Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To i ja się tu przywitam..
Malenq oj biedna Ty, teraz właśnie przydałoby się abyś się wyspala, bo jak Kosia przyjdzie na świat to dopiero nie pospisz, może w dzień uda ci się nadrobić.
Witaj PatusWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 07:59
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a nie można żadnego strepsilsu czy jakichś ziołowych tabletek (mam takie herbitusan czy jakoś tak)
poczytałam...
LaRa: moja Lolka ma 11 kg, łóżko mamy 140x200, a i tak trzeba ją czasem spychać, bo pcha się na poduszkę i zdarza jej się zając całą moją (jak tylko się do chłopa na chwilę przytulę, a na chwilę, bo wtedy leżę na prawym boku, a staram się na lewym)
Kotka: gratulujeno pewnie, że lepiej wcześniej
wczoraj byliśmy u znajomego, faceci grali w karty, najpierw miał być to wieczór męski, ale jedna kobita się nie zgodziła, więc i ja polazłam (acz nie jakoś bardzo chętnie, uważam, że faceci czasem powinni posiedzieć w swoim gronie)
a na miejscu się okazało, że reszta potem idzie na miasto,
nam o tym nie powiedzieli, bo ja niby w ciąży (jakbym była trędowata albo co najmniej obłożnie chora), bo nie przypuszczali, że mogę chcieć, ba, że w ogóle baba w ciąży w ogóle może wyjść na miasto
nie obraziłam się na nich (i tak bym nie poszła, bo dziś mam zajęcia, więc musiałam wcześnie wstać), ale trochę głupio, że mają takie ograniczone myślenie.. -
Tez używałam tabletek Prenalen, fajny posmak maliny
Herbata z malina, cytryna, i kołderka
Niestety żadne Strepsilsyidź do apteki tak powinny Ci doradzić, ale jedynymi pastylkami do ssania dla ciężarnych są te Prenalen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 08:38
-
zapisałam sie własnie do SR, teraz czekam na odpowiedz od kiedy
Edit: lece do ciucholandu odebrac odłozone Alladynki
moze cos sie jeszcze ciekawego znajdzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 09:25
-
Dzień dobry dziewczynki
Kroko nadal milczy?
Kotka super że wszystko ok
Malenq współczuje nieprzespanej w nocy
Moja mała wczoraj tak wariowała, nawet szczekanie psa jej nie przeszkadzało, a jak tata zaczął do niej mówić to "zamilkła"haha mówię, mu że rzadko słyszy jego głos to się wystraszyła...a on na to no co ty słyszy? ehhhh faceci
Ja się nawet wyspała, ale tak mi ręka ścierpła w nocy czy coś, nie wiem co ja nią w nocy robiłam
Miłego dnia Wszystkim życzęKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja:)
U nas znowu biało hurrraaaa:)lepszy śnieg niż deszcz;)Przynajmniej można iśc na spacer a młody może ulepić bałwana:)
Dzisiaj wypad do kina na nowe pingwiny, syn nie może sie już doczekać!
Kotka gratki, najważniejsze że mały zdrowy;)a z cukrem na pewno wszystko się wyjaśni!
Jeśli chodzi o smarowanie przed każdą wizytą u gin się balsamuje (różne kosmetyki) i nigdy problemów nie było;)może to od sprzętu zależy?
Beszka co tam u dermatologa?
Widzę, że od Kroko żadnych wieści nie ma:(
Udanego weekendu laseczki;)
justta lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
aahhhhhh i sie nie pochwaliłam (znowu), udało nam sie odkupić fotelik Maxi Cosi Cabrio fix za 199 zł, praktycznie nowy, mało uzywany, cena sklepowa 599 zł
jak małż przyjedzie to pokaze foteTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lara również gratuluję udanych łowów
i trochę zazdraszczam
Mój mąż buszuje w smykolandzie i co chwila mi dzwoni...wiesz jaka jeansowa super sukienka i pantofelki, a wiesz jaki sweterek w panterkę... a ja gniję w łóżku...niech no ja się tylko wyrwęYasmin, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość