Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie wiem, jak widać różne są szkoły "grzebania" lub nie, musimy zaufać zarówno tym ginom którzy zaglądają, jak i tym którzy nie...
ja myślę , że Kroko w szale na jakieś zakupy dzieciowo-świąteczne poleciała i świat zniknął jej z oczuKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka, u Ciebie faktycznie może inne wytyczne, niech dbają i pilnują
Lili...no lepiej trochęW ten stan malaryczny wprowadza mnie też trochę położna. U niej na wizycie mam zawsze podniesione ciśnienie, okazuje się, że jest ono, póki co typowo " gabinetowe", w domu jest zawsze ok...ale ona sieje panikę i zaszczepia ją u mnie...Co tydzień ją wizytuję przez to, mocz analizuje mi co chwilę ( szuka białka )..., aha, czepia się tycia mojego już, 9 kg na plusie to już według niej za dużo...tycie pół kg na tydzień to też masakra ponoć...Ona mnie stresuje, weźcie ją ode mnie!...
Ten lekarz dzisiejszy każe uważać na siebie, kontrolować ale bez paniki.
-
Nenaa super dorodny twój bejbiś
moja kruszynka to zawsze ma najdłuższe nogi w porówaniu do główki i brzuszka
jakaś wyścigowa chyba jest
Lara super gratki dziewuszki no i cudowne imię Ninuś tak jak u mnie( jeśli okaże się dziewczynką ) stupka boska
Ja dzisiaj na obiad warzywa na patelnię i rybka do tego rosół później i kupiłam budyń na noc bo coś mi się zachciało
Prasowanko mnie czeka, trochę popracuję a co
Nenaa to ja jestem podobnie z tyg ciąży co ty a mam już 11 kg do przodu i lekarka mówi że ok, dziwne toWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 14:20
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nena nie słuchaj tego babsztyla;)9 kilo to na prawde nic ja mam już 7 na plusie!!!To straszne zamiast wspierać to ona jeszcze doła sieje!!!Nie możesz jej zmienić?
Tamka Kroko miała nakaz leżenia a wczoraj miała mocne bóle, dlatego tak się martwimy:(
Justta ja też pracuje, porzadki przedswiąteczne;)za godzine mąż z pracy i na zakupy:)Nenaaa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Witam się po drzemce
Nena super że wszystko ok:) a ta położna to nadgorliwa jakaś albo przewrażliwiona bardzieju ,mnie już 6,5 kg do przodu
LaRa nie pamiętam czy gratulowałam więc gratuluję dziewuszki, a stópka śliczna
Justta również miłego prasowania jeśli w ogóle może ono być miłea co do grzebania to u mnie też jest to punk ważny na każdej wizycie więc co gin to obyczaj
a Kroko nadal nic? ja pierdziu co za baba:/Nenaaa, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ale Kroko chyba miała łożysko nisko po prostu, z tego co pamiętam? i w związku z tym nakaz leżenia
o tych bólach nie doczytałam... ale może to więzadła? ja też miewam czasem takie, bardzo to nieprzyjemne...
no nic, czekamy (nie)cierpliwie na Krokusia
Nena, ja już mam +9 kg... Twoja matrona wywaliłaby mnie za drzwiNenaaa lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:u mnie na razie +4 kg i mogloby tak juz zostac
wgl. to mi wyskoczyło zis ze jestem w 6 msc! OMG!!! juz???
a 6mc to nie jest od 23 tyg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 14:54
-
nick nieaktualny