Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Yasmin po urlopie

Misi@ nie wiem co o tym różowym śladzie myśleć...ja bym zadzwoniła do gina ale ja to trochę panikara i często dzwonię.
Ari fakt obrotny chłop
Ja dopiero po obiedzie, dziś ryba nie przepadam ale mam mnie karmi a to rybą, a to wątróbką a to wołowiną przez moją anemię
ale ziemniaczki z masełkiem pycha i kiszona kapusta 
Teraz leżakowanie...bez odbioru
i miłego wieczoru
Yasmin, Misi@, Arienna lubią tę wiadomość
-
Misi@ Pamiętam, że różowe zabarwienie śluzu jest normalne na początku ciąży ALE gin mi milion razy powtarzał, że ZAWSZE mam to z nim konsultować. Najwyzej to będzie fałszywy alarm (oby) ale lutke CI zapisze albo coś
Różowy wózek

Arienko Wy oboje
Dbaj o siebie 100 razy mocniej niż każda z nas tutaj
Misi@ lubi tę wiadomość
-
LaRa - mi troszek trudniej zlapac oddech ale nie czuje jakiejs wielkiej roznicy do przed ciaza. Oczywiscie chodzenie sprawia mi problem bo poprostu ciagnie mi brzuch i czuje bol. Dlategpo jezdze rowerem i mam problem z glowy

ZGREDKA - ja tez mysle ze aktywnosc fizyczna jet ok aczkolwiek ja na twoim miejscu bym tak nie fikala bo bym sie bala ze cos sie stanie, chodzi mi tu o poczatek ciazy, teraz to chyba juz wsyzstko tylko moze byc ok
. No i jak ktos wczesniej nie cwiczyl to nie ma co wriowac i zaczynac fitnesy w ciazy. Ja nie bylam flakiem i racze w miare sprawna bylam, ale to raczje byly weekendowe wypady w skalki, wspinaczka, jogging rok temu. _No i zadna z tych aktywnosci w ciazy raczej sie nie nadaje wiec ja odpuscilam. Ale powiem ci ze nei moge sie doczekac az zaczne sie katowac cwiczeniami po urodzeniu 
Ja tez chce od razu drugiego malucha!!! Im szybciej tym lepiej!
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Yas, nie pomogę niestety

Dziewczyny, o rety, czy Wam się kiedyś przydarzyło takie uczucie jakby dzieć Was złapał za pępowinę i szarpał od środka w okolicy pępka? Matko, aż mnie zgięło na spacerze. Czy to jakaś inna przyczyna może być?
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Czesc laseczki

Malenq od razu zaczynasz produkcje kolejnego dziecia? czytalam ze u tych kobiet, ktore dlugo czekaja na pierwsze dziecko z kolejnymi jest zwykle duzo latwiej.
Maniek bez stresu. Jak dostaniesz pelny wynik z usg to wtedy dopiero ze spokojem go przeanalizuj.
Ari nawet nie wiesz jak die ciesze ze tak szybko jestes juz z nami! I tym razem juz zostaniesz, zobaczysz
Zapisalam sie do SR na luty. Zapowiada sie fajnie
Poza tym wybralismy wozek! W zasadzie wybor dla nas tylko pomiedzy baby jogger city elite a summit, bo nic innego w ogole nie zwrocilo naszej uwagi w sklepie. Co ciekawe bierzemy summit z giga kolami z tylu, ale wydal sie bvardziej stabilny po prostu...
Malenq, Arienna lubią tę wiadomość
-
Nieukowa ale numer Hehe gratulacje

Malenq śliczna ta Twoja córcia nie mogę się napatrzeć
i popieram decyzję o kolejnym groszku.. Ja chcę 3 wiec jak tylko się rozpakuje i dojdę do siebie to znów zaczynAmy działać 
Konwalia a Ty jeszcze jesteś? Co u.Ciebie i jak Tymek?
Malenq lubi tę wiadomość
Maniek

-
Ja 4 kg, ale zarlam co chwila z uwagi na mdlosci glodowe i to bylo za duzo acz niby w normie
Wrocilam z badania, nie zrobil usg pacan, bo sie pewnie spieszyl. Tylko dol obejrzal, ale jak zobaczyl ze infekcja grzybicza to od razu przestal hmm
pomacal brzuch zwazyl i zmierzyl cisnienie
skandal -
Ja na początku przytyłam 3 kg, ale to chyba ze szczęścia
bo cały czas jadłam - po co? Nie wiem:)
Teraz w 27 tc jestem na + 6,5, i zauważyłam ze brzuch rośnie szybciej, jest twardszy, robi sie duuuuuzzy
Zgredus - co Ty masz za pacana nie lekarza???? Chodzisz prywatnie? Zreszta obojętnie czy prywatnie czy nie powinien zrobic Ci usg i sprawdzić maleństwo, serduszko, wymiary, wagę.... Przecież to jest ważne!!!!!!! Ja bym zmieniła lekarza na Twoim miejscu ;(
-
No moi obaj robią usg za każdym razem...
W ogóle zapomniałam przez ten numer z siurkiem wczoraj, że miałam pobierany wymaz z pochwy. To się robi tak szybko? Myślałam że pod koniec ciąży dopiero?
Nie narzekam na żadne dolegliwości "oddolne" więc nie wiem czy to było potrzebne, ale skoro doktorek zainkasowałza to tylko 15zł, to się zgodziłam...
He he, na początku ciąży schudłam 1kg, bo za przeproszeniem, miałam jelitówkę a zaraz potem przeziębienie... za to teraz nadrabiam z nawiązką...
Chodzę po szafkach i szukam żarcia. Wymyśliłam w końcu, że będę żuć suszone przez moją mamę śliwki i jabłka. Przynajmniej te kalorie są trochę mniej puste niż ciastka chipsy i czekolada ;/ -
LaRa: no pacan pacan, ale nie chcę go zmieniać, bo jest jakby po znajomości, poza tym
z drugiej strony miałam ostatnie 22.12, a on jak mi zawsze robił (na każdej wizycie to nie brał za to kasy), acz dziś ponad 100 zł mnie zabolało..
Jeny, u mnie tak nigdy nie będzie widać jestem za gruba..
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH