Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pęknę.............hot-dog pierwsza klasa, a potem coś słodkiego, 2 szkl napoju i teraz już nie słonica, a MEGA słonica jestem hehehhehe.........
i czas odpocząć, małż jest....to spokojniejsza jestem..........Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj rozmawiałam z doświadczona mama dwójki dzieci odnośnie tych proszków specjalnych, powiedziała ze przy pierwszym dziecku dała sie zwariować, kilka pran nimi wykonała, a potem przeszła na normalny proszek z tym ze sensitive i nic nie było, z drugim dzieckiem nawet nie kupiła tego dziecięcego, bo nie było potrzeby.
To tylko zależy od tego czy dziecko bedzie miało alergie, wiec wypiore w tym dziecięcym kilka pierwszych ciuszków, a potem już w normalnym.Yasmin lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Dzisiaj rozmawiałam z doświadczona mama dwójki dzieci odnośnie tych proszków specjalnych, powiedziała ze przy pierwszym dziecku dała sie zwariować, kilka pran nimi wykonała, a potem przeszła na normalny proszek z tym ze sensitive i nic nie było, z drugim dzieckiem nawet nie kupiła tego dziecięcego, bo nie było potrzeby.
To tylko zależy od tego czy dziecko bedzie miało alergie, wiec wypiore w tym dziecięcym kilka pierwszych ciuszków, a potem już w normalnym. -
Witam moje kochaniutkie....
Przepraszam, ze cały dziennie nie odzywalam ale dompoludnia wymiotowalam i mdłości miałam a pózniej u fryzjera byłam włoski obciąć.
Nie dam rady Was nadrobić, wiec może jakiś skrót? Coś nowego sie wydarzyło? -
Smoczyca1 wrote:Ja to się póki co zastanawiam czy dzisiaj wyśpi się mój mąż ze mną, moją poduchą i psem
na pewno będzie marudził że teraz to w ogóle miejsca nie ma w łóżku
Smoku, wyśpi sie hihi
Moj maz sie wysypia (nie narzeka), a śpimy razem + poduszka + labradorSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Zgredka gratuluję kopnięć
i małżowi też
to długo chcesz pracować, ale w sumie jak dobrze się czujesz to spoko tylko żebyś się nie forsowała.
A Pati zdrówka życzę i gratuluję nowej fryzurki
Kroko nadal milczy...a Ninka Lary nóżkę pokazała do aparatuPati Belgia lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Smoku, wyśpi sie hihi
Moj maz sie wysypia (nie narzeka), a śpimy razem + poduszka + labrador
My śpimy z ratlerkiem więc to tylko 4 kg ale się rozwala jakby miał 40
I obawiam się że to ja się nie wyśpię bo mój małż chrapieale miłość nie wybiera
LaRa lubi tę wiadomość