Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
za to zaczyna mnie martwic cos co sie ze mna dzieje, od czasu wyjscia od lekarza 2 razy tak mnie zamiotło, ze musiałam sie przytrzymac, cale szczescie ze R byl ze mna (teraz pojechał na siłke, i kazalam mu dzwonic co jakis czas) masakra jakas ;(
-
hehehe fajne planyPsotkaKotka wrote:Jeszcze poltora dnia pracy i WOLNE! Juz sobie robie plany co bede robic
, bede czytac ksiazki, uczyc sie hiszpanskiego, naucze sie szyc 
powodzenia 
Justa ładny brzusio masz
Laruś Super wieści
wiedziałam, ze tak będzie
Oj słaaaaaby dziś dzień. Trochę sie po domu pokrzątałam, a resztę dnia przespałam. Teraz nie potrafię składnie i bez [poprawek napisać ani jednego zdania
Laruś, może Ty też tak odczuwasz spadek ciśnienia jak ja, bo ja ledwo na nogach się trzymam. Wypiłabym rzekę jak smok wawelski...
Odebrałam paczkę z alllgro
przyszła chusta do chustonoszenia dzidziolka
Zamówiłam płyn do dezynfekcji powierzchni. Więc WOW nawet produktywny ten dzisiejszy dzień 
nooooo to były najlepsze zajęciaKrokodylica wrote:Dzisiaj na SR były zajęcia z kąpania maluszka.
Ale szkoda.
Postaram się nadrobić z następną turą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:20
LaRa lubi tę wiadomość
-
jejku Yas, to my moze jakies siostry forumowe jestesmy
tez mi w uszach swistalo i sie zatykaly dzis, co jakis czas robi mi sie slabo, marze o tym zeby sie polozyc, ale to dopiero ok 21-22, pic tez mi sie chce 
mówiłam gince ze zapisałam sie do Simin na SR, powiedziała ze super, fajni ludzie prowadza i generalnie mila atmosfera i duzo te spotkania daja
o znieczuleniu tez chwile pogadalysmy, powiedzialam ze panicznie sie boje bólu, i dała mi do zropzumienia ze bedzie wszystko super
Yasmin lubi tę wiadomość
-
aaaaaa takSmoczyca1 wrote:Specjalnie dla Krokusa i reszty też oczywiście

Chyba od Yasmin
https://www.youtube.com/watch?v=XDQ31sYhRFc&index=2&list=PLiolWvDbDbR46ajguRkcHcU4CDqkJA_yz
polecam całą serię 
Fajnie Smokuś, że tak o tym pamiętasz. Znaczy się - wartościowe
Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No baaaa jak mam nie pamiętać, ja wszystkie Wasze rady staram się zapamiętać, a przynajmniej zapisać bo wiadomo pamięć jest ulotnaYasmin wrote:aaaaaa tak
polecam całą serię 
Fajnie Smokuś, że tak o tym pamiętasz. Znaczy się - wartościowe
Yasmin lubi tę wiadomość
-
No chyba heheheLaRa wrote:jejku Yas, to my moze jakies siostry forumowe jestesmy
tez mi w uszach swistalo i sie zatykaly dzis, co jakis czas robi mi sie slabo, marze o tym zeby sie polozyc, ale to dopiero ok 21-22, pic tez mi sie chce 
Zaparzona herbatka czeka w kuchni i czeka... i za moment przegapię jej najlepszą i najsmaczniejszą temperaturę... A tu trzeba lapka odłożyć, wygramolić się spod kocyka, poczłapać do kuchni, przynieść ją, z powrotem koc naciągnąć i po lapka sięgnąć! No ja nie wiem czy dam radę
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ha! Odkryłaś moją prawdziwą twarz!Smoczyca1 wrote:Yas Ty leniwcu

Nie no zdarza się, ja tak sie obiadu najadłam, że do jutra do południa chyba nic już nie zmieszczę

Ps. wróciłam z tej karkołomnej wyprawy, ale nie jestem przekonana o słuszności tego czynu... przytargałam ze sobą jeszcze michę ostrych jak brzytwa chipsów i zamierzam je pochłonąć
Smoczyca1, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
bo to i moja natura od ponad 2 tygodni, co prawda przymusowa ale jednakYasmin wrote:Ha! Odkryłaś moją prawdziwą twarz!

Ps. wróciłam z tej karkołomnej wyprawy, ale nie jestem przekonana o słuszności tego czynu... przytargałam ze sobą jeszcze michę ostrych jak brzytwa chipsów i zamierzam je pochłonąć

Jaaaaa ale bym chipsy zjadła! Laysy grubociachane! Ale mój mi zabrania
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Hejka...
Coś masz Kroko pecha z tą SR...
Słuchajcie... chyba zakładam swoją firmę.
I potrzebuję waszej pomocy tak jakby
Otóż... dziewczyny z genetyki nauczyły mnie robić badania płci z krwi matki. Przyłożyłam się do tego i już wiem, jak to się robi, co więcej wiem że jednak będę mieć dziewczynkę, o ile dobrze pobrała mi babka krew na badanie. Jutro dam sobie pobrać krew jeszcze raz u siebie w labie i powtórzę badanie. Do tego jutro mam USG,więc potwierdzi lub zaprzeczy.
W każdym razie a propos biznesu: chcę otworzyć laboratorium, które będzie na początku wykonywało tylko badanieie płci dziecka od 8 tygodnia ciąży z krwi matki! Według "przepisu" badanie jest dużo bardziej skuteczne niż USG w 20tc w określaniu płci, bo ma aż 99,8% skuteczności. I teraz uwaga: mogę ZA DARMO zrobić 100 dziewczynom, bo muszę sprawdzić czy metoda będzie wiarygodna.
Jeżeli wy lub wasze znajome macie ochotę wysłać mi próbówkę z krwią, pobraną przy okazji waszych rutynowych badań, byłabym szczęśliwa.
Wynik nie będzie niestety jeszcze wynikiem medycznym, chociaż mam takie uprawnienia. Odeślę go wam w dowolnej formie (mail, sms, poczta polska)
Ale jak tylko ruszę z inreresem to Gang będzie miał je za darmo do końca świata i o jeden dzień dłużej i to takie z pieczątką mojego labu, z moją pieczątką i będzie to wynik który można dać ginowi do dokumentacji 
Jak wysłać mi krew;
-idziecie do labu na zwykłe pobranie
-ładnie prosicie panią, żeby wam do waszego użytku dodatkowo pobrała 1 próbówkę morfologiczną (na wersenian). Potrzebuję 1-2ml krwi.
-pakujecie to w kopertę (idealnie kurier na dzień następny ale pocztą priorytetem też można- byle nie w czasie mrozów).
Maniek, na ciebie liczę, bo ty jeszcze płci nie znasz, a to jest idealny czas na zrobienie tego badania
Co wy na to?
Malenq, LaRa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH