Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry

Malenq, SMoczyca, wpsolczuje bolu glowy...
Konwalianko, mam nadzieje ze Twoj synus zacznie zaraz nadrabaic zaleglosci wagowe i dogoni ¨normy¨co by sie mamusia nie stresowala....
ja po nieprzespanej nocy dopijam kawe i przytulam sie ile moge z najmlodszym dzieciem (starszak spi) - na zapas. boze jak ja przezyje te 5 dni
hehehe
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:aaaaaaaaa beszko i się "wydało"........że to TY nie będziesz potrafiła, bez małego wytrzymać

no ba!
czasem matka polka sie we mnie odzywa 
a tak serio, to mnie najbardiej przeraza odleglosc...ze gdyby on zaplakal, zachorowal czy ja bym tk ztesknila, ze musialabym ich zobaczyc, to to nie takie proste, biorac pod uwage ze trzeba samolotem sie przetransportowac. ale nic to! musze sie przyzwyczaic i tyle! ze starszym latwiej, bo widze ze rozumie, co sie dzieje/wydarzy i chce zostac brdzo....a mlody nie rozumie, ze mama wieczorem przed spaniem nie wroci do domu babci
oni wczesnije w PL zostawali sami , al emax na 3 dni. pierwszy raz na dluzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 09:10
Malenq lubi tę wiadomość
-
beszka, chłopcy są razem..a razem jest raźniej..dają radę.. 5 dni, to tyko 2 dni więcej niż 3.. ale wiem,jak jest ciężko mamie zostawić dziecko..sama czasem mam ochote popłakać, gdy TYmek jedzie do babci na wakacje..albo coś..
Malenq oj ta główka..no niech Cię już opuszczą te bóle
Yas.. ja też mam taki nastrój..to chyba też pogoda tak wpływa..no i weź dawkę magnezu..może kakao i fajna książka pomoże?
smoku, faktycznie pogoda iście świateczna.. -
cieszę się, że nie jestem sama. Tzn przynajmniej wirtualnie, bo w realu to już inaczej...
O tak zrobię, zastosuję się do Waszych rad. Mam nawet 2 czekające ksiażki A. Christie
Dziękuję kochane. Lara
widziałaś się z córcią
fajnie. ładne skarpecioszki 
Ja jestem pewna, że też będę płakać za córcią gdy będzie daleko, heh starość nie radość
Oby bóle Wam przeszły.
Wezmę się za jakąś robotę produktywną, popiję to kakałko a potem się przeniosę w świat klasycznego kryminału
Malenq, LaRa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
A ja sie ciesze bo cieplo. Troche kropi to fakt ale cieplo a ja sie rowerem przemieszczam wiec mi pasuje
. Chociaz wolalabym zeby byl snieg oczywiscie. Dwa lata temu pameitam na BN nei bylo sniegu ale za to na wielkanoc napadala kupa sniegu i nawet Mikolaj do dzieci przyszedl 
Bylam wczoraj na tej jodze i zostalysmy zaproszone przez prowadzacego inna grupe na zakonczenie zajec do niego na Qui GOng czy cus takeigo, w kazdym razie z gongiem
. Wszyscy sobei lezelismy pod kocykami a on "gral" na gongu. No niestety ale wprowadzilo to uczucie ogromnego niepokoju we mnie. Czulam jak te brzmienia (on tak buczal, przesuwal palke po gonku a nei dzwonil) mnie przeszywaja i byla bardzo niepokojace, troche jak w horrorze, dzwieki sie nasilalay i slably. Nawet przeszlo mi przez mysl, zeby wstac i wyjsc ale glupio mi bylo. Najlepszym momentem bylo kiedy skonczyl
. Wielkie uffff. Okazalo sie, ze wszystkie ciezarowki mialysmy takie samo odczucie.
-
nick nieaktualnyprzeklejone z 30stek: z moim pytaniem:
Jako, że od 17.11 od wieści o problemach z sercem małej, osiwiałam w ekspresowym tempie.....proszę o radę jaki kolor farby mogę na moje włoski położyć w domku??? fryzjer odpada, nie wysiedzę....
w grę wchodzą farby Loreal Crem Gloss lub Preference one są bez amoniaku i fryzjerki mi polecały...
kolor naturalny mam jak MYSZA, teraz z dodatkiem siwych pasm....
czernie i ciemne brązy odpadają, bo będę wyglądała jak umarlak - bardzo bladą cerę mam......
oczy szarozielone, buzia okrągła hehehehe
Miedziany bursztyn weźmie?
http://www.lorealparis.pl/koloryzacja/kolor/recital-preference/zbis-10-1-helsinki.aspx
nie bardzo wiem jak ten Mysi kolor pokryć
-
Malenq, najlepszy kolor to kolor zblizony do swojego, no moze róznica odcienia jest ok
nie wybieraj koloru ciemnego, rzucajacego sie w oczy, bo po porodzie wlosy sie osłabiaja, w pierwszycch 3 msc po porodzie nie dasz rady zrobic nic z wlosami, wiec i odrost bedzie wygladał dziwacznie
ten jasny blond popielaty jest niezly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 09:55
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki... ja dziś nie mam czasu na ból głowy i senność... w labie zapierdziel bo o 12:00 mamy wigilię pracową i trzeba skończyć robotę do tego czasu. Beka mi się rybą (czemuż ja miałam ochotę na śledzia marynowanego rano!) i najchętniej znowu piłabym ocet z gwinta.
Ja wizytuję jutro! Może doktór upewni mnie co do płci, bo 75% które wywróżyły mi dziewczyny nie przemawia do mnie za bardzo
Poza tym dzis robimy szturm na TESCO z bonami świątecznymi
Zgadnijcie na jaki dział pójdę najpierw
Malenq, Yasmin, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ja co do koloru to się nie znam na malowaniu w domu zawsze się tego bałam. Ostatnio spróbowałam ciemnego blond wyszedł taki koniak i chociaż swoje mam ciemne nigdy więcej w poniedziałek wracam do platynowego blondu licząc ze poprawi mi to samopoczucie ☺ Yas uszy do góry kto jak nie ty ☺
Lars pozdrów Nike i trzymam kciuki oczywiście ☺
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH