Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha czyli najczesciej jedzie a jak ma isc to chce na rece ? TO tak jak moj leniuszek. A znam dziewczynke ktora wlasnie wozku nie chce siedziec i dziarsko zawsze maszeruje i to nawet w wyznaczonym kierunku
Pytanie do was. Poczujcie sie jak nastolatki . jakiej muzyki sluchacie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 14:38
-
Moja w tym tygodniu zasypia tak (w ciągu dnia), że mówi, "tam" na łóżeczko, wkłada się ją i śpi
pytanie o rozszerzanie diety
małemu daje 2-3 dni nowe warzywko, teraz 2-3 owocki (na razie same, czyli jako jeden posiłek, a nie obok warzyw), zaraz wprowadzę mięsko
ale jeszcze zbóż nie dałam,
jak powinnam je wprowadzać, o matko matko nic nie wiem, a czytanie netu nie pomaga. -
Jakiej muzy słucham? Uwielbiam lata 80-te, italo disco (nie śmiejcie sie) No i oczywiście aktualne przeboje znam głownie z radia czy tv.
Moje dziecko dzis bez drzemki, w nosie ma moje plany.
Biedro, fajnie ze mops dobrze wypadł. Kciuki za decyzje.
Czekam na małża i idę sie przygotować do wizyty. Trzymajcie kciuki, mam na 16:45 ale z 15-20 minut opoźnienia na bank bedzie.Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
LAro: trzymam kciuki za wizytę
Gadałam z Jusstą, póki co, leży, bo kręci jej się w głowie, wstała całkiem niedawno
malutka parę razy pociumkała, ale ją zabrali, bo w tym szpitalu przy cc dzieci są w innym pokoju, ale od jutra będą razem, jak wszystko będzie ok, to wrócą do domu za dwa dni.LaRa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Laro, ja taki sam gust muzyczny;) you're my heart you're my soul..
Zgredko, Zuza teraz wieczorem zasypia tak: "Zuzia papa", pytań...co Zuzia? "Śpi", kładzie sie i zasypia...
Beszko, nie daj z siebie teraz wariatki zrobić? To nie Ty nie potrafisz zrozumieć, tylko z nimi jest cos nie tak... -
Chłopaki pojechali na piłkę ja z Patrykiem. On bawi się doktorem z play doch, wcześniej układalismy piramidy z klocków..
Ja różnej muzyki słucham.. Od comy po Linkin park.. I w sumie nie mam ulubionego stylu muzycznego
O a Patryk też idzie spać bez problemu, zwłaszcza drzemka.. Mowi: aaa, am ( czyli chodzi by mu dać smoczek) i oćik (kocyk). 3min i śpi.. Wieczorem trochę dłużej
Dzięki Zgredko za info.
Ale mi się dziś spać chceWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 20:35
-
Zgredko, tez lubię. Choć lube tez lady pank, DE mono, perfect czy t love. Słucham tez nightwisha;). Generalnie chyba stylu ulubionego nie kam - bardziej piosenki. Czasem nawet disco polo (możecie sie śmiać, ale niektóre mi sie podobają...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 20:28
-
Jejku dziewczyny mam takiego dola... mala ma ten kaszel I duzo kaszle w sumie sama nie wiem czy to suchy czy mokry nie umie okreslic. Bylismy u lekarki po poludniu dostala wit c ,syrop drosetux I inhalowac ja z soli mam. Martwie sie nie chce trafic z nia do szpitala a z takim maluchem droga nie dluga...ehhh
-
Ja lubie rozna muzyke ale napewno nie pop z radia, ale wydaje mi sie ze w Polsce lepsze piosenki w radiu leca bo tutaj to jest strasze G....
Jak bylam mlodsza;) to glownie iron maiden, gotyk rock, kult, kazik, ale tez troche rege. Bardzo lubie agrotech, industrial, Cemical Brotchers, Massive Attack.
Kocham muzyke filmowa
-
Młoda, współczuje, zdrówka dla Hani! Nie pomogę w tym temacie bo sie nie znam ;(
Raport po wizycie, maluszek wazy 226 g, wszystko ma na swoim miejscu, leży sobie poprzecznie (dlatego mam większy ucisk po lewej stronie) i najprawdopodobniej jest dziewczynka (moje marzenie) ale na poprzedniej wizycie zająknęła mi o chłopcu, wiec do 30.01 żyje w niepewności.
Oczywiście dostałam skierowanie do poradni diabetologicznej, z napisem "pilne".
Pozniej pojechaliśmy ogarnąć mieszkanie z pyłu, była z nami Ania, ale jako ze nie spała cały dzien to wróciłam z nia do domu o 19:30, kolacja (której ze zmęczenia nie chciała juz jesc), mycie, butla i grzecznie śpi. Malz nadal sprząta, a ja zaraz ogarnę tu podłogi, wykąpie sie i wskakuje do łóżka bo dzis juz wymiękam.
Justta, trzymaj sie!
No, to tak na szybko...PsotkaKotka, Krokodylica, beszka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Zgredka no niestety przy lekarce nie kaszlala mam nadzieje ze jej to sie nie rozwinie na cos gorszego tak sie o nia boje kurcze ona taka malutka... ehh ale musze byc dobrej mysli jutro bedziemy walczyc syroo inhalacje witaminka mamine mleczko oby bylo lepiej
LaRa ale maluszek rosnie dajnie ,ze wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 21:13
-
Hej hej,
niania już dzisiaj była w pracy, dobrze się czuła.
Ja mam plamienie i ból @ a do małpy jeszcze trochę czasu, jutro mam wizytę u dr w sprawie torbieli, już raz przekładałam z powodu @, kurka no.
Nasz majster też pali i napominałam go kilka razy żeby nie palił wewnątrz.
Zuzia - koleżanka Zuzi jest nam znana od dość dawna, poznałyśmy się na placu zabaw. Ale pierwszy raz była u nas.
Ona pięknie mówi, normalnie całymi zdaniami, jestem w ciężkim szoku, moja przy niej wypada kiepściutko w tym temacie.
Beszka, ech, teść jest między młotem a kowadłem, chce żebyście doszły do porozumienia, a że nic z tego nie wychodzi, to się wkurzył.
Lara ale siekło Twojego męża. A Ania debeściak.
Ja na wyprzedażach w sumie zbytnio nie kupuję, chyba że w sklepach stacjonarnych. Przez neta nie lubię zamawiać.
Poza tym wolę polować w szmateksach hehe ale teraz nie mam kompletnie na to czasu.
Super że wszystko dobrze z maluszkiem.
Młoda oby syropek i inhalacje pomogły.
Konwi i jak macie śnieg? U nas dzisiaj wieczorem padał deszcz! Przy minusowej temperaturze!
Zgredka może też zapoznasz kogoś na placu zabaw.
Summi ja rozumiem Twój stres. Też się stresuję przedszkolem.
Chociaż im dłużej oswajam się z tą myślą tym mniej się stresuję.
Kotka rock, metal.
Smoku dobrze że mój w koszulach nie chodzi.
-
Hej Zgredko ja podawałam najpierw wszystkie warzywa czyli marchewka 3 dni potem ziemniak potem to łączyłam potem dynia potem żniw jakiś pojedynczy i potem łączony i tak przeleciałam wszystkie warzywa i zaczęłam owoce na deser tez pojedynczo. Potem dodawałam łyżeczkę kaszki glutenowej i jsk było ok to wprowadziłam mięsko.
Beszko ja pier***e ale z teściowej manipulantka wredna. Specjalnie chyba robi z Ciebie tępa dzidę która w razie jej krętactwa oczywiście cos nie zrozumiała... i do synka ze łzami aaaaaa. Według mnie musisz przemyśleć taktykę działania z nią zeby zaczęła Cie doceniać bo ona chyba nie ma do Ciebie za grosz szacunku. Ja bym poprosiła ja o rozmowę w cztery oczy i powiedziała co o tym mysle tak by świadków nie było, albo tez bym ze łzami mezowi powiedziała ze umawialiście sie przecież a teraz zostałaś na lodzie i jeszcze ona uważa ze nie rozumiesz co do Ciebie mówi wiec niech on z nią ustala teraz wszystko bedzie wtedy wszystko zrozumiałe ( Ty daj mezowi wytyczne a on niech sie z nią użera w koncu to jego matka). Staraj sie nie odtrącać jej " ręki" spróbuj sama ja wyciągnąć i zrobić to tak by ona to ona odrzuciła Teoja. ( w oczach męża i teścia bedziesz bohatersko dobra a ona posmakuje własnej broni) ... a w ogóle to mi sie śnilas ze byłam u Was na kawie hehe
Lara gratki maluszka, jaka by płeć nie była super ze zdrowa i sie pięknie rozwija.
Młoda kciukam za zdrówko Hani.
O nie Kroko oby @ jeszcze nie przyszła byś mogła na ta wizytę iść. Super ze Zuzia ma koleżankę.
Kotka ja podobnie jak Konwi od comy przez skunk anansie po ironow dawna i nowa Chylińska, słuchałam trochę czeslawa Mozila i no Robyn ( szwedzka wokalistka wg mnie b dobra) ale mam tez muzę do biegania zupełnie inna - trochę klubowa musi mi dawać rytm i powera:) co do muzy z radia to zależy jak mieszkałam w de to leciało Ffhar czy jakos tak ( nie pamietam juz dokładnie) a tu słucham muzo FM bo eske rok zabrali i jest tylko w wawie buu
Jagoda dzis brzydko mi kaszle tak ze sie krztusi wiec na jutro zapisałam ja do dr niestety tylko jest rodzinny śle zależy mi zeby ja lekarz osłuchał. Aaa i jutro teściowa do mnie przyjedzie ... hurra k###|<>> Mac . ( nie mam do niej nic poza tym ze jej sie buzia nie zamyka a ze tez ma problemy zdrowotne z układem pokarmowy jelitowym to ciagle puszcza baki - sorry ... ale mnie to wkur***a do granic możliwości bo nie wychodzi do toalety tylko ot tak nie patrzy czy ktoś siedzi przy stole itd... no po świętach mam do niej obrzydzenie blee.Maniek
-
Boże, Manku, co za okropieństwo, wszystko wszystkim, ale to sie wychodzi, nie ma usprawiedliwienia. Fujjjjjj
Zdrówka dla Jagodki.
Kroko, oby @sie nie rozkręciła. Moja Ania tez nie mowi, wiec jest nas (ich) dwie. Spokojnie, jeszcze nas zagadają.
Beszko, Mamiek ma 100% racji!!!
Usypiam juz, do jutra!Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość