X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara gratki syneczka i super ze okaz zdrowia ;-)

Tyle doczytalam ;-) pozdrowka od nas

Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge zalogowac sie z laptoka tutaj a mejl z haslem nie dotarl do skrzynki...

LARA fajnie ze wszystko dobrze na badaniach. Chlopaki sa fajne. Chlopaki świstaki :). Synusie zawsze dbaja o mamusie :). Rozumiem rozczarowanie ale dziewczynke juz masz wiec bedzie fajna parka :)

Czyli jednak to prawda ze nie ma ci sie na nastawiac po wczesnym usg ze bedzie dziewczynka bo zawsze jednak moze jeszcze cos wyrosnac ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 10:41

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zrezygnowalismy z tej dzialki. Argument koronny- halas. Dzialka jest na skarpie i przez to chyba slychac kazde auto przejezdzajace przez glowna droge w miasteczku. A jak juz mam mieszkac na zadupiu to niech chociaz bedzie tam cicho i spokojnie.

A mnie dzisiaj o 3:30 obudzily krzyki jakiegos pijaka a o 5:30 (ledwo co zasnelam bo mnie mdli a o 4:30 obudzil sie D) skrobanue szyb samochodowych...

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • adulcova Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi dla mnie nawet te podłogi i malowanie nie straszne ;) u mojej mamy kładłam nawet płytki w kuchni na ścianach i podłodze, a co mi tam? Wszystko wyszło dobrze, grunt to umiec obsluzyc sie poziomica, trzeba byc w zyciu zaradnym.

Blondik fajnie, ze zdrowiejecie.

Maniek a jak u Was znoszone sa inhalacje i odciaganie gili? Bo u mnie rzeź.

Marissith fajnie, ze zagladnelas :) Nina zaniedlugo ma roczek, przygotowujecie juz cos?

Zgredka a probowal Twoj go karmic? Moze jak zobaczy Ojca z butla to wymieknie, bo matki nie bedzie na horyzoncie ;) Niby Maluch, ale juz nie glupi - sprobuj :)

Alicja owocnych staran :) i zdrowiejcie.

Gratki za Synka :) Laro.

Mloda budzila sie cala noc, myslalam, ze oszaleje. Mnie dalej mieli choroba, a w piatek urodziny SUPER :D

marissith lubi tę wiadomość

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Lara jeszcze raz gratki zdrowego synusia byłas na Żelaznej??

Ja zrobiłam kinder cantry i piernik z jabłkami dla męża na jutro do pracy i zaraz jade po Zuze dzis ma judo wiec czas leci szybko

Zdrówka dla chorujących\\Blondik dobrze ze z Madzią juz ok :)

u nas zaczyna klarowac sie plan na zmiane łóżka dla dziewczynek

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    mam urwanie dupy, Nina śpi w dzień tylko 40 minut, cały czas chce żeby się z nią bawić. Czasami zęby myje o 12 :P
    Za 2 tyg ma urodziny, nie wiem kiedy to zleciało :( gdzie mój dzidziulek?
    U nas zęby, mamy 8, idą czwórki, same wiecie jest wesoło.
    Nie ogarniam nic. W czerwcu wracam do pracy (teoretycznie - kończy mi się urlop). Aż mnie skręca w żołądku na samą myśl.

Zdrowia laski :* sezon chorobowy w pełni :(

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi!

My dzisiaj do lekatza szczepienie jak ja tego nie lubie buuuu
    moja to niezly pieszczoch placze w nocy biore na rece a ta od razu usypia;)

Zgredka my mamy szafy wbudowane tzn sciany tak postawione ze sa wneki do tego polki z ikea i dzrwi w kazdym pokoju tak zrobilismy
    nie wiem co gorsze z ta butla moja cyca odrzuca wije sie piszczy (no chyba ze chce cycac a nie jesc)a na widok butli usmiech od ucha do ucha i teraz musze sciagac:/choc i tak ja przymuszam poki w domu jestem
    a podajesz Kostkowi juz wode?sprobuj moze najpierw tak a potem z mleczkiem swoja droga to niezly z niego cycoholik:))))

Manku juz niedlugo i zobaczysz swoja Zuzie:)

kurcze tyle mialam napisac i zapomnialam

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo Zgredziu moja tez butli nie chciała za nic w świecie i nie miała w koncu. Nawet próbowałam nakładki na cyc ale jsk tylko poczuła sylikon pamietam to odwracała głowę i ryczała. ( ma to swoje dobre strony bo szybko pozbyłam sie smoczka) A ile Kostek dziennie jest razy przystawianym? No i jako karmiąca pracujesz godz krócej moze jakos uda sie ogarnąć. A bidon ?

Alu fajnie ze znalazłaś chwile. Zdrowka dla Tomka. ... dobra zmiana k^%#{^* jego mac. Nawet nie komentuje.
    Lara hop hop? Zagimelas chyba w tej przeprowadzce.
    Psotka czyli szukacie dalej?
    Ala kciukam za owocne starania.
    Beszko umknelo mi ze zrezygnowałaś z kursu a faktycznie pisałaś. Biedna Hania i Ty. Zero spania i stres.
    Kroko???
    Tak dziewczynki za chwile Zuzu bedzie z nami. Boje sie czy wytrwam bo dzis do 3 nad ranem skurcze ale potem spokoj. Chciałam iść jeszcze do kosmetycxki i wyobraźcie sobie mam 3 na osiedlu i żadna nie ma czasu ! Zaraz jadę po jagodę do żłoba to jeszcze pod praca mam dwie ... moze na jutro sie uda umówić. ( chciałam hennę brwi zrobić i moze stopy )

Lili83 lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• adulcova Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniu no tak, juz po jutrze (dobrze pamietam?) bedziesz miala swojego drugiego skarba, jaa, ale to piekne.

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my czekamy na lekarza. Z rana rodzinnie byliśmy na pobraniu krwi, Tymkowi robiłam crp, morfologie i mocz. Sobie te badania, które zlecił mi lekarz.. Później od razu do pokoju.. Sufit pomalowany, dopiero.. No i brązowa ściana póki co na biało.. Z resztą też będzie zabawa, bo były pomarańczowe.. To będzie prawdziwa rewolucja.. Zniknie drzewo :) a i wymyśliłam, że dzieci muszą mieć koniecznie światło nad łóżkami, więc mój mnie przeklina, bo musi robić, czyli jeszcze trzeba w ścianie kable ciągnąć, bo żadnych kabli nie chce widzieć.. Dobrze ze w wykształcenia on też elektryk :)

Mari, ale zleciało.. Taka duża już panienka.

Beszko, a jak teraz H?

marissith lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki :-)

Lara, gratulacje synka :-) Zobaczysz, będziesz miała swojego synusia mamusi, chłopcy są fajni :-)

Kroko, ja też z grona szyjących, więc pisałam o maszynie do szycia :-)

Maniek, o rety, to już zaraz. Jesteś niesamowita, że przed porodem masz jeszcze natchnienie zadbać o siebie :-)

Konwalianka, mam nadzieje, że wyniki dobre i wizyta zakonczona pozytywnie.

Zgredzia, też miałam problem, że Tomek nie chciał jeść z butelki ze smoczkiem. Karmilam do roku, a potem już jadł kaszę łyżeczką.
    Z tą zmianą masz racje, kierowniczka robi dużo szumu wokół siebie, tym bardziej, że jest osobą znaną w naszym miescie, a jej mąż to, że tak powiem lokalna 'szycha' ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 16:03

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia miałam komode a teraz mam szafe z ikei białą ale zamiast wieszków mam półki zrobione :) i jest git a chce jeszcze jedną jak dziewczyny beda miec łóżko pietrowe

Maniek aaa to juz tuz tuz :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku lubie za kosmetyczke:)

Mi dzisiaj rece opadły byłam u kosmetyczki moj zostal w domu pytał się ile to potrwa mówie ok. godz no ale się przeciągneło bo długo się z nią nie widzialam więc troche pogadałyśmy w tym czasie moj próbował się dodzwonić niestety miałam wyciszony tel skapn÷łam sie jak wyciagnełam kas€ i wibracje wyczułam odebrałam a on się drze i drze mówie dobra już jade do domu w domu ja wybuchłam i tak się darliśmy:(zjebany mam humor a mial to byc dla mnie czas wolny na odpoczynek:(szkoda gadac:(((((czy to tak wiele zostać na 1,5godz z dziecmi?gdzie ja siedzę sama po 12 godz?

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

U nas tematy remontowe, dzisiaj przywieźliśmy już drzwi, miały być za 3 tygodnie a zrobili szybciej. :)
    Wybrałam też płytki do łazienki, przywieźliśmy razem z drzwiami.
    No i wannę, bo majster musi ją od razu zamurować i zakleić płytkami.
    Zuzia dzisiaj zakosiła pędzel majstrowi i dawaj nim "malować" ściany hehe
    Zamówiłam dzisiaj lampę do Zuzkowego pokoju.

Jutro jadę znowu 60km do dr do kontroli z nosem, więc od razu zamierzam pojechać do galerii w poszukiwaniu wyprzedaży, bo nie chce mi się robić 120km tam i z powrotem bez sensu.
    Jeśli bratowej uda się wyrwać z pracy to jedzie ze mną na "szoping" ;) zawsze to raźniej.

Lili ja Cię przepraszam że ja taka opóźniona z tą wysyłką, w czwartek wyślę Ci paczuszkę, nie wyrabiam się troszkę z czasem.

Idę Was poczytać.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi spia, ale malego dlugo usypialam bo budzil.sie kaszlem, nie wiem skad mu sie to przyplatalo, grunt, ze nie ma goraczki cholera

Ja sie nie pobilam z moim, na spokojnie mu powiedzialam, ze ju nie mam sily, zeby tak wygladala sytuacja miedzy nami..no zobaczymy jak to bedzie..

Malemu podoba sie nowy niekapek ale jak tylko pociagnie ze cos z niego leci to odsuwa glowe, nie wiem, chyba bedzie karmiony lyzeczka ma sa kra

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik weź się, Zuzia starsza i nie mówi. :)
    Ostatnimi dniami zdarzy jej się coraz więcej słów powiedzieć, ale naprawdę jest w tym temacie jeszcze daleko w lesie.
    Ale za to ruchowo wymiata.
    Wiecie co w niedzielę bawiła się z moimi bratanicami, 8 i 5 lat. I ta 5latka jest bardzo wygimnastykowana i zaczęła Zuzce pokazywać świecę, szpagat, fikołki i szpagat na stojąco a ten mój mały gniotek za nią wszystko powtarza!
    Zawału można dostać.

Biedro super że się odpieluchowujecie.

beszka jak taka beznadziejna atmosfera to co, będziesz szukać czegoś innego?
    Współczuję nocki, zdrówka dla Haneczki.

Konwi jak zdrowie?
    Malowanie ścian pełną parą, my będziemy musieli pomalować obecny salon, już się boję. ;)

Blondik kiedy do domku?

Maniek Zuzia nadal zasmarkana, już 1,5 tygodnia, ale nie jakoś bardzo uciążliwie (tfu, tfu).
    A ja mam bóle @ i nerwy przed laparo. Ych.
    Jestem cały czas, czytam Was na bieżąco, tylko nie zawsze mam czas lub siły odpalić kompa i odpisać. :)
    Powodzenia, trzymam kciuki żebyś dotrwała do 2giego. ;)

Kotka naprawdę budzi Was skrobanie szyb samochodowych? :)

Adulcova zdrowia. A teście będą na urodzinach? Nadal się nie odzywają?

mari do czerwca jeszcze dość daleko. A Nina? Do żłobka czy z kimś zostanie?

Ala aaaa maszyna do szycia. Ehehehhehe a już myślałam o czym innym głupia ja. :D

Lili współczuję, miałaś odpocząć a wyszła siara.
    I po co on tak wydzwaniał do Ciebie?

marissith, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly jednak zasnal dopiero twraz i to min twmu wiec nie jest to pewne, ja eozumiem gile i kaszel, ale skad ta energia..
    Ledwo dysze.. balam sie, ze mi mala obudzi

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dzień zaczął się o 5 a wczoraj skończył o 23.30.. Nie jestem wyspana. Moję wyniki badań książkowe.. Byłam na crosie :) a później jeszcze malowalam ścianę.. To malowanie już mi bokiem wychodzi.. Tymka badania gorsze.. Crp 29, ale morfologia ok, za to w moczu pełen wachlarz, ciała ketonowe, leukocyty itd.. Chyba po wymiotach.. Dziś będę konsultowac on-line. Był lekarz o 19.30 i osluchowo Tymek ok, nic nie dzieje się, gardło czerwone i w sumie tyle. A i gorączki już nie ma..lekarz mówi, że teraz właśnie taki wirus wysoka gorączka do tygodnia, kaszel, katar ale na tym koniec.. Oby u Tymka było już tylko lepiej. I by teraz Patryk się nie rozłożył..

Kroko, inaczej się maluje nowe powierzchnie, nie masz problemu z koniecznością zdzierania czy zaslaniania ciemnych kolorów.. Ale i tak współczuję.. Super ze Zuza taka wysportowana

Lili, ach Ci faceci.. Mój też tak reaguje, jak nie dam boze przyjdę później niż powiedziałam..

Jejku nie wiem co jeszcze chciałam, jedna kawa wypita, ale chyba to za mało..

Zgredka a o co poszło?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 06:26

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. ;)

Ja jeszcze leżakuję ale pora wstawać.

Konwi zdrówka dla Tymka.

Zgredka współczuję nocki.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz.odwiozlam mala do zlobka, pojechalam z malym, bo ich ojciec spi, bo przeciez jak ma sie dwa tyg wolnego to trzeba je przespac, a nie cos pomoc

Lili, Konwi a czy oni sie tlumacza i kajaja jak wroca godzine albo pare pozniej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 08:31

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 2263 2264 2265 2266 2267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ