Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dostalam od kolezanki z pracy na pozyczke dwie pary ciazowych portek jeansy i sztruksy z hm.
LaRa sliczne skarpeciochy, mozna je kupic w rossmanie i gdzie jeszcze?
Dziewczyny z bolacymi glowami: trzymajcie sie, strzal z apapu od razu wziety i powinno byc lepiej..
Malenq: a Ty nie masz miec rozwiazania 21go? -
nick nieaktualnyhehehheeh Niekukowa śledzik powiadasz????????????????? mnie już przeszło, teraz pomarańcze, mandarynki i chrzan rządzi:)
Kotka świtny wynik TSH, oby tak dalej:)
aaaaaaaaaaaa Nieukowa smacznej wigilii życzę i nie szalej za bardzo w Tesco
Biedroneczka83, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredka, tak, kupiłam w Rossmanie, byłam po Oilatum, doszłam do śliniaków, a tam były skarpeteczki
no rozpłynełam sie!
Nieukowa, zazdroszcze zakupów w "tym" dziale
Mam nadzieje ze sprawdzimy dzis te miedniczki nerkowe, i ze sie zmniejszyły, byle nie powiekszyły
tak sie boje ....
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq no jakoś się boję w domu...ale jakbym miała 100km do fryzjera to pewnie też bym spróbowała

też się trochę obawiam tego fryzjera...bo do 23 grudnia mam leżeć ale fryzjerka ma wolne tylko 22 więc cóż chyba pojadę jednak, wiecie już mam dość i za długich włosów i tego koloru...
Mój ba bony do carrefour a nóż coś znajdzie
-
a ja poczułam sie wczoraj rozpieszczona małż mi przywiózł pysznego ogromnego hamburgera z sosikiem cebulką prazona mmmm i sie przyjął hehehe chyba mdłości wreszcie pomału odchodzą

mnie tez Smoczku to nieliczna wędlinka która mi smakuje
ide myc głowę bo dziś mam jasełka w przedszkolu
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry tęczowo....
Dziś był ciężki poranek, rano mąz mnie zawoził na badania krwi. Potem pojechaliśmy do urzędu komunikacji bo musiałam zarejestrować nowe i wyrejestrować stare auto i oczywiście wyszły problemy, bo okazało się że zmieniły się przepisy i potrzebowałam jeszcze jednego świstka. Ale poszłam obok do księgowości mojej i się udało. Pani co mnie w komunikacji przyjmowała i brakowało mi świstka to sie mnie pyta "pani się spodziewa dzidziusia?" ja mówie że tak, ona pyta który to miesiąc, ja mówię że szósty, a ona "no co pani mówi! taki malutki brzuszek! jak ja byłam w 6 miesiącu to się tu za biurkiem nie mieściłam".
Rano jak byłam w labie pobrać krew to spotkałam dziewczynę co leżałam z nią na sali w szpitalu za pierwszym razem, w tym samym wieku ciąży a brzuch duuużooo większy.
W szpitalu też dziewczyny w moim wieku ciąży miały dużo większe brzuchy i wszystkie mi mówią że mam malutki brzuszek.
Potem jeszcze zgłosiłam w ubezpieczalni zbycie auta i wróciliśmy do domu. Przynajmniej tą sprawę mam z głowy.
A w domu po powrocie oczywiście tęcza. :]
Lecę Was poczytać. -
Kroko powinnaś małej kupić jakieś bodziaki z tęczą na upamiętnienie tych twoich sensacji...

Smutasy nie płakać, jak to mówi mój mąż i mnie strasznie wkurza: "chciałyście, to macie" ;P
Malenq na farbowaniu włosów kompletnie się nie znam... nie mam na szczęście jeszcze siwych, póki co robię się na rudo a też jestem myszowata. Myślę że jakieś ciemne blondy byłyby fajne...
Zrobiłyscie mi smaka na domowe hamburgery... a tu trzeba będzie zaraz zasuwać na barszcz do sali konferencyjnej
Yasmin, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nie znam się na tym ale podoba mi się californie i cannes jasny złocisty blond