Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba nie wrocila. Ale nie dziwie sie, ze wkurzona, jechac tyle km, zeby klamke pocalowac i to jeszcze prywatna praktyka. Ludzie sa niepowazni
.
Duzo tam rzeczy w tym sklepie kraina dziecka. Na pewno skorzystam.
a co to woombie? -
Hej,
Pati trzymam kciuki za brata!
Mi cycki urosły bardzo, mam cyce jak donice, i noszę od dawna staniki do karmienia bo są dla mnie jedynymi wygodnymi w tej chwili.
Tylko rozmiar kupuję coraz większy.
Kotka kurs szycia fajna sprawa!
Malenq fest, tyle drogi na darmo.
Resztę nadrobię później, jadę do gina. -
z tego co wiem, Malenq miala sie udac do dyzurnego szpitala i tam zrobic ktg
hmmm o woombie nie słyszałam ale za to o butelkach przeciwkolkowych
mój R mial mnie juz dosyc w tym sklepie a zwlaszcza jak wypalilam z tymi butelkami antykolkowymi
powiedzialam ze wiecej ze mna nie idzie! i kazał mi sie uspokajac
-
aaa bo to taki typ

ja sie chce czegos praktycznego dowiedziec a ten mi szepce do ucha ze mam sie juz nie odzywac
moze i zrobiłam z siebie debila, ale to moje pierwsze dziecko i o wszystko musze sie dopytac, nawet jesli te pytania dla niektorych sa poprostu głupie ;/
odnosnie wózka tez musialam sie sama faceta wypytywac bo R wolal pogadac prez tel (firmowy) a tak to zero pomocy, zero!!! no chyba ze w noszeniu zakupów
-
aa ale robicie ochoty na zakupy

ale raz musze poczekac na potwierdzenie płci a dwa duzo mam wiec zostaną raczej małe zakupy plus apteka
, przescieradełka reczniki z kapturkami hmm mam 2 a dwa dostane od kolezanki :p
bujaczek leżaczek zaklepali moi rodzice
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:18
Smoczyca1, Malenq, Misi@, CzaryMary, Nenaaa, Lili83, konwalianka, Yasmin, zgredka, Nieukowa, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyś super brzusio...
KTG w normie, skurcze są, ale mało i niewielkie (do 60%) mała ruchliwa jak nigdy...brzuch trochę się stawia, wiec mam leżeć i odpoczywać i wrzucić na luuuzzzzz i pozwolić małej się zdecydować wyjść.... Więc leże.....
Ps. Mała znów się przewróciła na lewy bok...
Kolejne KTG w czwartek....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:40
Yasmin, Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

na szelkach, na długi rękaw? czy taki cały otulak?