Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz zaleglam, a maz wegiel nosi bo przywiezli.
    Jeszcze mi cos tam zostalo do zrobienia ale na razie mi sie nie chce.

Yasmin lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa super fotki :) a tego swojego to weź za uszy wytargaj niech też go zaboli ;)
    Dziewuszki gratuluję zapału ;) Ja zupkę zjadłam i zalegam przed tv, mojego na zakupy przedświąteczne wysłałam a co niech on lata i w kolejce stoi ale z kartką oczywiście bo sam to tylko piwo i chipsy by kupił ;)
    Miłego popołudnia laski :)

Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo tak, oni nie ogarniają, to oczywistość. Ale to właśnie trzeba bez nerwów i spokojnie uświadamiać i zwyczajnie o pomoc poprosić. A nawet czasem pomóc biedakowi w zaplanowaniu czasu, tak żeby starczyło i na wyście i na granie na tym cholernym xboxie. Ale to już każda z nas ma tam swoje metody, nie będę sie wymądrzać :)

Mój ma tak w pracy grafik ułożony, że pracuje (12h tak że cały dzień poza domem) praktycznie cały czas. Tylko niedziela i sama wigilia mi pozostała. Tak ze trzeba było zaplanować wspólne sprzątanie wcześniej
    zgredka wrote:
    jak przyszłam do domu wkładam rzeczy do lodówki, a tam taki syf, że szkoda gadać, więc od razu (po spacerze z psem oczywiście) zabrałam się za lodówkę..
    potem zrobię zakwas na barszcz i nie będę robić nic
    hehehe my widzę dziś podobne plany mamay. Właśnie usiadłam po wypucowaniu na błysk lodówki i mój zakwas na barszcz już piane puszcza :D

Teraz nie musze chyba wspominać jak się czuję i co boli, bo szkoda czasu i energii na pisanie tego i Wasz czytanie, tak że - oficjalnie zasiadłam na kanapie i oglądam skoki narciarkie

Nieukowa - kto tak te nasz dzieciaczki ogarnie... moja od początku twarzą do dołu była ułożona i "dziobała" jak to gin określił, a przed 20 tyg ułożyła się głową w dół i udaj nietoperza... No jak można się aż tak umartwiać i to jeszcze przed porodem??? :)
    Smoczyca1 wrote:
    mojego na zakupy przedświąteczne wysłałam a co niech on lata i w kolejce stoi ale z kartką oczywiście bo sam to tylko piwo i chipsy by kupił ;)
    No! to się nazywa organizacja. PS. polecam aplikację Listonic - wygodną listę zakupów. Możesz współdzielić listę zakupów i z domowego centrum dowodzenia w każdej chwili edytować :D nawet z lapka, jeśli z telefonu Ci nie po drodze. Nie ma zmiłuj się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 14:46

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzę sobie tą aplikację ale jestem pewna, że mój i tak będzie dzwonił i się dopytywał <jakbym mało konkretnie napisała> ale taki już ich urok ;)bo już zapowiedział żebym była pod tel.
    Swoją drogą piękny mam awatar prawda? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 14:50

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Obejrzę sobie tą aplikację ale jestem pewna, że mój i tak będzie dzwonił i się dopytywał <jakbym mało konkretnie napisała> ale taki już ich urok ;)bo już zapowiedział żebym była pod tel.
    Swoją drogą piękny mam awatar prawda? :)
    Ślicznusi ten avatarek :)

Aaaaa to się chwali ze będzie dzwonił :) Ale apkę oblookaj koniecznie. Możesz tam nawet określić do kwotę jaka Cię satysfakcjonuje za dany produkt. A małż jednym palcem może odhaczyć co już ma w koszyku. Ja na bieżąco staram sie wpisywac tam co mi się tylko przypomni i małż będąc gdzieś na mieście, po drodze wejść do sklepu i kupić ca tam zapisałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 14:54

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam energii :)
    U nas gości nie będzie więc moja mam też w tym roku trochę odpuściła, nie z gotowaniem, ale z porządkami to tak, właśnie leży przed drugim tv i chyba zanosi się na drzemkę ;) a niech śpi należy się jej.
    Może i bym trochę posprzątałam, ale w sumie to mi się nie chce a dodatkowo ten nakaz leżenia zaczyna mi się podobać, jedyny minus że w domu jestem uziemiona a na zakupy to bym poleciała :D

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I koniecznie muszę zakupić taką opaskę jak ma ta lala na zdjęciu!!!! :)

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo zrobić :D

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    albo zrobić :D
    Kochana matka aż takich zdolności nie ma ;)
    Słuchaj a tą listę to mogę mażłowi przesyłać czy robić na jego tel?

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :) mieszkanko posprzatane odpoczywam choć sen z powiem zdjęła mi gorączka Zuzi o 1 w nocy i nie spałam do 5 potem z przerwami do 9 masakra sie czuje :(

Nieukawa super mala :)

Yasmin lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oboje pobieracie aplikację na swój tel, lub przynajmniej on. Zakłada w niej konto, które możecie współdzielić. Logujecie się skąd chcecie (tel, laptop, tablet - jak kto woli) i kiedy chcecie i edytujecie listę zakupów. Możesz stworzyć dowolną ilość list (np. do różnych sklepów w których wiesz że są produkty w promocji)

To jest naprawdę mądra rzecz. Produkty możesz szeregować wg działów żeby nie ganiać po sklepie cały dzień lu alfabetycznie - jak kto woli

Tak ze listę sobie robisz sama na swoim telefonie, lub przez stronę www po zalogowaniu się, a małż w sekundę odczyta u siebie będąc na mieście

LaRa lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dronka współczuję i dużo zdrówka Zuzce życzę :) oby szybko minęło!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Yas myślę, że jakoś ją rozpracuję bo już ściągnęłam sobie :)

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie, ze rozpracujesz. Jest serio bardzo dobra. Tylko trzeba wyrobić sobie nawyk korzystania z niej. Jak tylko zauważysz że czegoś w domu brakujesz - wpisujesz. A małż Ci to przyniesie wracając z pracy :)
    Takie pojedyncze sprawunki wpisuję w telefonie. Ale jak np wpadnie mi łapki jakaś gazetka z marketu i widzę sporo produktów np w promocji to loguję się przez www i wygodnie piszę elaborat :) bo ja nie jestem fanką pisanie w tel niestety... Piszę mu jaka cena ma być i ile sztuk. Mozesz też dodać komentarz do każdej rzeczy - np konkretny rodzaj szamponu i jaki ma kolor albo jaki zapach płynu do mycia naczyń :P

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, koleżanka z banku spółdzielczego napisała mi że jest promocja na ubezpieczenie za urodzenie dziecka i kobieta i mąż dostają razem 2100 a ubezpieczenie 400 zl, podobno taka promocja, ale nie można być na zwolnieniu, jej mąż niby zawarł i ma dostać 850zł z tytułu urodzenia się dziecka za 4 miesiące trwania polisy zawsze coś i podobno nie ma żadnych haczyków i można ją zerwać zaraz po narodzinach... nie wiem muszę to sprawdzić i mojego wysłać

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaka jest składka co miesiąc??

żeby to się opłacało w ogóle, bo jak setka, to płacisz przez 4 miechy no i niby dostajesz i tak więcej, ale jednak niewiele w sumie ;-)

mnie mama tak w ubezpieczenie wrobiła.. i nawet nie wiem czy coś dostanę
    eh eh
    Smoczyca1 wrote:
    I koniecznie muszę zakupić taką opaskę jak ma ta lala na zdjęciu!!!! :)

tak tak ;-)
    no i ja chcę namówić babcię, żeby zrobiła coś takiego
    http://allegro.pl/ms-boska-sukienka-w-groszki-i-paseczki-62-i4916374339.html

mój wpadł z roboty, obiad zjadł, napadł mnie i pojechał po córkę, a ja sądziłam że wróci późno i zamiast leżeć robiłam.
    teraz mam 3h na leżakowanie, zanim przyjadą..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, poproś babcię zeby pokazała Ci jak sie szydełkuje. Nie ma nic prostszego, wykonywanie takich rzeczy jest mega relaksujące no i wykonasz sobie każdą postarzoną w internecie rzecz, nie prosząc sie nikogo. to jest naprawdę potwornie łatwe.
    Na drutach już trudniejsze, ale za to rzeczy tak wykonane miększe i przyjemniejsze w noszeniu

Krokodylica lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie sciagłam sobie tą apke :)
    wrocilam ze spaceru na ogrodek, piesio padł, chłopcom przy wedzeniu tez juz nie daje duzo czasu do tego zeby padli :P
    szybciej sie uwedzili niz to mieso :P

Yasmin lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się na ubezpieczeniach nie znam więc tylko przekazałam że to do sprawdzenia... nie wiem :)
    A ta opaska fajna taki nausznik trochę ;) albo taką ;)
    http://allegro.pl/modna-opaska-z-kwiatkiem-szydelkowa-2-kolory-i4827250365.html

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    szybciej sie uwedzili niz to mieso :P
    hahaha :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 293 294 295 296 297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ