Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
19,90! hmmm chyba mi podsunęłaś pomysł na niezły biznesSmoczyca1 wrote:No ja się na ubezpieczeniach nie znam więc tylko przekazałam że to do sprawdzenia... nie wiem

A ta opaska fajna taki nausznik trochę
albo taką 
http://allegro.pl/modna-opaska-z-kwiatkiem-szydelkowa-2-kolory-i4827250365.html
dziękuję
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
A co jak niektórym cierpliwości brak?Yasmin wrote:Zgredka, poproś babcię zeby pokazała Ci jak sie szydełkuje. Nie ma nic prostszego, wykonywanie takich rzeczy jest mega relaksujące no i wykonasz sobie każdą postarzoną w internecie rzecz, nie prosząc sie nikogo. to jest naprawdę potwornie łatwe.
Na drutach już trudniejsze, ale za to rzeczy tak wykonane miększe i przyjemniejsze w noszeniu
Niektóre rzeczy na szydełku są naprawdę słodkie, ale już ich wykonanie to zdecydowanie nie dla mnie
-
no jak cierpliwości brak to nic z tego. ale to naprawdę tylko tak skomplikowanie wygląda. Na szydełku pracuje się bardzo szybko. Np. nigdy nie robiłam skarpet, a w 30 min zrobiłam pierwsze w życiu skarpety na szydełku dla Kingi. I to 2 kolorowe. Smkuś spróbuj proszę Cię, zawsze mozesz rzucić tym w kąt a i tak nie mozesz teraz nic w domu robić
-
no niby mądrze gadaszYasmin wrote:no jak cierpliwości brak to nic z tego. ale to naprawdę tylko tak skomplikowanie wygląda. Na szydełku pracuje się bardzo szybko. Np. nigdy nie robiłam skarpet, a w 30 min zrobiłam pierwsze w życiu skarpety na szydełku dla Kingi. I to 2 kolorowe. Smkuś spróbuj proszę Cię, zawsze mozesz rzucić tym w kąt a i tak nie mozesz teraz nic w domu robić
gratuluję skarpetek dla Kinguni 
Ok obiecuję że się zastanowię i rozejrzę za kimś kto może mi korepetycji udzielić, ale z moim temperamentem jakoś tego nie widzę
Yasmin lubi tę wiadomość
-
jak sie chce i jest czas to wszystkiego mozna sie nauczyc

ja sie nauczyłam robic haft krzyzykowy
szukałam wzorów na necie i robiłam rózne obrazki, czy swiateczne czy np. obrazek z sercem na walentynki
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Kochana jakbym Twoją uczennicą była to na pewno też byś mnie zaraziłaYasmin wrote:Uwielbiam robótki ręczne

Zawsze zarażam tym uczniów w szkole
co roku kilku i to nie tylko dziewczynki 

Ja z techniki w szkole to karmnik najchętniej
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej.......
u małej zaburzenia są, ale mogę rodzić w Białymstoku - dostałam zielone światło na indukcję, zobaczymy co mój gin w poniedziałek powie...
nadal jest trochę za malutka...
buziaki, padam ze zmęczenia....
jutro się odezwę...
papa
-
Hej, ja też zaległam na kanapie, okropnie bolą mnie żebra, oddychać nie mogę. Rano tylko odkurzanie, reszta mąż, był też w sklepie i z listą i nie kupił wszystkiego
nie kupił khaki a ja uzależniona od nich, on mówi ze nie wie co to jest nawet.. No comments
napisałam jabłka a ten kupił 3 szt. Boże myślałam że wyjdę z siebie. Przed chwila byli sąsiedzi z 2 dzieci.. Matko, ledwie do pokoju dało się wejsc.. Masakra.
Malenq to trzymam kciuki za wizytę poniedziałkowa.
Moja koleżanka dziś urodziła synka Jakuba
Malenq lubi tę wiadomość
-
Witam sie deszczowo

Dzis dzień lenistwa, tzn oprócz wyjścia do kościoła i na obiad do teściów, będę sie lenić i leżeć brzuchem do góry
Właśnie spróbowałam moich mięs wędzonych, i nieśmiało powiem ze jestem coraz lepsza w peklowaniu mięs
gdybym tylko mogła sie z Wami podzielić .....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 09:19
Krokodylica, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH