Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wstalam za sprswa psa po 7 potem jeszcze lezalam.
moj oczywiscie spal z corka, nie wiem dla mnie to nienormalne, zeby prawie 8letnie dziecko nie spalo samo.
Dalam mu czas do lutego zeby ja oduczyl (bo poki co rok mu nie wystarczyl), a potem bedzie do niej jezdzil, a jak tam beda spac to mnie nie obchodzi.. -
Czesc Kroks, ja tam nie spie

Probuje ruchy wyczuc, ale za duzo mi trzewi halasuje. Serce puka,w jelita mi gazuje, zolkadek trawi, w szyjce cos kluje i nici z nasluchiwania. Chyba sobie troche poczekam
Malenqu Kosia da rade! Ty zreszta tez! Tylko blagam, daj znac kiedy mam trzymac kciuki jak juz bedziesz wiedziala, kiedy cc...
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry....
Dziękuję za kciukaski, pewnie już ręce Was bolą, tak często mam wizyty heheheh
Zgredko u mnie cc miało być w wypadku jakby FHR Kosi było wyższe niż 170, wczoraj miało między 140-150, oczywiście z mini przerwami....
dlatego dostałam zielone światło na poród SN w Białymstoku, ale tylko w szpitalu klinicznym mam radzić...
jutro dowiem się na 100% czy będę jadła kapustę z grzybami na wigilię
czy będę na porodówce....
ps. do decyzji położników - tak mi wczoraj powiedział, że jeżeli w szpitalu będę chcieli cc, to mam nie oponować, jeżeli powiedzą że sn to jeszcze lepiej....
buziaki i miłego dnia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 10:22
Yasmin, Smoczyca1, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja, jak zwykle z łóżka. Ja dziś nie śpię od 4:30 z przerwami przez piesela mojego cos mu chyba zaszkodziło ale juz chyba ok.
Malenq czekamy razem z Tobą na jutro i kciukamy oczywiście.
Nieukowa bez stresu masz jeszcze czas na kopniaki ale rozumiem ze doczekać się nie możesz.
Milej i leniwej niedzieli życzę. U mnie piękne słoneczko !
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq też mi się zdaje że to dobre wieści.

Jutro czekamy wszystkie na wieści.
A ja też czekam na jutrzejszą wizytę z niecierpliwością, od 2 tygodni waga stanęła mi w miejscu, w ogóle nie przybieram, niby w szpitalu robili badanie że wszystko ok ale jednak uspokoję się jutro.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Oj konwi bankowo mi się kimnie po obiadku,ale uważam że taka drzemka każdemu się przydaje ☺konwalianka wrote:I ja się witam,
Malenq to dobre wiadomości, oby jutrzejsze tez były pomyślne.
Smoku, to drzemka murowana dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 11:33
-
A Malenq: a Ty jak bys wolala (wiadomo, ze swieta w domu, ale moze sie juz na wczesniejsze ujrzenie malej nastawilas), im wiecej posiedzi w brzuchu tym pewnie dla niej lepiej..
LaRa: to spanie z nia wynika z tego, ze 1. Ona sie boi nawet jak jest ciemni, zle to moim zdaniem bylo wkrecone przez matke kogos innego w domu, 2. On ja tak przyzwyczail, jak z nia mieszkal, zasypial z nia w lozku po czytaniu (z drugiej str powinnam sie cieszyc, ze nie spal z matka), 3. Matka nadal z nia spi, wiec nie da sie raz na pare tyg przekonac malej ze ma spac sama..
Ale wiem, ze jak mala sie urodzi to nie zdzierze, zeby on spal ze starsza, a ja bede w nocy do smrodka wstawac..ze o zazdrosci mojej nie wspomne
-
Uff.. 5h na zakupach
Ale w koncu mam komplet prezentow dla bliskich... ojciec dostal pile skladanha na ogrod, mama rekawiczki welniane i pojemniki do mrozenia zywnosci, szwagier zestaw kufli do piwa, tesciowie ksiazke "ratunku, bedziemy dziadkami" a maz komplet 160 wiertel 
I kot myszy pluszowe
Malenq to swietne wiesci skoro nawet mozliwe ze masz warunki na porod sn! Rewelacja
No to czekamy czy bedzie barszczyk z uszkami czy Kosia pod choinka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 15:41
Malenq, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pojechalisy w piatek na urodziny do kolezanki, 80km czyli godzinka jazdy (autostrada). Spowrotem wyjechalismy o 1:30 a w domu bylismy o....7 rano! Jak tylko wjechalismy na autostrade to zauwazylismy samochod policyjny i ja jeszcze zobaczylym, ze maja napisane "korek" a za chwile zobaczylismy karetke, niestety przejechalismy w tym momencie zjazd i juz bylo za pozno. Cale szczescie, ze zjechalismy jeszcze na stacje benzynowa z duza restauracja bo nie wyobrazam sobei siedzenia ponad 3h w aucie na srodku autostrady! Masakra! Nigdy wiecej sie nigdzie nei wybiore w piatek przed swietami, mamy nauczke. A to wszystko przez to, ze cala masa naszych rodakow jechala na swieta po pracy do domu, do Polski, do tego wszystkie Tiry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 17:10
-
Miałam leniuchować cały dzień, a dopiero do łóżka weszłam

Poszliśmy do rodziców R na obiad, dużo nie zjadłam a czuje sie taka ciężka ze ledwo oddycham, ale to chyba różnica obiadów tak wpłynęła. W domu nie jadam ciężkich potraw, a tu teściowa chciała chyba pokombinować i przekombinowała
chcieliśmy lekki obiad a wyszły buraczki zasmażane na maśle, ziemniaki i nowy przepis na udka z kurczaka - posmarować przed pieczeniem keczupem z majonezem (teściowa uwielbia szukać nowych przepisów)
No i leżę i ledwo dycham
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 17:22
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH