X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka- dobra dobra, nie kokietuj :P luknelam na Twoj wykres a tam trzy serducha przed owulacja jak w morde strzelil! matke oszukasz, ojca oszukasz, ale wykresu nie oszukasz ;) ja Ci zycze zeby los zdecydowal za Ciebie :)

Blondik- ja tez jestem za tym, zebys opisala kwestie przedszkola ze swojej strony, w koncu Ty w tym dluzej siedzisz i wiesz co i jak :) bez zadnej zlosliwosci! jak sie czujesz? jak Madzia? a odnosnie stop- mojej sasiadki synek takie mial i mieli operacje. teraz juz jest ok.

Beszka- oo wlasnie przypomnialas mi o koktajlach. ja najbardziej lubie szpinak+ banan+ maslo orzechowe. ale dzieciom masla to chyba nieee... ogolnie banan fajnie maskuje smak warzyw.

Konwi- kurcze, moze cos z butelek plastikowych? sama nie wiem... kurde, ciezkie to zadanie :D

Boszz, jak ja sie obzeram. powstrzymajcie mnie!!!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WROZKO ja wiem wiem ze wykres jak nigdy wyglada idealnie ;D. A z tym zdecydowaniem to raz kurde podjelam w koncu meska decyzje! A tu takie rzeczy no....Zobaczymy, co to bedzie.

Wlasnie zabralam sie za sprzatanie dupereli. I nie wiem od czego zaczac. Chcialam posprzatac na komodzie wlozycz rzeczy do szuflady ale szuflada pelna, wiec zaczelam segregacje, chcialam te rzeczy gdzies przelozyc ale tez nei wiem gdzie...Moze lepiej nei ruszac ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!!!!
    Jak tak to nie piszą a jak mnie nie ma to malpiszony sie rozpisują!!!!
    Ja w ogole jestes zielona w temacie przedszkoli ale skoro Kroko ma kamery i karty wstępu powiedzmy to myśle ze watro sprobowac. No i blisko przede wszystkim. I tak jak mowila bedzie adaptacja to sie przekona czy jest ok
    Konwi ale tez zadania!!! Jak ja nie Libię takiej improwizacji...ty a moze po prostu smok z jakiejsc butelki plastikowej pociętej który zieje smogiem np z torebki foliowej czy cos w tym stylu ;)
    Zdrówka dla awans! Maniu żyjesz???
    Blondik mała mojej sąsiadki ma kolana koślawe jak w mordę strzelił ale do matki to nie dociera. Zbluzgałem mnie ze powiedziałam ze tak mi sie wydaje wiec mam to w D...nie wtrącam sie. Ale myśle ze ćwiczenia i wkładki jak najbardziej sa na miejscu. Pamietam ze moj szef robił wkładki dla dzieci...tylko robił robił kleił na ciepło a nie tylko ze po rozmiarze
    Kroko jak tam wizyta? Oczywiscie ze trzymałam kciuki! Ba trzymam
    Ja mam dzis zdjęcie szwów trzymać kciuki zeby pazur został :)
    Ja tak sie ukrywam z zoska na podwórku a ta sąsiadka i tak przychodzi...juz nawet nie pyta czy moze ale na szczęście jutro weekend to od jichnodpoczne :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 10 marca 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa Kotka- jesli chodzi o Twoje pytanie. mysle, ze moge juz powiedziec, ze kocham tego malego niedobrote :) mysle, ze musialam troche rozdzielic swoje uczucia pomiedzy chlopcow, bo Franka kochalam miloscia bezgraniczna. z kazdym dniem Antos jest mi blizszy i dziwnie sie czuje jak dluzej pospi... tak wiec tak ;)

justta lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZGREDKA nie idz. Wiem, ze cie pewnie ja szczegolnei denerwuje ze swoim niezdecydowaniem ale spoko, wiem ze to moj bardzo slaby punkt wiec staram sie wyciagac wnioski z krytyki ;). Wroc.

A LARA to juz tak naprawde calkiem sobie poszla? Troche dziwne no....chyba to nie przez ten telewizor tylko?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, wyszłam z dziećmi, bo w domu zwariować można..

Jednogarnkowe.. Leczo, kurczak cury, bigos, chili con czarne, pieczonki, laxania..

On to zadanie ma w ramach jakiegoś tam projektu..

O ciekawy smak.. Banan z masłem orzechowym i szpinak, spróbuje..

Kotka, nie nie chodzi o to, co napisałaś, a o to że jednocześnie, chcesz złapać dwoje sroki za ogon w tym samym czasie, a niestety często się tak nie da..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuje Was, (nie wszystkie, bo ograniczam)
    Kotko: nie chodzi o Ciebie, w ogole nie chodzi o kogos w szczegolnosci. A Twoje wahanie tak wkurwia mnie, ale wczoraj u psych doszlysmy wspolnie do wniosku, ze to chyba dlatego, ze mam podobnie, ja w pewnych kwestiach jest bardzo zdecydowana, ake we wlasnych zyciowych osobistycj wyborach juz nie..i moze to podobienstwo mnie wkurza..sama ja poproszoa o reke 3 mieaiace temu juz 3x rezygnowalam..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, chyba takiej traumy jak ja przed ślubem nikt nie przeżył.. Ostanie trzy miesiące to była masakra. Rozwazalam odwołanie ślubu na trzy tygodnie przed.. Schudłam 7kg.. W dniu ślubu mama zwezala moja sukienkę po 3cm z każdej strony (a odebrałam ja tydzień wcześniej i też już była zwezana), nikomu nie życzę takich przeżyć . No i Zgredko, ja też kilka razy rzuciłam pierścionkiem.. To chyba normalne..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 19:15

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam z usg cyckow. Wszystko ok. Zrobili mi tam sikanca ale wyszedl oczywiscie negatyw.

Musze isc jeszcze z glowa do lekarza bo mam dziwne pulsujace bole z tylu :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaczej by wygladało narzeczeństwo bez dzieci, bardziej by można skupić się na relacji z partnerem i planowaniu wszystkiego...Dacie radę

Zaczynam się domyślać, że to ja wszystkich wnerwiam na forum ;/

Dobranoc

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik weź!!!! Nie bede za kogoś mowic ale mnie nie wkurzasz absolutnie! Chętnie Cie czytam a i tak uważam ze za rzadko sie odzywasz :)
    Cos widze ostatnio humory nie dopisują...to pewnie ta pogoda...tak zwalamy tocna pogodę i dziewuchy ogarnijcie sie :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, jak twoja wizyta?

Kotka, to bardzo dobrze, że cyce ok

Patryk ma goraczke :( boję się nocy.. Nadal jestem sama.. Ech

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Blondik Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OJ, Konwi...dużo siły!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta super! Gratuluję żabci. :D
    Chyba bym się nie odważyła na ten lot, ale ja z tych dmuchających na zimne.

Konwi o kurka a co to mononukleoza?
    Jak się trzymacie?
    To 500zł to i tak będzie najdroższe przedszkole prywatne u nas w mieście. Takie mamy ceny.
    Co to twórczy poranek?
    A gdzie Twój chłop?

Nena jak Twoje zgrabne gardełko?

adulcova porób badania i suplementacja, magnez jak najbardziej.
    Też byłam kiedyś u kardiologa z powodu strasznych bóli serca no i okazało się że to na tle nerwowym. Kazała magnez brać.

Izolec życzę cierpliwości do babć. ;)
    No i ćwicz kondycję. ;)

Beszka przetrwałaś obiad?
    Nie robię żadnych smoothie, nie znam się, witaminy mnie zabijają :P wolę czekoladę :P

Blondik jak po wizycie u dr?
    Nic mi nie wiadomo żeby Zuzia miała koślawe stopy.
    A kucharka ze mnie marna więc w sprawie menu nie doradzę.
    A skąd wniosek że wszystkich wkurzasz? :)

Wróżka współczuję katarku u Antka i oby Franek nie pochorował się.
    Widzisz Franek sprytny chłopak hehe. :D
    Zuzia też już od dawna stanęła z wagą, może to taki okres? Waży około 11,5kg
    (a apetyt jej zwykle dopisuje, wiadomo, z wyjątkami).

Biedro co to za kasting? :)

Smoku jak po zdjęciu szwów?

Kotka dobrze że cycki ok. ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta u dr ok, wszystko w porządku, wyniki histpat też dobre, możemy się starać o Franka ;) a jak przez pół roku nic nie zaskoczy to mam przyjechać na wizytę.

Zrobiłam zakupy w makro, potem w merkurym kupiłam Zuzi dywan.

Jak wróciłam zjadłam naprędce, poskładaliśmy mammuty i popędziłam z Zuzią do sali zabaw, bo umówiłyśmy się tam z naszą koleżanką - drugą Zuzią. ;)

W poniedziałek muszę jechać do yusk kupić Zuzi materac, wściekła jestem, to jest oszukiwanie klienta, bo to co oni nazwali "materac gratis" to się w ogóle materac nie powinno nazywać, to się do spania nie nadaje.

Padam po dzisiejszym dniu, nogi mnie bolą masakrycznie.

Smoczyca1, Izoleccc lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko szacun za twoje posty!!!! Aktualnie przebijesz wszystkich. Robisz notatki prawda? :)
    Super ze wyniki ok!!!! I powodzenia z Frankiem i chłopem ;)
    Konwi Wam tez powodzenia dzisiejszej nocy. A gdzie Twój?!!
    Wlasnie Adulcova rob badania a magnez nie zaszkodzi z pewnością. Wybacz umknęło mi choc czytałam :(
    A w D...bo tyle napisaliście ze nie zapamiętałam a jestem zbyt leniwa zeby notatki robic jak kroko :)
    Zdrowia wszystkim!!!!!
    Spadam bo Zosia spi a moj wlasnie wrocil.
    Spokojnej nocy!

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A szwow mi nie zdjęli!!!! Mam sie bujać jeszcze do wtorku :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ściema,

Gardło mnie nawala, nie mam kaszlu, kataru, gorączki i tym podobnych, tylko to gardło takie zawalone i ogólne osłabienie. Nie wiem co to.

Blondik, uspokój się bo Cię przełożę przez kolano.

Konwi, oj, zdrowia i sił.

No Kroko piękne wypracowania pisze i sumiennie odrabia pracę domową :)
    Dobrze, że wszystko ok Kroko :)

Smoku, daj ja Ci zdejmę te szwy, a co się będziesz. Jak chcesz to i sąsiadkę przegonię :) Nie będę jej bić, powiem tylko coś w stylu, że czujesz do niej miętę przez rumianek, że planujesz rzucić dla niej męża, że budzi się w Tobie piękne uczucie do niej i czy masz u niej jakieś szanse spytam. Więcej nie przyjdzie :P A i na wsi będę mieli o czy gadać :) Fajnie będzie.

Dla wszystkich buziole i dobrej nocy!

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES

Wysłany: 10 marca 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenek- zrobilas mi dzien kobito! a na gardlo sol do plukania polecam. mnie tez cos gardlo napierdziela. bleee.

Kroko- super, ze wszystko ok :) czekamy na owocne dzialania :D

Smoku- czemu nie zdjeli szwow?

Blondik- to co z tym przedszkolem ;) nie uciekaj nigdzie!

Zgredzia- rozumiem i wspieram.

Konwi- ojej, wspolczuje :( oby nie bylo tak zle...

Kotka- czekamy na jutrzejszego sikanca :D

wow, ile postow dzis napisalam. aaa ktoras pisala o cwiczeniach przy rozstepie miesnia prostego. na fb jest babeczka- trening dla mam- ma cwiczenia na to. a ja niedawno odkrylam ze tez mam :/ nieduzy ale jednak. przedwczoraj pocwiczylam i dzis mam mega zakwasy! polecam ;)

tyle ode mnie. ide spac girls.

dobranocka!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Looknelam na post Blondik!
    Dajcie spokoj, ja po prostu mam problemy w domu, w glowie, musze sie wyciszyc, dac czas dla siebie i rodziny, musze odpoczac od forum, od angazowania sie na jakis czas i ZADNA z Was nie jest tego powodem..
    Czepniete..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 2321 2322 2323 2324 2325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ