Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wracam ze szczepienia, ktorego nie bylo. Pani dr pd razu powiedziala, hez badania, bo maly ostro kaszlnal..tona lekow i kontrola za tydzien, a w ogole maly nie przybiera, od pazdz przytyl z pol kg, wiec za tydzien moze i morfologie
-
Nie chce byc samolubna, ale...
Ale jak tego zaraz komus nie powiem to OCHUJEJE!! Nawet nie wiem czy jest takie slowo, walic to...
OTOZ - DZIADKOWIE ZE STRONY MEZA ANI TESCIOWIE JUTRO NA URODZINY ADY NIE PRZYJDA!! Bo;
-dziadek dzisiaj popil?? to co mu sie czwartek z piatkiem pomylil?
-tesciowi kreci sie w glowie po lekach?? a co kurwa leki przyjmuje od dzis? nawiasem mowiac szkoda ze mu sie w fujarce nie zakrecilo!!!
-tesciowa moze przyjsc na chwile - a ja sie tak wkurwilam, ze powiedzialam zeby mi nawet nikt sie nie pokazywal bo zabije!!1
Cholera jasna przeciez takie rzeczy mowi sie z wyprzedzeniem!!!! A nie 24h przed... ciekawe co ja zrobie z tym jedzeniem.. Spoko beda Moi rodzice, ale co to jest? Potraktowali moje dziecko jak smiecia, doslownie, jak jakas przepychanke. I nikt mi nie bedzie w stanie przetlumaczyc, ze ona nie rozumie, ze ma urodziny, bo wiedziala!!!
Dzisiaj autentycznie kogos zabije... moje nerwy siegaja zenitu...
Przepraszam... -
Hejo juz jestem po:) macica juz sie obkurcza i wiadomo boli. Zuzia śliczna 3050 kg i 53 cm 10 pkt mniejsza od jagody i taka czarnulka kudłata hehe.
Adu bardzo to przykre. Powiedz mezowi zeby z nimi porozmawiał bo powody ktore dali sa śmieszne a dziecko na nich czeka i ch*** j was to obchodzi co ich boli maja przyjść choc na chwile.Lili83, Smoczyca1, LaRa, Krokodylica, adulcova, Izoleccc lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniu gratuluje i tutaj!!!! Śliczna Zuzia!!! ❤ szybkiego powrotu do formy zycze dziewczynki!!!
Adu Ano tak to jest, ja próbowałam żyć dobrze z teściowa ale nic nie poradzę ze wkurza mnie ze wykorzystuje ciagle mojego, nigdy nie zapyta czy ma czas zeby cos jej tam zrobic tylko informuje ze no jutro ma cos tam zrobic. Nie "czy mógłbyś" tylko musisz zrobic. Oczywiscie przykro mi bo to Ady impreza a oni takie sceny robią -
Maniu: gratulacje ! Odpoczywaj teraz!
Adu: idiotyczne te powody wymyslili, moze nalezy sie zastanowic dlaczego nie chcieli przyjsc na te urodziny? Moze wprost ich zapytac, chof z tego co wczesniej o nich pisalas, to i tak nie powiedza prawdy.
Moze nie nalezy zaogniac sytuacji, tylko na spokojnie..
Maly spi, mala jest usypiana, ale walczy a nie.moze szalec, bo malego obudzi i nedzie dupa do polnocy
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Maniek gratuluję jeszcze raz.
Zgredka dobrze że dr dała leki, niech się Młody wyleczy.
Adulcova już wcześniej pisałaś że nie zdziwisz się jak nie przyjdą, coś tam jest mocno nie tak między Wami skoro wnuczkę olewają.
Kotka przy takiej temp przy otwartym oknie śpicie? Brrr