Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Jestem........
z wieści pozytywnych:
wody płodowe wzrosły o 1stopień referencyjny i mogę być w domku, pod warunkiem leżenia, picia płynów i zakazu jakiegokolwiek obciążenia...
z negatywnych:
- bradyarytmia jest i nie znika ta wada serduszka;
- niestety kość udowa przestała rosnąć, co mnie bardzo martwi...zdawałam sobie sprawę z tego, że mała ilość wód płodowych, to mniej wartości odżywczych....
ale nie spodziewałam się takich wieści...
przez całą ciążę mała rosła jak na drożdżach, teraz mam:
36t1d - a malutka z pomiarów ma 35t5d - czyli tak jakby tydzień do tyłu jest...
- gin nadal chce indukcji porodu przed świętami,
- w sobotę przyjmie mnie kardiolog (ten od płodów) z Warszawy i ma się wypowiedzieć co do porodu.....
dziewczyny ten III trymestr to jakiś koszmar...........
czy Kroko się odzywała......
buziaki skarby - jak dobrze, że jesteście...............................
ps. KOTKA podzieliłabyś się tymi wodami płodowymi ze mną i Konwalią i wtedy każda miałaby w normie............
żesz.........jakie to wkurzające jest........przykro mi kochanie.......buuuuuuuuuuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 19:13
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki naprawdę NIKOMU, NIKOMU nie życzę takiego III trym.
wiem, że muszę być silna, ale momentami nie wyrabiam.........
sama już nie wiem: "co?, z czym? i dlaczego???"
a u gina sensownego pytania nie potrafię zadać, bo mnie za każdym razem jakimś info "powala"...........
Kotka 3mam kciuki za badanie glukozy........Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 19:15
-
nick nieaktualny
-
kochana my wszystkie trzymamy za Was kciuki z całych sił i wierzymy, że wszystko będzie dobrze!!!
MOja dziś szaleje nieziemsko, pewnie dlatego, że w końcu ma więcej miejsca
bo wczoraj to byłam na maxa przeżarta i straszna niestrawność...dziś nas oszczędzałam, a Zochna kopie jak szalonaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie ruchy sa coraz mocniejsze..
mi cieknie z prawego oka i prawej dziurki od nosa..
położę się pewnie wcześniej, po herbatce z sokiem malinowym (widzę, że przestaje mi dzałać litera 'i' foook)
które byście wzięły?
http://allegro.pl/body-z-nadrukiem-dlugi-rekaw-wzory-twoj-napis-86-i4848743109.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 19:40
-
Malenq wrote:heheheh naciesz się kopniakami, bo później to tylko MEGA wypychana pupa, albo noga będzie......a wieczorami układanie główki na pęcherzu heheheheheh
musiałaś
nie no żartuję
zdecydowanie wolę jak mnie kopie niż jak nie daje żadnego znaku ale to Wszystkie tak mamy
P.S. a po pęcherzu to już mnie kopieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 19:41
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:które byście wzięły?
http://allegro.pl/body-z-nadrukiem-dlugi-rekaw-wzory-twoj-napis-86-i4848743109.html
lub 24
5 - ale ja jestem hanyska a mój mąż hanys
Wzięłabym coś bardziej personalnego, IBABCIA jest fajne, ale można kupić w sklepie. Personalnie zaprojektowanych już nie
Ale to jest rozm 86...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 19:56
-
Kotka, Malenq: mam wrażenie że co ciąża to jakaś sensacja ;/ Tu wód za dużo, tam za mało, tu się wielkości rozjeżdżają, tam jakaś infekcja czy inny syf. Czemu nie może być normalnie???
Malenq kibicujemy Ci, jak coś to weź spisz jakieś kontakty od nas i wiesz gdzie nas szukać jakby cię do szpitala w środku nocy zatargali bez tableta i internetów. Ale generalnie im dłużej w domu, tym mała będzie lepiej odżywiona i tak, bo wiesz jak to jest ze szpitalnym żarciem...
Wytrzymaj, już finisz...
Kotka a coś lekarz mówił o kolejnej wizycie żeby sprawdzić czy wód ubywa czy przybywa? Może okaże sie że to przejściowe? -
nick nieaktualnySmoczku jak moja się obracała w dół to cały dzień prawie płakałam, tak nieporadnie to robiła, bardzo, bardzo mnie bolało.........
Nieukowa właśnie: dlaczego????
wiem, że finisz.....ale jakiś on do wielkiej d...... jest..........
Pati :* :*:*:*:*:*:
ps. ja mam tel. tylko biedroneczki.......jakby co to dawajcie mi na priva...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 20:12
-
Pati Belgia wrote:Ja sie juz dzis z Wami kochane żegnam. Idę wcześniej do łóżeczka... Dobranoc i do jutra....
Bądź dzielna kochana, choć i tak jesteś już wielka! Trzymam mocno kciuki za Ciebie i brata, nie zamartwiaj się żeby groszka nie stresować, musi być dobrzePati Belgia lubi tę wiadomość
-
Oni tam mają inne rozmiary też
nam oczywiście podoba się 24 (mój facet ma złośliwie kiedyś nadaną ksywkę SuperS... to S od jego imienia), dlatego też już kupiłam jedne śpiochy ze znakiem supermana "superbaby"
mój poszedł na siłownię, a ja posprzątam w łazience, bo ostatnio byłam u kolegi i jego dziewczyna nawet tam dekoracje (nie świąteczne) ułożyła, a u mnie kosmetyki nieużywane w pudełku po adidasach Nike na pralce i dziwne rzeczy w szafkach, co by na to perfekcyjna powiedziała ;/Malenq lubi tę wiadomość