X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deudniowy przestoj w postach. Kiedys to bylo nie do pomyslenia.. ;(

Jutro koncze urlop, musialam wziac bo zlobek publ lucji ma miesieczny urlop. Dzis przybyla mama na deutyg dyzur z mala.
    Mala dzis 1x powiedziala mi "kocham"..

W zwiazku ze zmianami w wymiarze sprawiedliwosci wyprowadzamy sie chyba na dolny slask..

Maniu: przykro mi z powodu tesciowej!

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh w piątek A grał z tatą w piłke na betonie no i biegł i upadł zdarcie na kolanie dosyć duże no nic przeczyściliśmy plastra nie chciał darł się jak opętany.W sobote cały dzień przelezał w łóżku...se myśle masakra czyżby go coś brało.Wieczorem gorączka dostał ibum. Dzisiaj próbujemy go stawiać kusimy lodami,placem zabaw nic chcę iść ale mówi aua noga. No i mąż pojechał na ip ma stłuczone kolano...opatrunek i jutro por ortopedyczna. I pytanie czemu od razu nie przyjechaliśmy a kto by pomyślał po takim upadku od razu coś z kolanem ani sine to ani nic tylko strup.No ale jak widać bywa i tak.

Oj zgredka piękne słowo...:) jak koi serducho .Mój na pytanie czy kocha odpowiadał głośno taaak potem faza na nie hahahah a teraz mówi kom cię ;D hahahha łobuziak

Małej zajady nie schodzą.Smaruje maścią nagietkowa na zmiane linoderm i nic .Od tyg dostaje juvit multi ehh sama nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 15:44

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja dopiero dzisiaj wróciłam z lasu i odzyskalam internet.
    Wyjazd udany w sumie, najbardziej zadowolona z niego jest Zuzka.
    Niestety ja dzisiejszy dzień zaczęłam od wymiotow a po powrocie do domu mój mąż mnie tak wkurzył, ale mam nerwa na niego. Albo przegryzę mu tętnicę albo siębz nim rozwiodę, inaczej nie widzę.

• Summerka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko,

Sugeruje przegryźć tętnice ;) co sie stało?

Młoda, ech z dziećmi to wiecznie cos, jak nie urok, to przemarsz wojsk. My jedziemy w sobotę nad polskie morze.

Zuza mowi - kocham Cię mamusiu i sie przytula;) poza tym funkcjonuje najlepiej z tego przedszkola specjalnego i zastanawiam sie czy jednak jej stamtąd nie zabrać, No inne dzieci bedą ciągnęły ja w dół...ech

Krokodylica lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi ja bym zabrała.
    A co mógł zrobić. Jak zwykle zmył się na cały dzień. :/ miał wrócić o 16/17 a wrócił o 20...

• zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sumi: tez bym zabrala

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Summi tez bym zabrała :)
    Zgrdko na dolny Śląsk mówisz to będę mieć do Ciebie bliżej :) cdn

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SUMMI ja nei wiem co bym zrobila.

A gdzie Lili?

MANIEK chyba jednak nie dam rady :/. Noi chyba ze maz przyjedzie dopeiro w sobote. A jak tam dziewczyny? I jakby co to masz jakis pomysl gdzie i w jakich godzinach ci pasuje?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka jagoda śpi między 12 a 14 także poza tymi godz mi pasuje . Na skarbowcow jest kawiarnia z placem zabaw i chyba na zwycięskiej ( tyle widziałam jeszcze nie byłam ) chyba ze będzie ładna pogoda to może park południowy a Tobie który rejon wro pasuje i w jakich godz?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z nowego dworu wiec kawal drogi ale w srode tez spotykam sie z kolezanka ze zwycieskiej :P

Mi nie pasuje miedzy 11-15. Ok, pomysle, bo mi wlasnie kolega zadzwonil (chrzesty D) zeby sie tez spotkac i mi sie troche grafik napina hehe.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macham ze żyje odgruzowuje mieszkanie lazienka jeszcze nie wykonczona
    Auto musimy naprawic bo sie olej z miski leje :(

Lili chodzi i ciągle wola kocham cie mamuniu albo tato a jak sie mowi ze my tez to ona mówi że Lola bajdziej :)

u nas leci 22 t w piatek wizyta a w poniedzialek USG

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 11:29

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Summerka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Dzięki za odp. Bije sie z myślami. Wczoraj nasza neurologopedka stwierdziła, ze Zuzia pięknie mowi, nawet jak na "zdrowego, w sensie bez diagnozy" trzylatka..ech, chyba jednak nie będę podejmowała pochopnych decyzji, niech tam na razie chodzi i będziemy ja obserwować..,

Kroko, to standard chyba, juz nie zliczę ile razy w tym tyg dziewczyny z pracy mówiły to samo o swoich mężach i ja o swoim tez. Dlatego, po powrocie z urlopu, odwożę dzieci na weekend do rodziców i wyruszam sama z koleżankami w miasto!!

Biedro, tez musieliśmy przeserwisowac, a drugi naprawić i 3 tysie psu pod ogon..,a byłoby juz trochę na operacje cycków;) heh...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro a jak Ty się czujesz?

Niestety samochód to skarbonka.

Summi też myślałam zostawić go i wybyć ale z moim genialnym samopoczuciem mam ochotę tylko leżeć. :/

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas przyszedl jednak kryzys w zasypianiu. Terapeutka od poczatku mowila ze takie kryzysy sie zdazaja i mysle ze nas jednak wiekszosc ich ominela bo Domi zasypial i spal ksizkowo. Teraz jednak jest ciezko. Nie chce sie ubierac wpidzamke, w pieluszke ani w spiwor, nie chce nawet za bardzo ogladac ksiazeczek, kiedy go nosze i spiewam* to sie wyrywa, poplakuje albo caluje mnie i wklada raczki mi do ust i glaszcze po buzi. Odlozony poplakuje, wola mamusia i przypomina mu sie tysiac innych rzeczy ktore by chcial jak mleczko, pic, na ogrodek, dziadek, babcia itd. I tak jak kiedys usypianie trwalo 20min razem z ogladaniem ksiazeczek, spiewaniem i odlozeniem do lozka to teraz trwa godzine...

* A ja juz nie mam sily i nie powinnam go nosic wiec postanowilam czytac mu gdy lezy w lozeczku. Wczoraj wieczorem i dzisiaj po poludniu zdalo to egzamin ale dzis wieczorem ciagle mi przerywal, szalal w lozeczku a gdy wyszlam z pokoju to beczal. Wrocilam i musialam glaskac i cos opowiadac szeptem, uspokoil sie i chyba juz spal gdy wychodzilam.

No i budzi sie bardzo wczesnie, nawet gdy idzie pozno spac. Dzsiaj obudzil sie o 5:20 i zasnal dopeiro po mleku o 6tej i spal do 7mej dalej.

Jeszcze licze na to, ze to przez to ze jest goraco, jasno, jest w "obcym" miejscu (u dziadka i babci) i ida mu dwa zeby na raz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 21:23

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo hejo!

melduje sie po tygodniowym chorowaniu :/ znow mialam dwojke na chacie, co sie rowna hardkor, no ale dzis juz Franek w zlobie. w przyszlym tygodniu zaczyna sie przerwa zlobkowa i jedziemy odwiedzic moich dziadkow. nie moge sie juz doczekac :)

Kotka- przybij pione! u nas identycznie z tym spaniem. polozenie go spac teraz to jakis dramat. ciagle o cos wola, placze, bo czego nie ma w lozeczku, no kosmos. nawija non stop i tym gadaniem sie jeszcze nakreca... mysle, ze taki etap chyba. bo co innego?

Kroko- eh ehh, faceci :/ nie komentuje, bo czasami juz brak mi sil totalnie. oby w koncu Ci przeszlo to zyganie. bidulo :(

Summerka- jak tam sie czujesz? jak efekty? wspolczuje samochodowych napraw... studnia bez dna. my ostatnio 4 tysie za zawieszenie :) wesolo.

Biedro- ale leci ta Twoja ciaza... niedlugo juz rodzic bedziesz :D

Mloda Dama- przypomnialas mi zdarzenia sprzed roku :/ ehh... biedny Adas...

Zgredzia- miod na serce, co? u mojego najbardziej rozczula mnie "moja mamusia" albo "milutka mamusia" :D

a w ogole Franek jak zrobi cos zlego i pozniej placze, to przychodzi sie przytulac i mowi "mi przykro" :D urocze to jest :D gagatek niezly sie zrobil, nawija jak stary!

u nas dzisiaj piekna pogoda... az chce sie zyc :)

a co sie stalo z Lara??

pozdrawiam Was kobitki i przesylam slonce!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Krokus czuje się tfu tfu dobrze :) mała delikatnie sobie fika na razie kopie po całym brzuchu :)na wadze raptem 2,5kg dopiero na plus

Brzuszek na razie nie za duzy wiec poruszam się całkiem sprawnie tylko dziwnie mniekosc łonowa boli z lewej strony

Krokus a ty jak tam u ciebie z wymiotami

Lara jak to było u ciebie z tym rozejściem kosci???

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2017, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam się z placu boju, czyli malowania.. Pomalowalam już i tylko sufit w kuchni i salonie, teraz cd kuchni i mnóstwo metrów w salonie bo cały malujemy.. No i jeszcze przedpokój zostanie... Omg..jestem drogi dzień bez dzieci .. Przez to że mam pracę to nie myślę dużo, ale tęskni mi się cholernie..

Cdn

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• piri piri Koleżanka

Wysłany: 19 lipca 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Wczoraj poczułam pierwsze kopniaczki <3

Współczuję kryzysów w związkach, pewnie i nas to czeka za rok... na razie gonie starego do roboty w domu ile się da ;)

Pozdrawiamy cioteczki <3

Biedroneczka83, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

tt1cf261.aspx?&fake.png
    geeky-2018-01-10.jpg
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro no u mnie jak napisałam, rzyganie nie odpuszcza.

Wróżka ojj tego chorowania to ja się boję, oj boję.

Konwi gdzie dzieci się pozbyłas? ;) no i sama malujesz? Podziwiam. Ja do takich rzeczy zawsze biorę majstra.

Piri gratki.
    Ja też już poczułam ruchy, bardzo szybko w tej ciąży.

piri piri lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko; jaki tak majster! U nas tez wszystko sami robimy, najlepiej bylo z kuchnia jak chcialam zlew pod oknem a mialam zupelnie na innej scianie u moj kul dziure na rurki ktore potem wprowadzil ita ze 3 metry..
    A zrywanie plytek mlotem ? Ooo to byla zabawa ;)
    (Dobrze ze juz koniec)

W zw z wyprowadzka wczoraj byla okropna rozmowa w domu, mojej mamie sie ubzduralo, ze to moj wymyslil ten wyjazd tam torpedowala kazdy moj pomysl nie dajac od siebie zadnej rady (klasyka, zeby jej potem nie zarzucic choc cienia odpowiedzialnosci, bo przeciez mam 5lat) a potem to juz byla jatka i powiedziala mojemu co ona dokladnie mysli na jego temat a jak dzis jej powiedzialam ze to bylo niepotrzebne to powiedziala "ale powiedzialam nieprawde?"

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 2408 2409 2410 2411 2412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ