Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
to i ja się witam..znad kawki, owsianka już zaliczona..
eee podobno po ślubie i po dziecku to standard, że kobiety włos obcinają.. jakaś manifestacja rozpoczęcia nowego etapu? w każdym razie, mój fryzjer mówi, że ma dużo takich klientek..zresztą sama obcięłam włosy po ślubie..
Nieukowa trzymam kciuki za wizyte i podejrzenie malca
-
dzień doberek laseczki, również witam se z kawką

U mnie strasznie wieje wrrrr
nawet pies nie chciał siku wyjść 
Co do włosów ja również należę do tych które zaraz po ślubie ścinają na krótkie ;)zrobiłam to zaraz w poniedziałek po weselu
Nieukowa kciukam za wizytę
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki... Wpadłam sie tylko przywitać bo nadal złe sie czuje i nic jeść nie mogę...
Nieukowa szkoda, ze ja w Belgii mieszkam bo chętnie bym Ci przesłała próbkę krwi a o cenie nie mogę sie wypowiedzieć. Mogłabym Ci tylko napisać ile tu by kobiety zapłaciły...
Konwalianki mam nadzieje, ze z Tymciem lepiej...
Malenq juz niedługo wizyta... Juz teraz kciuki zaciskam
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ja chcę obciąć zaraz po Nowym Roku, bo zwykle chodzę w króciutkich a teraz jakoś mi się nie chciało obcinać, także w moim przypadku zmiana to zapuszczenie ich w czasie ciąży na taką długość a nie na odwrót
. Niestety włosy mi zaczęły rosnąć z obłedną prędkością, farbowałam miesiąc temu a już mam odrost na centymetr, więc trzeba będzie jeszcze znowu wyciapkać się fafbą...
Mam nadzieję że po wczorajszych niedomaganiach żadna z was się nie przeziębiła?
Dzisiaj u nas jakaś sxhiza pogodowa, 12 stopni na plusie ;/ To nie jest zdrowe... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczku bo męża z urlopu wezwali na 1dzień, wiec po takiej nocy, po wczorajszym "przeczyszczeniu", co przy moich zaparciach to byłam zdziwiona, to wolałam aby do mamy mnie zawiózł, niż samej w domku, a on 130km dalej..
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Dzieki za zrozumienie

Boje sie tylko tego, ze w przesylce krew sie moze pogorszyc i zepsuje analize, to jedyna pieta achillesowa tej metody. Dlatego musze ja przetestowac. Jak cos to na pw podam wam adres przesylki i jeszcze raz moj nr kom. Jak nadarzy sie okazja, swiezo pobrana krew do paczki i na poczte. Zaplace za wasze przesylki jak trzeba bedzie
I jeszcze pytanko: ile bylybyscie w stanie za takie badanie zaplacic, jesli daloby ono prawie 100% pewnosci? Czy w ogolke byscie sie mu poddaly?
Jest 100% bezpueczne dla dziecka i matki, tak samo jak zwyke badanie morfologii 
Od razu mowie, ze minimalnie to bedzie ok 100zl bo to badanie genetyczne i odczynniki sa koszmarnie drogie (zeby w ogole zalozyc firme musze zainwestowac jakies 20tys zl w maszyny i chemie)
ja nie jestem pewna wiesz... na tym etapie ciazy napewno nie ale w 8 tyg...? mysle ze ma to jakas przyszłosc... nie zapominajmy ze wiekszosc mamusiek ma jednak lekkie schizy... co do wyprawki, ubranek itp... nastawiaja sie strasznie na jedna plec... lub planuja zycie dziecka od poczatku
miałam znajoma ktora w ciazy nie była i juz wiedziała ze bedzie miec 3 synów 
druga sprawa to sprawa kosztów ale jesli chodzi o to to dla jednych bedzie to za duzo a dla innych prawie nic... w sumie pierwsze słysze o takim badaniu...
wogule to witam wszystkich z rana
ide zrobic sobie herbatke
-
Malenq wrote:Smoczku bo męża z urlopu wezwali na 1dzień, wiec po takiej nocy, po wczorajszym "przeczyszczeniu", co przy moich zaparciach to byłam zdziwiona, to wolałam aby do mamy mnie zawiózł, niż samej w domku, a on 130km dalej..
co sie stało zatrułas sie? czasem to objaw zblizajacego sie porod ze organizm sie oczyszcza... -
Witam z Norwegii

ale w domu dziwnei i cicho bez chlopcow
Nieukowa powodzenia na wizycie
co do badania, to w pierwszej i 3 ciazy jakos nie mialam potrzeby by juz teraz wiedziec , kto to rosnie w moim brzuchu. natomiast w 2 ciazy chcialam bardzo wiedziec, wiec pewnie bym sie na takie bad. zdecydowala.
co do ceny, to ciezko mi sie wypowiedziec.
Malenq super, ze u mamusi jestes
troche was porozpieszcza 
ja spozniona do pracy baaardzo, ale musze kawe wypic przed wyjsciem, bo nieprzytomna jestem.
milego dnia Wam zycze
-
zobacz malenq czy możesz dokupić etui z klawiatura.. do niektórych modeli spokojnie pasuje.. my kupiliśmy tymkowi asusa i tutaj się nie daMalenq wrote:Bry...
Z kawka i oczy na zapałki....
Miłego dzionka....
Ps. Tablet to nie jest najlepsze urządzenie do pisania buuuuuu
Pati, dziękuję ze pytasz.. lepiej..noc przespana, choć przyszedł do nas ok 2 w nocy i strasznie się rozpychał.. a mamy łóżko spore, bo 1,80..nie wiem, jak pomieści nas+ Tymka+ małego..
obecnie nadal kaszel, ale mniejszy i katar, także mniejszy :)boję się cieszyć z poprawyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:46
-
nick nieaktualnyHela ja myślę że to stres przed jutrzejszą wizytą USG echo serca małej.... A jeżeli to oczyszczanie się organizmu, to też nie miałabym nic przeciwko hehhee
Tak moja mała troszkę niżej kopie, ale jeszcze nie tak bardzo, bo czasami pod piersiami ją czuję...
Konwalia no muszę przyjrzeć się bliżej takiej klawiaturze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:46
-
Malenq wrote:Hela ja myślę że to stres przed jutrzejszą wizytą USG echo serca małej.... A jeżeli to oczyszczanie się organizmu, to też nie miałabym nic przeciwko hehhee
kochana wszystko bedzie dobrze
dostaniesz najpiekniejszy prezent jaki mozna dostac
jestes juz w terminie prawie bo chyba jeszcze ze dwa dni...
a najwazniejsze ze bedzie miała dobra opieke bo wkoncu wiesz co sie dzieje...
Malenq, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]