Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka podziel się, nalej mi troszkę do kubeczka

Lara nie bardzo mogę leżeć, bo przy sobocie pasuje trochę ogarnąć, czekam na męża bo ma dziś wolna sobotę i liczyłam że mi pomoże ale z samego rana się zmył do braciszka jak zwykle i tyle go było.
Wku**ia mnie już czasem.
Nieukowa gratuluję szparki.
-
Yas, ja oszczednie zbudowana?? hihihi to teraz mnie rozbawiłas
brzuchol widac i to jakbym tam blizniaki miała
(tk. tł. robi niestety swoje
)
ból jest paskudny, bo nawet na jednej nodze stanac nie mozna
-
już zapomniałam że można przybierac inną pozycję ciała niż siedzieć na pół leżąco lub kulać się powoli za wszystkimi w tyle, a Ty o staniu na 1 nodze marzyszLaRa wrote:ból jest paskudny, bo nawet na jednej nodze stanac nie mozna

Do wanny wejść nie można, stóp umyć ani majtek ubrać
Przyzwyczaisz się. Ale bolało będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 09:14
-
mój sie przejął moimi bólami wiec po powrocie z wedzenia, ja zajme sie miesem a on sprzataniem całej łazienki

Kroko, podział obowiazków musi byc czy sie to komus podoba czy nie! wiec sciagaj malza do domu i do roboty niech sie zabiera, a jak nie to do Anuskowej studni go na Świeta wrzucić!
Nieukowa cichutko gratuluje dziewczynki
lece sie zabrac za te nieszczesne okna, bo czas leci a ja w czarnej doopie jestem ;(
bede zagladac
milej soboty
-
Yasmin wrote:już zapomniałam że można przybierac inną pozycję ciała niż siedzieć na pół leżąco lub kulać się powoli za wszystkimi w tyle, a Ty o staniu na 1 nodze marzysz
Do wanny wejść nie można, stóp umyć ani majtek ubrać
Przyzwyczaisz się. Ale bolało będzie 
no 100 % ja!!!
tak sobie czasami mysle, ze jak jestem z psem na spacerze i ktos mnie obserwuje, to mysli ze jakas alkoholiczka, z problemami z równowagą
maż przedemna, a ja za nim krzycze zeby sie zatrzymał, poczekał bo przeciez nie moge z bólu
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Wypróbuj podnoszenie nogi "na żabę" (jak ja to nazywam). Czyli kolanem do zewnątrz. Jakby w rozkroku... do pewnego czasu powinno się sprawdzić.LaRa wrote:no 100 % ja!!!
tak sobie czasami mysle, ze jak jestem z psem na spacerze i ktos mnie obserwuje, to mysli ze jakas alkoholiczka, z problemami z równowagą
maż przedemna, a ja za nim krzycze zeby sie zatrzymał, poczekał bo przeciez nie moge z bólu
-
Nie chcę absolutnie się wtrącać, ani ingerować w niczyje zasady panujące w domu, ale serio... Przerzućcie część obowiązków na małża. A jak dywan będzie w tym roku nie wytrzepany lub kurz starty z wierzchu meblościanki to naprawdę świat się nie zawali. Uważam że nie warto... Każda ciąża jest inna, jedna będzie latać z mopem a wieczorem wyjdzie na tańce, a druga od wczesnych tygodni ciąży nie będzie w stanie się ruszyć. A i tak nikt Wam nie da odznaki CIĘŻARNEJ SUPER GOSPOSI. Nie jestem pewna czy warto się żyłować
konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek lasencje

Witam się jak zwykle z wyra z herbatką
Malenq trzymam kciuki za wizytę
A Nieukowa gratuluję dziewuszki
Ja uważam jak Yasmin i nic absolutnie nic nie robię, tydzień temu mąż odkurzał i kurze wycierał, okna myłam jakiś czas temu więc się nie spinam :)masz rację co mi da że się narobię, a potem będę stękać, nie warto...
No to miłego dzionka kochane...niech Was nie wywieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 10:20
Yasmin lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Kroko, podział obowiazków musi byc czy sie to komus podoba czy nie! wiec sciagaj malza do domu i do roboty niech sie zabiera, a jak nie to do Anuskowej studni go na Świeta wrzucić!
Spoko, przyjechał, pomógł trochę sprzątać i dalej zniknął.
Taki iluzjonista z niego.
Ja też mojego ciągle upominam jak gdzieś idziemy razem "nie tak szybko".
A on się bezczelnie nabija z mojego chodu.
Nie będzie seksu. 
Yasmin oczywiście, masz rację, dlatego sie rano wkurzyłam że mieliśmy razem sprzątać a on sobie pojechał, ale po moim telefonie szybko się zjawił i wziął się za robotę więc mu wybaczę w mej łaskawości.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Kurcze ale przyjemności przede mną

Malenqu trzymam kciuki!
Yasmin partnerzy z lekka nie ogarniają, że zmiany anatomiczne w ciąży bolą ;/ A przynajmniej mój tak trochę przestaje. Co rusz go proszę żeby łokcia mi nie kładł na podbrzuszu bo mi się wbija w macicę to zero zrozumienia i jeszcze foch ;/
Wczoraj lekarz wyskoczył z tą twardą macicą i że mam odpocząć przez święta od wszelkiej aktywności, a ten mi z rana wyskoczył, że może jakiś seksik... I fochnięty, że się trzęsę o dziecko. Ech, co za bezmózgi z tych mężczyzn. Przed chwilą zasugerował że może na łyżwy pójdziemy... ta sama historia.
Znalazłam mu coś do roboty: haczyki na klucze miał zrobić od pół roku... zrobił minę urażonej księżniczki ale wziął się do pracy i nawet toto fajnie wyszło
I foteczki ze wczoraj

Nie wiem jak tej małej w takiej pozycji wygodnie, ale skoro tak lubi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 13:28
Tamka, LaRa, Smoczyca1, Yasmin, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Hejo,
wróciłam, w robocie byłam ok 2 h, dwie kupki spraw przerobiłam
potem wracając wpadłam na ciuchy i kupiłam dwa body + śpiworek do spania za całe 7,50 zł (szkoda, że żeby móc zapłacić w wagowni musiałam rozmienić i rozmieniłam w kosmetycznym kupując bzdur za ponad 40 zł, no ale krem do twarzy to akurat mi się skończył)
jak przyszłam do domu wkładam rzeczy do lodówki, a tam taki syf, że szkoda gadać, więc od razu (po spacerze z psem oczywiście) zabrałam się za lodówkę..
potem zrobię zakwas na barszcz i nie będę robić nic
mój nie pracuje już w pon i wt więc mu zrobię listę co ma zrobić.. najpierw napiszę
Marika zrobiła 1.2.3......
a S. zrobi
i dam termin do wtorku do 15.30, bo to będzie dla mnie uspokojenie (bo jak w pon nie wykona wszystkiego, a nie dam terminu to bym go zabiła) no i dla niego pewność, że po 15.30 we wtorek na pewno zginie
Yasmin lubi tę wiadomość
-
wszystko co moje ogarnełam, tzn posprzatałam, pomyłam
teraz lece na ogrodek sprawdzic poziom uwedzenia miesa i chłopaków
przyjde to została mi podłoga do umycia i wskakuje do lozka poleniuchowac, pomimo iz cala góra do prasowania sie uzbierała
-
widzę babeczki przy sobocie zasuwają
a ja byłam rano u kosmetyczki 
ale teraz poodkurzałam cale mieszkanie, wyczesałam i ostrzygłam psa, co jest nie lada wyzwaniem , jeszcze podłoga do mycia została ale teraz póki jasno zabieram sierściucha na spacer
buziaki pracusie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

dziękuję. Nie wiem gdzie ja byłam jak ten czas zleciał