Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoku doskonale cie rozumiem.. Teściowa jest identyczna choć ma 3 dzieci, ale okazało się ze dwójka młodszych olala ja, bo ona powtarzala, że Natalia zostanie i odziedziczy dom, firmę.. A Natalka smakowała manatki i wyjechała za granicę, ciągle wydzwania do P i narzeka ze została sama, że my nie chcemy z nimi mieszkać, że jak on może, jej pierworodny, to P jej mówi gdzie byłaś 7 lat temu, gdy się pytałem kto zostanie, ułożyłem sobie życie, znalazłem prace, Magda tez a teraz oczekujesz ze wszystko rzucę i się przeprowadza? A ona mu :TAK, właśnie o to mi chodzi.. Zostawiasz rodziców na pastwę losu i takie tam.. Szkoda język szczepić, ale to się powtarza co jakiś czas..
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ło matuchno dziewczyny widzę że jest nas więcej... szczerze nam współczuję.
Jedno czego żałuję że moja teściowa nie mieszka 200km ode mnie
A najbardziej mnie drażni, że jakoś dziwnym trafem zawsze krzyżuje mi plany...ja mówię mojemu żeby po coś pojechał, czy żebyśmy razem gdzieś poszli, a ona akurat wtedy mówi, że musi ją gdzieś tam zawieść albo coś innego
nie no samochód ma ale dama nie może sama jechać... echhh
Laski wiem, że szkoda gadać ale wiecie czasami trzeba pomarudzić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
smoku, może portfel? ja dla odmiany kupiłam w tym roku teściowi.. mamie daję kosmetyki z borowiną + ampułki eucerin na zmarszczki, bo kiedyś mówiła, że fajne..
teściowej kupiłam kosmetyczkę, taką kuferkową; w zeszłym roku kupiłam szalik z rękawiczkami..
może lubi gotowac i jakąś fajną książkę? np przepisy siostry Anastazji..mamy ją lubią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 19:16
Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
mamie kupiłam srebrną biżuterię, kolczyki i łańcuszek z wisiorkiem oraz kilka gadżetów kalendarz książkowy na przyszły rok itpSmoczyca1 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie mianowicie co kupiłyście mamie na gwiazdkę? Bo ja jak co roku mam problem... najbezpieczniej kosmetyki, bo w gust z ciuchami czy biżuterią to na bank nie trafię
może któraś cos kupiła co i mnie natchnie?
Teściowej portfelotorebkę. Tzn portfel, taki większy z ozdobnymi kamykami z możliwością doczepienia łańcuszka jako paska do powieszenia
konwalianka lubi tę wiadomość
-
O może ta książka kucharska owszem, biżuteria odpada bo nigdy nie trafiam w gust, portfel kiedyś piękny kupiłam czerwony skórzany i leży do dziś

Ale może tak ta książka kucharska, zestaw kremików 55+ i jej ulubione winko i chyba gut
dzięki za pomysły
konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo z tramwaju
wygralam wczoraj licytacje na piekne sukienki mmm (pokaze jak wroce), a jak sie w pon okaze, ze jednak facet to fikne. Do porodu nie bede miec pewnosci
..
W robocie polowa chorych i wszystko przerzucane na reszte
, niby sezon wakacyjny ma byc w tym wydziale w grudniu a tu jakas masakra, w sb sie wybiore, zwby zaleglosci nie miec wr wr
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH