Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hi!
U nas nocki tez ciezkie ale moj ostatnio dosc pomaga zmieniamy sie jedna noc on potem ja lub jak Sara bardzo placze pol/pol nie wiem jakbym funkcjonowala bez jego pomocy
Zgredko nie moglam uwierzyc ze chcesz nas opuscic:(az lezka mi sie zakrecila:(czy mozemy ci jakos pomoc?cos zrobic?z twoich postow wnioakuje ze jestes przybita smutna...daj znac napisz jesli w jakikolwiek sposob moglabym cos zrobic....
Musze przyznac ze dlamnie znajomosc z wami stala sie bardzo wazna mowie wam o rzeczach o ktorych nawet najblizszej kolezance bym nie powiedziala a dlaczego noe mam pojecia jakosc latwiej mi wam sie wyzalic bo i wy piszecie o waszych rozsterkach i nie ubarwiacie jak trzeba stawiacie do pionu i co dla mnie wazne jestescie szczere i to sobie cenie Zgredko to tez do ciebie lepiej prosto z mostu niz owijac motac itd
Kroko super ze mozecie sie juz starac:)powodzenia!!!
Wrozko a widzisz pomalutku Antos zawladnie twoim serduchem:)
Smarta ja latalam i moj lekarz mowil ze nie ma przeciwwskazan;)dopiero przy koncowce gratuluje serduszka
Konwi i jak zdrowko cos lepiej?
*******Gang18+*******B -
hej kochane u nas nocka z płaczem bo nam trójki dolne wychodza masakra
Psocia gdzie test????
dziś mąż pojechał do swoich rodziców Zuzia pojechała na swoje wykłady na uniwerku ja z Lili jade załatwić nowe okulary popołudniu idziemy do mojej mamy bo miała urodziny wczoraj
w związku z tym ze brałam z Zuzą udział w castingu do pokazu mody i jesli przejdziemy mamy jutro cały dzien metamorfoz a jak nie to jedziemy do tesciów po męża i na kawe -
Hejka
Kotka to mozna juz gratulowac?
U nas sajgon, ja chora, katar po pas i jakbym sie topila, chyba znowu zatoki ida, w nocy myslalam ze zejde, dzieci narazie zdrowe, ale chyba to tylko kwestia czasu, zycie a mialam isc na szczepienie z Nina w poniedzialek, zobaczymy, pogoda dzisiaj przednia a nocka gdyby nie moja choroba-boska
Kroko super, ciekawe teraz jak Zuzia zareagyje na panie i oby bylo fajnie i bedzie blisko
Zgredzia odpoczywaj
Wrozko zdrowia dla Antka, biedactwo, jak ja nienawidze tego kataru
Nena tyle stopni w zimie, wstydz sie
Lili wspolczuje nocek, kiedy to sie skonczy ? trzymaj sie
Dalej nie pamietam co jeszcz
Zdrowka -
Psotka gratulacje , to chyba tez masz termin na listopad, co?
Kroko, musisz serduszkowac w swoim starym stylu codziennie 5 razxy dziennie i się trafi. Mianuję Cię na następną ciężarówkęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 11:45
Krokodylica, MANIEK, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Kotka- gratulacje! jakos tak przeczuwalam
witam sie z bolem glowy i dupowata nocka za soba Antek ma katar straszny i juz mocno kaszle Franek poki co sie trzyma. wlasnie uspilam chlopakow i mam chwile wolnosci. wiec kawka i apap- zestaw ratunkowy.
nic wiecej nie napisze, bo mozg mi odplynal.
milej soboty wszystkim! -
Termin na listopad, beznadziejnie.
Jak sie z tym czuje? Jeszcze troche nie dowierzam. Nie pozostaje mi nic innego jak sie cieszyc i widziec juz tylko te pozytywne strony.
Tesciom powiedzielismy juz bo on ma dzis urodziny. Ale zaznaczylam ze to roznie jeszcze moze byc.
Noc dzis masakra. Co ok godzine krzyk. No chyba zeby bo ciagle gryzl palca chociaz ja tam nic nie widze. Raz tak sie darl ze az mi sie slabo zrobilo a on az sie telepal. -
Kotka, gratulacje To tak najczęściej bywa, że jak się chce i planuje to nici z tego, a jak nie ma ciśnienia to wychodzi Też bym chętnie tescior zobaczyła, uwielbiam oglądać testy ciążowe z cieniami
A my po kolei zmagamy się z jelitowka. Najpierw mój mężu, potem ja, teraz Tomek. Masakra.. Ledwo żyje. Dziś miałam kryzys i ryczałam co chwila..ach te hormony.
Zgredzia, trzymaj się kochana i nie załamuj, teraz jest kiepski czas dla duszy też przez dołującą pogodę. Mam nadzieje, że pouklada ci sie w życiu
Kroko, trzymałam kciuki, ale nie miałam kiedy napisać. Co do przedszkola, to też bym do nowego poslala. Super, że blisko, a na opinie w tych niby renomowanych nie ma co patrzeć, bo co rodzic to inna opinia, nikomu się nie dogodzi. Fajnie, że takie zabezpieczenia będą
Gratki wizyt ciazowych.
Zdrowia dla chorodupków. Wróżka, oby mlodziaka nie dopadło.
Pozdrawienia dla reszty dziewuszek, którym nie odp, bo wypadło z głowy i dla Laruni jeśli czyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 16:40
-
Hej, nic nie była tragiczna, młody pospal do 6.45 ale katar bardzo go męczył.. Wiercil się, że mną spał od 2 w nocy. Obaj już mają mokry kaszel, a mój dziś mówi, że też bolą go kości..
Gdzie mój był wczoraj? W pracy, później pojechał na zakupy i zeszło mi się do 20.30,gdy dzieci już położone spać ..
A i przyszła @ więc mam beznadziejny humor..
O i ten post mi się nie wstawił.. -
echhhh Konwi super wygladasz:)zazdroszcze:)))i mowie do mojego ze mnie zmobilizowalas o tak od jutra cwiczenia/orbitek nie ma zmiluj o nie;)poki co siedze na kanapie pije winko i zajadam paczka;)
Tomusiu wszystkiego najlepszego z okazji 1urodzinek:))))duzy buziak!
Kotka gratuluje!a dlaczego uwazasz ze listopad zly?odchowasz przez zime i na lato bedzie super:)Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B