SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Malenq, SMoczyca, wpsolczuje bolu glowy...

Konwalianko, mam nadzieje ze Twoj synus zacznie zaraz nadrabaic zaleglosci wagowe i dogoni ¨normy¨co by sie mamusia nie stresowala....

ja po nieprzespanej nocy dopijam kawe i przytulam sie ile moge z najmlodszym dzieciem (starszak spi) - na zapas. boze jak ja przezyje te 5 dni ;) hehehe

konwalianka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku buuuuuuuuuuuuuuuu współczuję i Tobie i sobie.....:-/

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również się witam ale nieco łzawo dziś...
    Nie, nic sie nie stało złego. Taki nastrój, nie wiem deprecha jakaś nie wiem.
    Zajrzę później paaaa

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha sa na dziś jakies wizyty?? Oczywiście trzymam mocno kciuki muahhhhh

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaa beszko i się "wydało"........że to TY nie będziesz potrafiła, bez małego wytrzymać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas........ja już od kilku dni, mam płaczliwy nastrój...........hormony.....pogoda......

• beszka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    aaaaaaaaa beszko i się "wydało"........że to TY nie będziesz potrafiła, bez małego wytrzymać :P

no ba! ;) czasem matka polka sie we mnie odzywa ;)
    a tak serio, to mnie najbardiej przeraza odleglosc...ze gdyby on zaplakal, zachorowal czy ja bym tk ztesknila, ze musialabym ich zobaczyc, to to nie takie proste, biorac pod uwage ze trzeba samolotem sie przetransportowac. ale nic to! musze sie przyzwyczaic i tyle! ze starszym latwiej, bo widze ze rozumie, co sie dzieje/wydarzy i chce zostac brdzo....a mlody nie rozumie, ze mama wieczorem przed spaniem nie wroci do domu babci ;) oni wczesnije w PL zostawali sami , al emax na 3 dni. pierwszy raz na dluzej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 09:10

Malenq lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaaa, ja podglądam dzis Ninke <3

no i nie mogłam sie oprzec na wczorajszych zakupach <3
    c27c1e90389962b2med.jpg
    781ae30dd4068e74med.jpg

Yas, nie płakaj ;(
    dziewczyny współczuje bólu głowy :/

konwalianka, Malenq, Nieukowa, Biedroneczka83, justta, Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka, chłopcy są razem..a razem jest raźniej..dają radę.. 5 dni, to tyko 2 dni więcej niż 3.. ale wiem,jak jest ciężko mamie zostawić dziecko..sama czasem mam ochote popłakać, gdy TYmek jedzie do babci na wakacje..albo coś..

Malenq oj ta główka..no niech Cię już opuszczą te bóle

Yas.. ja też mam taki nastrój..to chyba też pogoda tak wpływa..no i weź dawkę magnezu..może kakao i fajna książka pomoże?

smoku, faktycznie pogoda iście świateczna..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) cieszę się, że nie jestem sama. Tzn przynajmniej wirtualnie, bo w realu to już inaczej...
    O tak zrobię, zastosuję się do Waszych rad. Mam nawet 2 czekające ksiażki A. Christie

Dziękuję kochane. Lara :) widziałaś się z córcią :) fajnie. ładne skarpecioszki <3

Ja jestem pewna, że też będę płakać za córcią gdy będzie daleko, heh starość nie radość :)
    Oby bóle Wam przeszły.
    Wezmę się za jakąś robotę produktywną, popiję to kakałko a potem się przeniosę w świat klasycznego kryminału

Malenq, LaRa lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    A ja sie ciesze bo cieplo. Troche kropi to fakt ale cieplo a ja sie rowerem przemieszczam wiec mi pasuje :). Chociaz wolalabym zeby byl snieg oczywiscie. Dwa lata temu pameitam na BN nei bylo sniegu ale za to na wielkanoc napadala kupa sniegu i nawet Mikolaj do dzieci przyszedl ;D

Bylam wczoraj na tej jodze i zostalysmy zaproszone przez prowadzacego inna grupe na zakonczenie zajec do niego na Qui GOng czy cus takeigo, w kazdym razie z gongiem :P. Wszyscy sobei lezelismy pod kocykami a on "gral" na gongu. No niestety ale wprowadzilo to uczucie ogromnego niepokoju we mnie. Czulam jak te brzmienia (on tak buczal, przesuwal palke po gonku a nei dzwonil) mnie przeszywaja i byla bardzo niepokojace, troche jak w horrorze, dzwieki sie nasilalay i slably. Nawet przeszlo mi przez mysl, zeby wstac i wyjsc ale glupio mi bylo. Najlepszym momentem bylo kiedy skonczyl :P. Wielkie uffff. Okazalo sie, ze wszystkie ciezarowki mialysmy takie samo odczucie.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas, bede sie widziec :) wizyte mam na 15:45 :)

trzymaj sie i nie daj sie łzom!!!!

Yasmin, justta, Pati Belgia lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam... :') znów ryczę... dostaliśmy maila od szlachetnej paczki z relacją i listem rodziny obdarowanej. Chyba wypiję dziś jakieś dodatkowe 2 litry, bo wyschnę

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Yas, bede sie widziec :) wizyte mam na 15:45 :)

trzymaj sie i nie daj sie łzom!!!!
    aaaa to pozdrów Ninkę od nas :)

Malenq, LaRa lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeklejone z 30stek: z moim pytaniem:
    Jako, że od 17.11 od wieści o problemach z sercem małej, osiwiałam w ekspresowym tempie.....proszę o radę jaki kolor farby mogę na moje włoski położyć w domku??? fryzjer odpada, nie wysiedzę....
    w grę wchodzą farby Loreal Crem Gloss lub Preference one są bez amoniaku i fryzjerki mi polecały...
    kolor naturalny mam jak MYSZA, teraz z dodatkiem siwych pasm....
    czernie i ciemne brązy odpadają, bo będę wyglądała jak umarlak - bardzo bladą cerę mam......
    oczy szarozielone, buzia okrągła hehehehe

Miedziany bursztyn weźmie?
    http://www.lorealparis.pl/koloryzacja/kolor/recital-preference/zbis-10-1-helsinki.aspx

nie bardzo wiem jak ten Mysi kolor pokryć :-/

• LaRa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, najlepszy kolor to kolor zblizony do swojego, no moze róznica odcienia jest ok
    nie wybieraj koloru ciemnego, rzucajacego sie w oczy, bo po porodzie wlosy sie osłabiaja, w pierwszycch 3 msc po porodzie nie dasz rady zrobic nic z wlosami, wiec i odrost bedzie wygladał dziwacznie :P

ten jasny blond popielaty jest niezly :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 09:55

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie chcę coś zbliżonego, bo wiem co się z włosami po porodzie dzieje, ale już nie mogę patrzeć na te sreberka na głowie :-/

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TSH 1,42 :), ale mam dalej sobie brac dawke 25.

Nieukowa, Malenq, Biedroneczka83, konwalianka lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki... ja dziś nie mam czasu na ból głowy i senność... w labie zapierdziel bo o 12:00 mamy wigilię pracową i trzeba skończyć robotę do tego czasu. Beka mi się rybą (czemuż ja miałam ochotę na śledzia marynowanego rano!) i najchętniej znowu piłabym ocet z gwinta.

Ja wizytuję jutro! Może doktór upewni mnie co do płci, bo 75% które wywróżyły mi dziewczyny nie przemawia do mnie za bardzo :)

Poza tym dzis robimy szturm na TESCO z bonami świątecznymi :D Zgadnijcie na jaki dział pójdę najpierw :P

Malenq, Yasmin, Pati Belgia lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co do koloru to się nie znam na malowaniu w domu zawsze się tego bałam. Ostatnio spróbowałam ciemnego blond wyszedł taki koniak i chociaż swoje mam ciemne nigdy więcej w poniedziałek wracam do platynowego blondu licząc ze poprawi mi to samopoczucie ☺ Yas uszy do góry kto jak nie ty ☺
    Lars pozdrów Nike i trzymam kciuki oczywiście ☺

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 279 280 281 282 283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ