Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka ale czemu ona zaczęła o nim mówić? Myśli że to jego pomysł? Ech, rodzice.. Zawsze chcą się wtrącać mimo że człowiek ma swoje życie..
Kroko, do dziadków.. Patryk podobno na teściowa mówi "mama" haha, niech mówi, póki nie płacze, cieszę się bo mi lżej.. A maluję wszystko po kolei.. Cały dom, ok 70m tyle że na biało póki co..
Piri piri gratulacje -
Zgredka przeprowadzacie się? Umknęło mi.
A mama dziwnie trochę się zachowuje, z Twoich opisów wygląda często jak by chciała Was sklocic. Tylko po co?
Konwi fajnie, ja Zuzy nie mam komu podrzucić. No i że Patryk nie płacze, super.
Ja mam nadzieję że moja Zuzia bez problemu do przedszkola pójdzie ech...
Na razie kiedy tam chodzimy to chce wchodzić do środka, dzisiaj z nianią poszła to wzięła swój plecaczek i już chciała tam iść hehe
Opowiadam jej co będzie tam robić, pokazuje na ich stronie zdjęcia pań które będą w jej grupie, no mam nadzieję że pójdzie to w miarę bezboleśnie.
Konwi a Patryk już chodzi do przedszkola? Bo nie pamiętam od kiedy miał iść. -
Kroko, nie bój sie, tez sie martwiłam, a poszło super, zwłaszcza Tosia, a o nią martwiłam sie najbardziej.
Zgredko, ech, a co Twój jej odp?
Konwi, zaradna babka jesteś. Fajnie, ze chłopcy nie marudzą u dziadków, tez musze moje cześciej zostawiać.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
hej..
kroko, faktycznie miał isc wczesniej..ale w okresie wakacji jest kednak ciężko.. ciagle gdzieś jeździmy, wiec nie było sensu..
Teściowa już jest zmęczona Patryk podobno śpi tylko na jej klatce piersiowej.. A Tymuś do mnie zadzwonił z pytaniem, kiedy po niego przyjadę.. ech.. a on chce nuby na dwa tygodnie wyjechac sam..nie widzę tego..ja już pomalowałam mieszkanie.. teraz gorsza część czyli sprzątanie..okna wlasnie myję, firanki trzeba uprac i uprasować - blee.. sprzątania, że szok!Życzcie mi powodzenia, bo to gorsze od malowania..
dzięki Sumi, trzeba sobie radzić, to co bym wydała na malarzy, wydam na ciuchu szkoda tylko, ze najwięcej na ciuchy dzieci.. choć kupiłam sobie fajne butki, które dziś przyjdą -
Hej!!!!
Maniu wszystkiego dobrego dla Jagodki!!!! Duuuuzo zdrówka, uśmiechu i spełnienia marzeń :*
Ja po wizycie niby spoko a juz duphaston w ogole do bani sie czuje nie mam na nic siły, mdli mnie okrutnie...Kroko współczuje jeszcze mocniej!!!!
A prawdopodobnie były dwa maluchy, ale został jeden...serduszko pięknie pukało ma teoche ponad 1cm
No i tyle...a Zgredzia powodzenia wiecie faceci to w ogole w większości chyba spokojniejsi chociaz oni
Konwi szacun!!!!
Summi pokazuj efekty operacji dla porównania
Dobrej nocy i zdrówka wszystkim!!! -
Kroko: tak to byla ironia bo albo zostane na obecnym stanowisku i zrezygnuje z rpopozycji albo sie wyprowadze bo nie ma dla mnie miejsca w malopolsce.. to wszystko w zw ze zmianami jakie nam zgotowal zlrzad, rozsiac ludzi bo calej Pl zeby juz id poczatku ich zgnoic..ale licze ze ta zmiana miejsca wyjdzie nam (zwiazkowi) na dobre..