Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maz przyszedł żeby powiedzieć ze mam odebrać złożenie komody, musiał mi pomoc ze wstaniem i powiedział ze boi sie mojego widoku za 2 miesiące. Niezle, nie? Mowię mu ze mnie "Agata" boli, to powiedział "acha" i tyle. Faceci......
-
nick nieaktualny
-
kurde nie wiem kochana... wiem ze hormony powoduja ze łaczenia kosci miednicy sie rozchodza... im blizej konca tym wiekszy brzuch i uciska... ja miałam tak do konca, i rzeczywiscie ciezko z łozka wstac... ale u ciebie jeszcze troche zostało i moze to tylko chwilowe i przejdzie
nie kazda dziewczyna odczuwa ten bol... ja mam wrazenie jakby mi moja mała pękała na pół po brzuchem -
Już sie naczytałam inf od innych dziewczyn na necie (jeśli nie ustanie moze skończyć sie cc) i R zaczął krzyczeć ze mam leżeć i sie nie ruszać najlepiej. A i tak każde przekręcenie na bok boli.
-
mnie spojenie zaczęło sie rozchodzić już w 19 tygodniu - lekarz wtedy mówił, że w kolejnych ciążach zdarza się to wcześniej i tak było.. ale teraz też jest już to słabe, bo z kolei twierdzi, że za dużo i za szybko się rozchodzi... u mnie to takie ataki.. tydzień spokój.. 3 dni chodzę na czworakach ;/
-
Joł,
ja już od 6 na nogach (mój pojechał do roboty, stąd wczesna pobudka),
a ja miałam odpoczywać, (S nie namawiał, żebym jednak nie leciała do pracy walczyć z ewentualnymi zaległościami), ale nie wysiedzę: albo będę wszystko sprzątać (w sumie mogłabym) albo pojadę do tej roboty (żeby sumienie uciszyć)
-
Hejka!
Ja obudzona od 7 bo wtedy wpadla ekipa montowac nam dach w garazu (maz ambitnie zaczal sam ale mu budowa nie szla i W KONCU wzial ekipe). Po wczorajszej wizycie zasnelam i obudzilam sie dzis.
W kazdym razie z wizyty jestem srednio zadowolona. Gim wmusil we mnie lutke 2x na dobe bo niby mi macica twardnieje ale chyba bym to czula, co? a jedyne co czuje to wzdecia po mleku ktore wczoraj wypilam ;/
Dziecko mi sie zgielo w kwadrat i sie crl zmierzyc nie dalo, plec dobrze sobie ozmaczylam, wg gina 90% Lilka, takze mozecie wpisac
I bajer: mala miala czkawke (mega rzadkosc podobno tak wczesnie to zarejestrowac) i na ekg miala co jakis czas dodatkowa fale
fotki takie se, ale wrzuce dzis.
konwalianka, justta, Lili83 lubią tę wiadomość
-
A ja się wyspałam wreszcie
Od 3 tyg wstawałam o 5:20 żeby dzieciom chodzącym na roraty śniadanko zrobić (raptem 40 sztuk) ale od dziś wolne 
Laruś ten ból to dzidzia rośnie. Ja tak mam od 20 tygodnia. Musisz wytrzymać, a będzie gorzej
Przyzwyczaisz się :*
U mnie brzucha nie wybiło i mała (1100gram) siedzi w środku. Wyglądam jakbym się kapusty zaledwie najadła a nóg podnieść nie mogę, ubrać butów czy wejść po schodach
Ty też chyba oszczędnie zbudowana jesteś t tego co pamiętam...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH