Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane miłego dnia ja od rana sprzątanko i pranie pościeli, tym razem swojej
pogoda śpiąca to chociaż trzeba coś porobić
Lara świetne skarpeteczki
Ja puki wypiłam szklankę wody z miodem i cytryną i zjadłam płatki na mleku, na razie tyle -
Co do porodu, ja będę rodzić sama, mąż nie chce być ze mna a i ja nie chcę aby on tam był.
Malenq Ty to umiesz sztuczki robić z tym pępkiem.
Smoczyca ale masz teściową ciekawą. Mój teść jak się dowiedział że planujemy się hajtać to się popłakał, bo jego ukochany synek się z domu wyprowadzi.
Moja teściowa też zawsze się moim małżem obsługiwała, w sensie tu mnie zawieź, to zrób, to posprzątaj. A jego starszy brat miał wyje**ne. A teraz teście zostali w domu z tamtym synem i jego żoną i już nie ma kto ich wozić i kto sprzątać. Jeszcze trzeba za innych robić.
LaRa jakie piękne skarpetusie
Malenq, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehehehe to już na 30stkach któraś napisała, że jej tata "też nie, bo chce odpocząć".............
ech na takich ludzi nie ma słów....
cóż problem Ci się rozwiązał....będzie rodzinnie i bez fochów....
ps. teściowa chce jeszcze z 10razy usłyszeć zaproszenie, lubi jak się prosi....znam takich.... -
noooo Malenq fakt, moja nie odpuszczała i ubłagała ją na obiad w Nowy Rok, ale po rozmowie przyszła i mówi "już miałam pizgnąć ten tel i się rozłączyć nie to nie"
a widzisz mówię mówiłam, że ma focha i wypiera fakt budowy 
Biedra więc gratuluję i trzymam kciuki za aniołka nr 4
W sumie dobrze by było jakbym i w święta poleżała to nie musiałabym jechać do niej
ale i tak się już mam plan że nie zabawię tam długo bo nie będę się męczyć
-
Lara powodzenia na wizycie, oby wszystko bylo dobrze!
Nieukowa ja nie chce nic upamietniac, ja chce jak najszybciej zapomniec!
konwalia ale ja nic nie mowie, ze to zle
tylko ze mam malutki 
A ja krakowskiej nie moge, nie podchodzi mi absolutnie.
Smoku hehehe niech tesciowa odpoczywa, tyle bedzie spokoju.
LaRa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Wiecie co nie lubię takich wiecznie narzekających ludzi... teściowa ma małe gospodarstwo ja wiem narobi się nie zaprzeczam, ale wszystkie najgorsze roboty robi mój mąż lub jej brat, poza tym mieszka ze swoimi rodzicami więc też jej pomagają...a ona wiecznie narzeka na swój los...nie cierpię tego zawsze myślę jaki problem sprzedaj i idź do roboty do prywaciarza od 8 do 16 i cześć... no i fakt wiecznie zmęczona
Malenq lubi tę wiadomość
-
ejjj, kurcze walcze dzis z pieczarkami.... do farszu, wczoraj przygotowalam sama kapuste, teraz pieczarki (boje sie innych grzybów zjesc) 5 kg, do obrania, drobnego posiekania i podduszenia

masakra, dopiero ogarnełam polowe w obieraniu i z tej polowy polowe w drobnym krojeniu, moze do wizyty sie wyrobie
a jeszcze gdzie czas na przygotowanie do ogladania????
komu sie nudzi???? -
hehe mnie czeka dopiero gotowanie
od poniedziałku sie biore do roboty kapusta z grzybami hehe reszta w wigilie zupa grzybowa, zupa rybna 
teraz robie sosik chrzanowy na obiadek :p jajko sadzone bedzie i ziemniaki i wczorajszy krupnik
zaraz jade po Zuze i bede jej loki anielskie robić
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH