Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZgredko i inne brzuchatki, jak będziecie rodzic, to koniecznie mówcie wszystkich infekcjach, nawet o przeziębieniu itp, w Pl potem dla dzidzi wiele dodatkowych badan robią.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 02:42
justta lubi tę wiadomość
-
Dzien Dobry

Yas, sliczny brzucho
moj tez sie wigina w rozne strony
i jak stoje a mloda ulozy sie z jednej str., to widac, ze lezy np. po prawej str. brzucha 
Zgredko, nie martw sie. na koneic ciazy, gdy dzidiza sie przede wszystkim wypina, i jesli bedzie dobrze ulozona, to bedziesz rowniez miala taki ¨krzywy¨brzuszek bez wzgl.na rozmiar
w pierwszej ciazy bardzo utylam. brzuch mialam ogromny
serio....ogromny! a i tak dziwne ksztalty przybieral 
u nas jak zwykle leje i wieje. mam dosc tej pogody.....
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Hej,
Ja jeszcze w łożku, szlam spać ze zgaga i z nią sie obudziłam feeeeeeee
Malenq słyszałam ze warto powiedzieć tez o opryszczce wargowej jak ktoras przechodziła....
A np. jesli cały czas jestem zaflegmiona (schodzi z nosa) to tez mam mowić?
Buźki dla Kosi
-
Zgredka, ja tez mam gruba tkankę tłuszczowa która osłania brzuch ciążowy, ale ten jest juz coraz bardziej widoczny, i np gdy czuje jak mała szaleje, kładę sie prosto na plecach a wtedy widzę falujący brzuch, i podskakujące miejsca od kopniaczkow
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejka kochane dzisiaj noc fatalna, nieprzespana , może w ciągu dnia odeśpię, coraz gorzej się śpi, a jak się obudzę to już nie mogę zasnąć, ot taka końcówka

W ciągu dnia u mnie jest ok, najgorsze są noce, ale już coraz bliżej do tulenia Kruszynki
to wytrwam
Miłego weekendu dziewczynki
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hello, spałyśmy dziś z Kingą bardzo dobrze

Hehehe taki krzywy brzuś każdą czeka, niezależnie od tłuszczyku bo dzidziolek nie odpuści
Wczoraj doczytałam, że jej kość udowa ma 7cm omg - myślę, takie długie nogi to na pewno nie po mnie
Zdrówka dla dziewczyny i miłego dnia
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ja na początku ciąży zapobiegawczo, jak gdzieś dalej jechałam to ssałam całego migdała i nie miałam nudności żadnych. A zawsze chorobe lokomocyjna miałam. CHyba chodzi o to żeby to tak ssać i skubać, nie chrupaćLaRa wrote:A płatki migdałów moga być? Czy całe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 11:20
-
Ja przylaze rano, a kobita mowi, ze dwa pierwsze wyklady nie sa na egzamie. Wiec zaraz przedluze sobie przerwe obiadowa, a siku chce mi sie niemozebnie..
I jeszcze nawala mnie jak opetana, moze i bym zobaczyla. Raz sie polozylam, jak piszesz Laro, i rzeczywiscie lekkie drgania widzialam, ale moja to sobie wybiera czas na kopanie mocno jak jestem w pracy albo tramie
wrr
Koncz kobieto twn wyklad, bo jest juz po czasie -
Jak na razie ratuje sie Rennie i cola,
A co do mleka, mozna pic prosto z kartonu? Czy tylko przygotowane?
Yas, to nie na mdłości, tylko nacholerna zgagę, a nie będę co chwile Rennie ssać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 11:22
-
Zgredziu, mała mńie dzis obudziła kopniaczkami, potem położyłam sie na wznak i brzuch zaczął falować, a teraz od czasu do czasu gdzieś mnie rypnie. W każdym razie zaczynam sie juz uczyć tego w jakich porach mała jest aktywna
podobno tak tez bedzie po porodzie
a ona lubi szaleć z rana i późnym wieczorem 
Btw współczuje Ci siedzenia na wykładach
ja sie co jakiś czas podnoszę z łóżka, i szybko do niego wracam, ale mieszkanie samo sie nie posprząta wiec muszę zacząć sie ruszać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 11:27
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH