Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł
Pewnie bym jeszcze spała, ale mamuśka postanowiła sobie do mnie zadzwonić, i po spaniu.
Usnęłam ok 2.
Zgredziu, od jakiegoś tygodnia mam problem z zaśnięciem, nigdy tak nie miałam bo należę do osób które poczują poduszkę i śpią....
Chyba jednak sie zaraz podniosę z wyrka i wyskoczę zapolować na coś w ciucholandzie
Miłego dnia -
tak, AFI.. gdy wyciekał miałam 7-8, ale to że zalewam organizm wodą to podniosło się i nie ma wycieku; a Ty ile masz, skoro mówią o wielowodziu?PsotkaKotka wrote:Dzien dobry

KONWALIJKO a te wody na poziomie 11 to co to jest? AFI 11?
AFI - indeks plynu owodniowego
dziewczynki nie ma co się spieszyć do tej 3ki.. ja chętniie bym ją zamieniła na 2-kę
któraś się zamieni>?
-
konwalianka wrote:tak, AFI.. gdy wyciekał miałam 7-8, ale to że zalewam organizm wodą to podniosło się i nie ma wycieku; a Ty ile masz, skoro mówią o wielowodziu?
dziewczynki nie ma co się spieszyć do tej 3ki.. ja chętniie bym ją zamieniła na 2-kę
któraś się zamieni>?
Miesiac temu mialam 19,2 ....
-
Jeny, a mi cos niedobrze dzis. Czemu? Od razu mi sie przypomnial 1 trym - Nieee!!
Konwa: to jak na ten etap, to zes nic nie przytyla (no i drugie dziecko) ehh, spaslak ze mnie, ale jeszcze w miare ruchliwy, eazylam max w swoim zyciu 75-76 wiec mam jeszcze 8 kg
do celu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:03
-
kochana, przy Tymku przytyłam 20 kg.. zatem sama widzisz..nie ma reguly.. z 52 do 72kg..masakra..no ale spoko, tak to jestzgredka wrote:Jeny, a mi cos niedobrze dzis. Czemu? Od razu mi sie przypomnial 1 trym - Nieee!!
Konwa: to jak na ten etap, to zes nic nie przytyla (no i drugie dziecko) ehh, spaslak ze mnie, ale jeszcze w miare ruchliwy, eazylam max w swoim zyciu 75-76 wiec mam jeszcze 8 kg
do celu
teraz startowałam z 55,1 a ważę 65..mam nadzieję ze przytyję max. 16kgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:08
-
No to widzę czwartek też wizytujący, też mam wizytę w czwartek.
ja w 27 tyg miałam 8,5 kg na plusie. I życzę żeby się w końcu wyjaśniło dlaczego Cię to spotkało.
Ja już trochę poprasowałam, ziółka wypiłam i zaległam na trochę
ale też jakoś nic mi się nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:22
-
Hejka kochane
Gratuluję kolejnych tygodni, woooow coraz więcej 3 z przodu
Ja z kawką po śniadanku, domek trochę ogarnę i potem zalegam
Konwalianka super żę na wizycie ok i maluszek rośnie
oby tak dalej
Beszka gratki i trzymam kciuki za podglądanie małej
Malenqa jak dzisiaj u was?
Tamuś, Nenuś co tam jak zdrówko?