Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenqa kochana, dobrze że tych wód chociaż trochę więcej, mam nadzieję że Kosia jak najdłużej wytrzyma w brzuszku i wszystko będzie ok, jest już na
pewno duża, a pod koniec ciąży to te parametry wymiarowe różnie skaczą, raz jedno rośnie szybciej raz drugie, jest już duża i silna, mocno trzymam za was kciuki
U Kroko dalej cisza
Nieukowa daj nr tel na priv, Zgredka ty też w razie w, zapiszę dwa
-
ja oczywiście zasiedziałam się na fejsie, ale już idę grzebać w łazience..
niestety szafka jest non stop otworzona, a jest tam więcej miejsca niż rzeczy, więc jak dobrze ułożę, to te głupoty z pralki się tam zmieszczą..
Jussta: wysłałam Ci zaproszenie do frendówjustta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybuziaczki........i dobranoc....zmęczona już jestem...
ochrzanić Kroko trzeba.....albo pocieszyć...albo dziewczyna chce odpocząć od forum
no nic...i tak mnie martwi brak wieści.....
do jutra brzuchatkiSmoczyca1, Lili83, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:buziaczki........i dobranoc....zmęczona już jestem...
ochrzanić Kroko trzeba.....albo pocieszyć...albo dziewczyna chce odpocząć od forum
no nic...i tak mnie martwi brak wieści.....
do jutra brzuchatki
Do jutra buziaki -
łazienka done! pudełko po butach opróżnione i wyrzucone
wszystko pochowane w szafkach podzielonych na część jego i moją - ta ostatnia oczywiście odpowiednio większa..
a teraz herbata z sokiem i do łóżkakonwalianka lubi tę wiadomość
-
ja dopiero teraz mogę się odezwać.. jak mąż wraca do domu, to na nic nie mam czasu..
Malenq ależ to bardzo dobre wiadomości! Ciesz się kobieto! przybyło wód - super, możesz zostać w domu - jeszcze lepiej! przecież w szpitalu będziesz tak samo "bezpieczna", jak w domu.. wierz mi.. leżenie na patologii czy porodówce to nic fajnego..a nie daj boże położą Cię z dziewczyną, która właśnie roni? Ja niestety miałam takie przeżycia.. nie polecam..naprawdę.. a gdy przyjęli mnie na patologię, to nie mieli miejsca i położyli mnie na porodówkę.. całą noc nie spałam, bo słyszałam..porody..
oczywiście serduszko Kosi jest nadal złą wiadomością, ale przynajmniej to już wiesz.. a to że mała jest tydzień do Tyłu..skarbie, to jeszcze nic nie znaczy.. dzieci różnie rosną i niekoniecznie to wynik mniejszej ilości wód.. skontrolujesz za tydzień.. mój mały jest "w plecy" 3 tygodnie.. na tym etapie powinien ważyć 1200..a waży 800g.. sama widzisz.. a nawet jeśli Kosia już nie rośnie, to wierz mi, jest już duża, 35 tydzień to ładna waga i czasem lepiej nadgonić już na zewnątrz
Smoczku.. dzieci jeszcze mają czas na obrót.. do 27 tygodnia nexcik też był odwrócony pośladkowo, teraz już główkowo..ale dopiero ok. 32t lekarze zwracają uwagę na położenie..
to się rozpisałam..
mnie naparzają żebra..Yasmin lubi tę wiadomość