X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo witam w ostatnim dniu gdy mam dwa serca i dwie głowy... bo ze mam dwie du***y to niestety widać.
    Lili Twoj maz jak mój brat... wkurza sie nie dlatego ze żona pózniej wraca tylko ze nie odbiera tel. Temat jest mi znany.
    Konwi to nie pospalas. Zgredziu Ty tez nie za bardzo.... cholera od jutra do Was dołączę.
    Kroko Zuzia jak guma:) i jeszcze pokój pomaluje :) nie stresuj sie laparo pomysł ze szybko zrobia i bedzie dobrze.

Czynsz ogarnęłam, ratę tez, pościel zmieniłam jeszcze łóżeczko ubiorę i zaraz lecę do kosmetyczki... najgorsze te gowniane formularze do macierzyńskiego...

Krokodylica lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dubel

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 09:14

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie kumam co znaczy dubel..
    Ja zaraz sie wybiore z malym na zajecia dla dzieci "przytulaki".

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu post dodał mi sie drugi raz.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-)

Maniek, relaksuj się przed tym jutrzejszym 'Wielkim dniem' !! :-)

Lili, mi też się zdaje, że to chyba bardziej o te nieodbieranie chodzi niż samo opóźnienie, przynajmniej ja tak mam. Ale to zdecydowanie nie fair w stosunku do Ciebie, tłumacz na spokojnie, że i tobie należy się trochę relaksu, żeby nie zwariować ;-)

Zgredziu, dziwię się tobie, że zabralas malego i dalas facetowi spać. O, już ja bym na to nigdy w życiu nie pozwoliła. My mamy zasadę, że właśnie ten kto ma wolne to przejmuje więcej obowiazkow, bo przecież odpoczywa i tak, a drugi idzie do pracy. Ja sukcesywnie wypracowałam praktycznie po równo zajmowanie się dzieckiem, choć trochę to trwało by uświadomić, że mamy takie same prawa i obowiazki przy dziecku :-)

Kroko, zabawnie z tą maszyną wyszło hehe, ty to masz fantazję, uśmiałam się :-D
    A ta laparo twoja to diagnostyczna? Wybacz, bo ja nie w temacie, ale też laparo przechodzilam, więc wspieram jako 'doswiadczona' w tej materii niestety.

Konwi, fajnie, że wyniki twoje ok, ale u młodego z tym moczem lipka, oby szybko dało się pozbyć i wyleczyć

Ja srugi dzien na zwolnieniu. Mąż zabrał mi małego przed pracą do teściów, więc spałam do 10 i laba caaaaly dzień. Super :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 10:44

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi!

Manku,Alu rzeczywiscie to bylo powodem ale po pierwsze niebylo mnie zaledwie godz jak zaczal dzwonic po drugie nic sie nie stalo tzn twierdzi ze Sara plakala no przepraszam a jak ja zostaje z dwojka sama to dzwonie do niego do pracy jak mala lub leo placze i on przyjezdza?nie bo musze sobie dac rady sama (dodam ze starszy byl w domu czyli byli we2)po trzecie bylam 2 km od domu bo salon zaraz za rogiem wiec jesli by cos naprawde pilnego bylo mogl podjechac a i mleko mial a jak wychodzilam to jeszcze mala nakarmilam mysle ze on jest egoista (wiedzial ze bardzo sie cieszylam na chwile dla siebie choc przez chwile chcialam byc Anika a nie mama dodam ze to nie pierwszy raz kiedy zrobil taka scene jak zostawal z dziecmi ale ja dluzej nie zamierzam tego tolerowac!a i jeszcze do mnie walna tekstem ze trzeba bylo sobie dzieci nie robic he?czy ja je sobie sama zrobilam?nie no to przewazylo wszystko!

Zgredka tez bym malego nie brala!!!juz od dluzszego czasu nie mam litosci ale wiem co toba kierowala bo sama z tym walcze chcesz pokazac ze sobie radzisz a on ci niepotrzebny tylko wiesz co my wychodzimy na tym najgorzej facet wypoczety wyspi sie a my jezorem po ziemi o nie nie tak byc nie moze!!!

Kroko nic sie nie dzieje jeszcze podaj numer konta;)

Alu czyli dzisiaj odpoczywasz:)

EDIT: Sara wazy 7kg 800g pulpecik maly dzisiaj byla na spacerku w Łucjowej kutreczce:)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 11:46

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no udalo mi sie zalogowac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 12:27

Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszlam na zajecia byly jeszcze dwie starsze dziewxzynki z mamami, jedna 10miesiecy siedzaca ale nie raczkujaca, a druga tez 10 ale ciagnaca sie jak moj. Ja teoche sztywna, one sie tam znaly hihi haha i spiewy a ja tak nie umiem sie bawic przy obcych ale cos tam sie pod koniec rozluzmilam.
    Ogladam "i nie opuszcze cie az do slubu" o organizacji slubow..

Aha, jak wrocilam to chlop konczyl myc kuchenke..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, już nie mogę się doczekać wieści od ciebie :)
    Pakuje się i czekamy na wypis. Poklocilam się z teściowa bo ona się madruje, że mam wziąć miesiąc l4 żeby Madzia była w domu. Niech się puknie. Już mi dyrekcja daje znać że robię problem bo od poniedziałku miałam być w pracy ehhh

Dziewczyny, nie dajcie się chłopom. Buziaki

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik a po co Ci miesiąc L 4 wg teściowej? A moze by pomogła i sama sie wnuczka zajęła?
    Zgredzia wlasnie to teraz Ty do łóżka a facet z dziećmi o!
    Lili no trochę ten Twoj zaszalał z tym tekstem. W koncu jest ojcem i tez ma obowiązki względem dzieci bo nie sa tylko Twoje i on niech nie zachowuje sie jakby robił uprzejmość zajmując sie nimi przez godz... oszalał chłop.
    Ja juz względnie przygotowana ( zjadłam dzis paczka pożegnalnego ) jeszcze wieczorem kąpiel i depilacja i gotowa. Mama sie śmieje ze w ogóle sie nie stresuje ... hmm no faktycznie ale przecież na stres to ja jeszcze mam czas ...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi bardzo szybko zleciało. Patryk już skończy dwa lata...

Kroko to trudny temat, napiszę później na fb co z Niną.

Lili współczuję :( faktycznie wielka tragedia twojego spotkała. Ech faceci.

Maniek trzymam kciuki. Fajnie czytać jak się tak przygotowujesz ;) w ogóle nie myślałam o kosmetyczce ani o włosach, skupiłam się, żeby dojeść obiad przed szpitalem :P

Zdrówka <3

MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius kciuki zaciskam mocno za was ;-)

Blondik tesciowa niech sama wezmie L4 jak taka madra, jak mnie te rady denerwuja wkolo

MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh przez pare godzin plodzilam list motywacyjny po angielsku.....
    A jeszcze sie zastanawiam czy jakies kreatywnej prezentacji w PP nie zrobic bo to firma ktora sie takimi rzeczami zajmuje...

Jutro ide do sposredniaka bo moze mi za kurs zaplaca. Kontrola jakosci. Tylko kurcz eten kurs to jest caly tydzien 8-16tej i bede D dopeiro przed 17ta odbeirac. Biedny kurczaczek :(. no ale narazie nei ma wystacryzajace ilosci chetnych wiec dopeiro moze z miesiac czy dwa.

MANIEK niech moc bedzie z toba!

LILI co ten twoj chlop gada! Rece opadaja!

ZGREDKA moj jedyny bule z ktorej troche ciagnal to Lansinoh. Ale moj to nawet smoka nei chcial.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 15:00

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka a wy sie juz staracie o drugasa czy jednak nie?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troche ;). Ale ten cykl zmarnowany przez chorbe :/.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, trzymam kciuki za jutro!!! Fajnie, ze jeszćze dbasz o siebie, super :)

Zgredzia, kuzwa, ja bym na to nie pozwoliła. Albo sie poważnie zastanowiła nad życiowa decyzja.

MANIEK lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laro: ale ja mu powiedzialam wczoraj, ze niestety ale ma sie wyprowadzic, uznaje, ze temat jest zakonczony wiecej nie musze o.tym gadac, gorzej, ze on mnie chyba chcial.dzis przytulic.i chyba mysli, ze to nieaktualne...
    Aha, tak na marginesie to wlasnie spi.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko no chyba za często to mówisz.. Znaczy uważa że albo się to rozejdzie po kościach albo, że to chwilowe.. No i kwestia tego co było powodem Twojej decyzji..

A ja siedzę na piwku

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia, No to chyba nic sobie z tego nie robi :( albo bedziesz stanowcza, albo pozamiatane... Szkoda nerwów.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodem bylo to, ze ja juz nie zniese bycia razem, ze wole sie osrac i wykonczyc z dwojka sama (noce mnie przerazaja(, ale wiem, ze to bedzie konsekwencja mojej decyzji, ze bede wtedy zmeczona fizycznie, ale zdrowa na umysle, bo nie bede sie z nikim meczyc, jak nie posprzatam to nie bedzie posprzatane, czyli jak teraz, ale teraz mam ten dol, ze ktos inny moglby pomoc tylko jest $#$ i tego nie robi..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 2264 2265 2266 2267 2268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ