Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwi śliczny brzusio i Ty śliczna

Beszka i Biedroneczko trzymam kciuki za wizyty i badania!
Uffff to nie tylko mnie biodra bolą
Ja juz umylam komodę i zawalilam juz 2 szuflady rzeczami Zofii
i pranie zrobilam. miałam jeszcze odkurzyć ale może później.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 11:24
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej, nie odzywałam sie wczoraj, bo miałam jakis ciezki dzien; płaczliwość, złość, zmeczenie i generalnie samopoczucie nie było takie jakie bym chciała aby było ;/
za wizytujace trzymam kciuki, aby wszystko bylo wporzo
Dziewczyny, sliczne brzucholki macie
Malenq, siły dla Ciebie i zdrówka dla Kosi
kroko, jak tam Twoje zawroty? przeszły? mam nadzieje ze tak (mimo iz mnie trzymało ok tygodnia)
aaaa i chciałam podpytac: moja malutka kopie mnie tylko w podbrzusze (tzn tylko tam ja czuje) rzadko zdaza sie ze gdzies wyzej, czy tak moze byc? łozysko było na przedniej scianie wysoko, wiec moze przez to nie czuje tłuczenia u góry? w czw mam wizyte i podgląd wiec na bank spytam, ale wczesniej chcialabym potwierdzenia tego od Was, ze tak moze byc.
pzdr -
LaRa ja czuje ez juz coraz blizej zeber, napewno powyzej pepka. Mnie troch emartwi ze nei czuje tych ruchow zbyt czesto. To znaczy sa dni gdzie maly kopie dosc intensywnie i nawet jak stoje to czuje a sa takie dni gdzie odzywa sie powiedzmy rano chwile, potem po poludniu jak siedze i moze troszke wieczorem jak leze na kanapce, ale raczej niezbyt intensywnie.
-
ja juz mniej wiecej wiem kiedy mała ma pory snu, a kiedy pory fikania
a jak wg mnie za długo sie nie "odzywa" to wtedy dociskam lekko brzuch i zaraz dostaje kopa
słodkie to takie
-
nick nieaktualnyWow dziewczyny zazdroszcze takich pięknych brzuszków

Mnie dziś włączyły się mdłości
Jutro pierwsza wizytya u ginekologa, nie wiem czy nie za wcześnie, ale mam dość duże bóle brzucha, tak jakbym miała dostać okres i strasznie się tym denerwuje.
Łykam magnez, bo słyszalam, że wówczas mniej boli, ale nie pomaga i w nocy nie mogę spać. Ale może to przez stres?
Malenq Kośka jest prześliczna. Jak się czujecie? -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:mam też pytanie, czy przez całą ciaże piersi tak mocno bolą?
Misi@ mnie bolały i były wrażliwe praktycznie do końca I trymestru
tak więc jeszcze troszkę przed tobą, trzymam kciuki za wizytę
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Misia, ból piersi trzymał mnie dosyc długo, conajmniej do 15-16 tc

ból jak na @ tez wystepował, ale nie był on cały czas, poprostu, co jakis czas.
Mysle ze jutrzejsza wizyt u gin Cie uspokoi, bo widze ze stresujesz sie niesamowicie
trzymam kciuki zeby bylo ok
magnez bierz cały czas ( ja dodatkowo musze pic Calcium) ale wszystko przed Toba
a bijace serduszko miałam potwierdzone w 7/8 tc
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Misi@ mam nadzieje ze ta wizyta Cię uspokoi! Koniecznie zapytaj o ten ból podbrzusza jak na @ ja nie pamiętam żebym taki miała. Ale cycki fakt cały pierwszy trymestr nie mogłam się dotknąć teraz tez są wrażliwe ale nie bolą.
Trzymam kciuki za Twoja wizytę
-
nick nieaktualnyDziękuję...dziś spotkałam przypadkiem siostrę i jej powiedziałam.
Ona ma dwójkę świetnych dzieciaczków i też mówiła, że miała takie bóle w 3 - niedonoszonej ciąży i, że mam leżeć i pachnieć w domu, a nie ciągle coś robić.
No nic zobaczymy..pojawiły sie mdłości więc torche jestem spokojniejsza ;p -
nick nieaktualny
-
hej jestem

Nio maluch fika jak szalony
nogi zaciskał choc hmm chyba jajca widziałm hehehe
idealnie wzrostem i pomiarami pokazało termin 2 lipca
czyli jak z OM
ma 9,22cm słodziak mój
Zuza zachwycona bo miała okazje pooglądać bąbelka
LaRa, Smoczyca1, Misi@, justta, Lili83, konwalianka, Krokodylica, Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

. Chyba, ze to przez ten plyn owodniowy ale to mnei jeszcze bardziej martwi