O losie, mój ty losie.
Wysyłam gadzinę niedługo do babci na kilka godzin. Odpocznę psychicznie chociaż, fizycznie się nie da bo trza bajzel ogarniać, wykorzystując okazję.
Pozdrawiam wszystkich!
Buziole
-
Nena, chyba dopóki dajesz cyca to się nie wyśpisz.. Niestety. Odpocznij
Kroko, a może ten antybiotyk jej na tą infekcje nie pomoże.. Psikaj tantum, szalwie zaparz.. Zdrowia
Psotka ja nie pieke schabu do kanapek, na ogół szynkę.
Lili, o matulu, współczuję.. A Tu sama?
Wrozko, co u was?
Ala, Adulcova, Justa, Beszko, biedronko, blondik, Mari, Izo, i cała reszta, gdzie się podziewacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 14:35
-
Rosnie mi maly tyran, mowie wam. Dzisiaj rano wchodze go obudzic do pokoju. Zapalam swiatlo a on energicznie odwraca sie z brzuszka na plecy i od razu krzyczy "Mlekooo!!!". Co prawda z usmiechem ale w trybie rozkazujacym.
SMOKU ciekawe z tym psem.
NENA odpoczywaj! Nawet przy sprzataniu mozna sie zrelaksowac
KONWI kurcze ja nei wiem jakie w De mieso kupic . Kupilam "cos"...malo tluszczu mialo wiec wygladalo dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 14:37
-
My po meeeegaaaaaa spacerze, ale to juz zapewne wiecie z fb. Matka idiotka.... Prawie 3 h wyprawa trwała.
Ale Ania śpi, a ja ssie juz do niczegomnie nadaje. Przegielam.
Ja nie narzekam na spanie Ani w nocy. Śpi ładnie do ok 7:30-8:00. Dzis np spałyśmy do 8:15.
Zdrowiejcie bidulki.
Konwi, weź przeciwbólowy.
Smoku, ja Ani paznokcie na śpiocha obcinam, inaczej sie nie da.
Lili, zdrówka i siły!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 14:45