X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatńi spaćer z psiurem numer jeden, psiurem numer dwa i spac! Kolorowych snow mamuski

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Good night !

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Kotka, Malenq: mam wrażenie że co ciąża to jakaś sensacja ;/ Tu wód za dużo, tam za mało, tu się wielkości rozjeżdżają, tam jakaś infekcja czy inny syf. Czemu nie może być normalnie???

Kotka a coś lekarz mówił o kolejnej wizycie żeby sprawdzić czy wód ubywa czy przybywa? Może okaże sie że to przejściowe?

No wlasnie mam wrazenie ze kazdego cos dopada.
    Nic nie mowila, zeby sie zglosci ale moja normalna ginka pewnie bedzie co miesiac kontrolowac.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz mi zakazal czytac czegokolwiek w internecie na temat moich przepadlosci :/. Zle zrobilam z eprzeczytalam, tEraz sie bardzo martwie :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, trzymajmy sie tego co mowilysmy od zawsze- kazda ciaza jest inna, wszystko, to kwestia indywidualna, owszem, sa jakies statystyczne wartosci ale organizm to nie maszyna.

Moja endokrynolog powiedziala mi koedys , ze te wartosci ktore sie przyjmuje w badanich sa orientacyjne bo kazdy organizm jest inny i leczy sie pacjenta, a nie wyniki, cos co dla jednego jest norma, dla innego bedzie anomalia

Ja juz od pewnego czasu widze ze kosc udowa Kajtka rozwija sie najwolniej, jest mlodsza o tydzien od reszty cialka ale wierze w to, ze wszystko sie wyrowna

Łożysko mam co chwile a to za nisko, a to zaslania macice, a to wedruje do góry...

A odnosnie tego, co pisze sie w internecie - mialam kiedys rezonans magnetyczny robiony, nosilam wtedy staly aparat na zebach, przerylam caly internet w poszukiwaniu informacji czy moge robic ten rezonans czy nie, wyczytalam, ze wyrwie mi zeby, ze dostane zapasci, ze dopadnie mnie atak kalustrofobii i w ogole w najlepszym wypadu wujde z tego szczerbata i nieprzytomna

Tak zesztywnialam ze strachu, ze rezonans ktory normalnie trwa co najmniej 20 minut, trwal u mnie niecale 5 ;-) nie poczulam nic i od tego czasu nie czytam w necie , a przynajmniej bardzo sie staram, nie czytac NIC!

Dobrej nocy babeczki

Nenaaa, Malenq, Lili83, Nieukowa, justta lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polać Tamci! Soczku z kiszonej kapusty...dobrze prawi :)
    Malenka, Kotka, będzie dobrze, zaciskam pięści za zdrówko Maluchów i Wasze ofkors!

Tamka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, po nieprzespane nocy - Tymek kaszle, więc nici z przedstawienia w którym ma jutro brac udział, nici z mojej mega ważnej wizyty - będę musiała odwołać.. Nie mam z kim zostawić Tymka, maz w tym czasie ma rozmowę w sprawie pracy w firmie marzeń.. Znowu się wali :( mam doła i dziś nie umiem pozytywnie patrzeć na świat.

Miłego wtorku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 06:37

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia:-* jejkuuu czy zawsze musi być coś??
    Współczuję skarbie....
    Kotka młoda ciąża u Ciebie, wszystko może się wyrównać jeszcze:-)
    Tamuś gratki:-* za lekki opierdziel i postawienie do pionu:-D
    Dziewczynki dzięki za wiarę:-) mam nadzieję że faktycznie wszystko się dobrze skończy...

Ps. Nie śpię od 2.30:'( może w dzień uda mi się jakaś drzemka...

Miłego dzionka:-)

konwalianka, Tamka lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Miłego dnia życzę...
    Malenq kochana spróbuj sie przespać w ciagu dnia bo inaczej padniesz....
    Konwalia dużo zdrowia dla Tymka...

konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Dobranoc Patuś :*
    Bądź dzielna kochana, choć i tak jesteś już wielka! Trzymam mocno kciuki za Ciebie i brata, nie zamartwiaj się żeby groszka nie stresować, musi być dobrze <3
    Dziękuje kochana. Dzis nowy dzien i nowe nadzieje i siła. Musi być dobrze...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    Pati dobranoc kolorowych snów:)

Ja mam tylko numer belgijski, myślałam podać Pati gdyby coś się działo.
    Lili nie ma problemu. Ja tez jestem prawie ciagle online. Możesz dać numer:-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tylko kosc udowa z kolei pokazuje na wiek, ale nie przejmuje sie tym, zreszta wczoraj wyczytalam w kalendarzu ciazy, ze od 20 tyg dzieci coraz bardziej sie roznia jedne rozwijaja sie szybko inne sa malutkie. Skoro gin nie jwst zaniepokojony, to ja tez nie moge (a jest znajomym, wiec nie jest olewaczem).

Musimy byc dobrej mysli.
    zaraz kasza manna i do roboty..

Wlasnie ogladam na wiadomosciach jak ludzie sobie selfie usniechniete trzaskali pod tym budynkiem w australii gdzie inni sa zakladnikami :/ ludzie sa chorzy..

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek laskim melduję się z kawką :)
    Jejku Malenq współczuję i konwalio też tych nieprzespanych nocy :( mam nadzieję że uda Wam się w dzień zdrzemnąć chociaż.
    A i zdrówka dla Tymka :)
    A kotka moja ginka też już mi mówiła zakaz czytania głupot w internecie...tylko czasami ciężko się powstrzymać ;)
    I mimo wszystkich zawirować miłego dzionka życzę kochane :)

konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapisałam sie do szkoły rodzenia..przyznam, że interesuje mnie tylko jeden cykl połóg.. źle go przeszłam po porodzie z Tymkiem..no i może dostaniemy jakieś próbki.. zaczynam 5 stycznia.. to już późno, ale trudno..no nie wyrzucą mnie chyba :)

zostałam z tymkiem w domu, kaszle okropnie, umówiłam wizytę do lekarza na jutro, Paweł ma wziąć wolne na 2 dni, może jakoś uda nam się ogarnąć jutro.. ja mam wizytę na 10, Paweł ma rozmowę na 12, więc jakbym się sprężyła (pociąg przyjedzie, wizyta się nie opóźni), to jest szansa, że on także zdąży.. szkoda mi tylko tymkowych jasełek..bo się przygotowywał jakis czas i w domu uczył wierszyka..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzwoniłam do Kroko, ale nie odbiera, wysłałam jej smska i czekam na info

nie zaglądacie do ovulantek to wam piszę ;)

Smoczyca1, Tamka, Nieukowa, Lili83, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko i Zuzia mają się dobrze, dzisiaj wychodzą ze szpitala. Kroko miała skurcze, ale opanowali wszystko, dostała kroplówki i jest ok. Miała wyjść już wczoraj ale zgubili jej wyniki badań i dzisiaj znowu pobierali jej krew. Jak będą mieli wyniki Kroko może wyjść. Ma się odezwać z domu bo nie miała dostępu do netu przez cały pobyt w szpitalu.
    Jupi :D

Smoczyca1, LaRa, konwalianka, Tamka, Nieukowa, CzaryMary, Pati Belgia, Yasmin, zgredka, Lili83, Nenaaa, justta, MANIEK, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Hej, dzwoniłam do Kroko, ale nie odbiera, wysłałam jej smska i czekam na info

nie zaglądacie do ovulantek to wam piszę ;)
    Msri jesteś wielka :)
    Jak nie zaglądamy jak zaglądamy :D
    Ehhh konwa zawsze coś :/ ale powodzonka z jutrem, jakoś dacie radę wszystko ogarnąć :)
    Ja mam SR niby od 7 stycznia jeśli będę mogła - oby :/

marissith lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Kroko i Zuzia mają się dobrze, dzisiaj wychodzą ze szpitala. Kroko miała skurcze, ale opanowali wszystko, dostała kroplówki i jest ok. Miała wyjść już wczoraj ale zgubili jej wyniki badań i dzisiaj znowu pobierali jej krew. Jak będą mieli wyniki Kroko może wyjść. Ma się odezwać z domu bo nie miała dostępu do netu przez cały pobyt w szpitalu.
    Jupi :D
    Hurrrrrrrrrra :) nareszcie!!!! dzięki Bogu, że wszystko ok :)

marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku.. ale jednak jesteś w młodszej ciaży.. ja będę wtedy w 31 tyg. no ale może dam radę skończyć do 35 tyg, bo to tylko 4 spotkania po 3h

dzięki Mari! za super wieści..

marissith lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Msri jesteś wielka :)
    Jak nie zaglądamy jak zaglądamy :D
    sugerujesz, że jestem gruba?
    :P
    spoko, dla mnie to żaden problem :) zadzwoniłam, grzecznie zapytałam czy dostanę nr kom do Kroko i voila

konwalianka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ