Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
11go mam egzamin z niemca wiec juz panikuje powoli.
Domi po powrocie spi super. Nie wiem o co chodzi, ze u moich rodzicow tak zle sypial* (nie chcial zasypiac, budzil sie w nocy i chcial wstawac kolo 6tej nawet jak poszedl spac po 22giej)). Od powrotu wstaje po 7mej a dzisiaj poszlam go budzic o 8:30! a poszedl spac o 20:30.
Do zlobka wrocil bez problemu i panie mowia ze bardzo wesoly i ze sie bardzo rozgadal! Dziwi mnie to bo myslalam ze po 2 tygodniach w Polsce bedzie miec problem zeby sie znowu na niemiecki przestawic a on zaczal jeszcze lepiej mowic.
A jak wrocilismy do domu w sobote weiczorem to widac bylo, ze sie cieszy.
Tak wiec wszedzie dobrze ale w domu najlepiej.
*Moze bylo mu tam za goraco, albo przeszkadzalo mu to ze spie z nim w pokoju, albo za glosno bylo rano (szum aut), albo niewygodny materac (taki turystyczny, skladany, z pianki), albo jak twoierdzi moj maz on byl niezadowolony ze nie jestesmy wszyscy razem. -
Psotka to trzymam kciuki za egzamin ja mam 11 wizyte kolejna
ten czas tak mi przez palce przelatuje ze szok 12 sierpnia jade do zony kuzyna mojego męża ciuszki poprzegladac bo jak nadejdzie wrzesien to nie dam rady bo sie zacznie szkoła, przemeblowanie pokoju -
nick nieaktualny
-
Hej,
Macham znad laktatora, robię metodę pp, na pobudzenie laktacji bo jakiś kryzys przyszedł.
Oskar obudził mnie przed 6, tym samym obudził tez Anie, i po spaniu. Ale jako ze ta padła wczoraj po 19 to sie wyspala.
Dzis szczepienie, trzymajcie kciuki zeby obyło sie bez nopow
Miłego dnia -
Hejo, wracamy z wakacji;) było super - Ziza super grzeczna, gada, słucha, prowadzi dialogi, w sklepie - kupuje, gada z ekspedientka - szok! szok! Szok!! Toska za to muchy w nosie, ale za to składa pierwsze zdania, np. jozia - Zuzia , wstań! Mamo, pacz;) etc. Dziś leje, jedziemy po drodze do Torunia.
Laro - kciuki za szczepienie.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Szczepienie ok, poki co jest wporzadku. I to nieprawda ze przy drugim dziecku tego sie juz nie przezywa. Dokładnie takie same emocje. Szczepilam 5w1, Rota, pneumo i wzwB. Powtórka za 8 tyg. I kolejne 500 zł mniej....
wlasnie prżez 3 h miałam 2 koleżanki Ani o matulu jaka jestem zmęczona -
Hej Lara oby tak dalej bez nopow:)
Kroko ale Ty się kobieto nacierpisz.
Biedra kciuki za szczepienie.
Ja przy laktatorze ... Lara przybij piątkę
Summi to super ze się gaduła zrobiła:) tez mam taka a dostała kasę fiskalna na urodziny i wszystko kasuje nie można zakupów wypakować bez uprzedniego skanowania przez Jagodę hehe słodkie to jest. Padam gdy bierze lalkę i karmi ja piersią ... mówię Wam bezcenny widokPsotkaKotka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Hej. Melduje ze żyje choc ledwo. Cofa mi sie wszystko, dzis rano plamilam wzięłam tabsy i staram sie leżeć. Jestem cała w nerwach. Do lekarza nie mogłam sie dodzwonić ale położna powiedziała ze skoro przeszło to mam sie oszczędzać a u doktora bede jutro po zwolnienie wiec musi mnie zbadać!
-
Kufaaaa za 2 tyg urlop jedziemy cala polske a malego coś bierze chrype ma jak nie wiem głos okrutny i czuje,że coś nadchodzi z nosa dobra on wydobrzeje do 2 tyg ale my na bank z małą się pozarażamy ahhhh cholewcia.
Smoku biedna współczuje kiepskiego samopoczucia ja z H dłuuuugo źle się czułam
Ja z h w 9 tyg mialam plamienie lekkie jednorazowe jeny co ja wtedy przeplakalam ale samo przeszlo to od przeciazenia akurat .Na drugi dzien lekarz i wsio okej bylo.
Buziaki mamcie -
Hejo Kroko moja mama jest u nas i z Zuchą zostaje gdy ja idę do pracy. Hmm po wczorajszym kolejnym super orzeczeniu SN nie wiem czy nie padnę, bo rządzący mocno zacisnęli pętle komornikom i mam wrażenie ze dryfuje na tratwie
Zgredka hop hop? Przeprowadziłas się już?
Współczuje Wam tych stresów ciążowych ostatnio nawet myślałam o tym ze ciąża to taki stan w którym naprawdę nigdy nic nie wiadomo i warto na siebie uważać a nie udawać twardziela od zadań specjalnych.
Dziękujemy Leosiowi za kartkę narazie pierwsza .
Siedzę z laktatorem mąż mnie wkurza i zaraz mu przywale .Maniek