Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienko, z tego co nam tu cytujesz to sa całkiem fajne sprawy
dosyc ciekawe 
jak tarfisz na cos godnego uwagi to pisz jako "złota myśl"
a cycusie to tez mnie bolały - bardzoooooooo, dotknac nie mogłam
Arienna, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Arienna, pocichutku, powolutku cieszę się razem z Tobą

Maniek, nic już tam nie masz więcej w wynikach? Wartości MoM?
Przykładowo beta HCG 30,07 ng/mL, co odpowiada "ileśtam" MoM?
Powodu do paniki nie masz, uwierz mi
Tak jak kobitetki piszą, podkreśliło bo to tylko komputer. Lekarz Cię uspokoi
-
Witajcie dziewczyny!
Malenq Kosia prześliczna:)nie mogę się napatrzyć!!!Gratuluję decyzji o drugim szkrabie!
Tamka dorodny ten twój maluszek;)gratuluję przeprowadzki nie ma to jak na swoim:)
Arienna:)
Maniek kurcze chciałabym pomóc ale się niestety nie znam:(ale z tego co pisze Tamka to tylko małe przekroczenie więc wdech i wydech kochana i staraj sie nie denerwować!
Zgredka i Nieukowa to super women;)
Beszka te mdłości co cię męczą to tak codziennie?pytam bo mnie od 3 dni gula stoi w gardle i mnie mdli, napoczątku myślalam, że to jelitówka potem ze się po prostu zatrułam a teraz już sama nie wiem, może to nasze dzieciaczki na coś uciskają?
Konwi jak tam remoncik?
Tamka, Malenq lubią tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
Ja was podczytuje po cichutku

Arienka - duzo duzo duzo zdrowka i spokoju
masz racje , nie bierz lekow bez konsultacji z lekarzem.
MAnius - szukalam w necie i tak jak dziewczyny mowia to jest delikatnie ponad norme i sadze ze nie ma co sie martwic
komputer nawet 0.001 bierze juz to na poprawke. BEdzie dobrze nie martw sie 
Lara - tez mi sie tak wydaje
ze suwaki to maja jakies informacje z prehistorii 
Ja sama postanowilam wrocic do PL i isc do endokrynologa , bo wykazaly badania niedoczynnosc wiec nie moge tego zlekcewazyc . Moj doktor w No widzadz wyniki z ich lab stwierdzil ze sa w normie , tylko nie bral pod uwage pewnie tego ze wyniki w ciazy sa inne i powinny byc zroznicowane w zaleznosci od Trymestru a robienie badan na poczatku ciazy na tarczyce mija sie z celem bo hormony buzuja i wyniki sa raz niskie raz wysokie. Totez tez lece do polandi jak najszybciej sie da. Ale tez ze spokojem no coz... mus to mus
-
dzięki dziewczyny za WIELKIE wsparcie bez was to barana o ściane już bym waliła....
może macie racje że coś delikatnie się odchyliło...poczekam to się dowiem w pon wieczorem...
MoM nie miałam żadnego Nenuś robiłam Pappa krypto itd i w pon ide na wielkie usg i mierze mojego dzidziola....jezu żeby tylko był zdrowy....
Maniek

-
Będzie dobrze ManiuśMANIEK wrote:dzięki dziewczyny za WIELKIE wsparcie bez was to barana o ściane już bym waliła....
może macie racje że coś delikatnie się odchyliło...poczekam to się dowiem w pon wieczorem...
MoM nie miałam żadnego Nenuś robiłam Pappa krypto itd i w pon ide na wielkie usg i mierze mojego dzidziola....jezu żeby tylko był zdrowy....
Do obliczenia prwdopodobieństwa wystąpienia wad genetycznych potrzeba kompleksowego badania. Zmierzą przezierność karkową, sprawdzą obecność kości nosowej, wezmą pod uwagę beta hcg, pappa, wiek, u mnie nawet wagę
Ten jeden wynik nic nam nie powie, więc czekamy na pełne badania, z pozytywnym nastawieniem ofkors
Krokodylica, Nieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Hej
O ludu, nie nadrobie was. Tzn, przecztylam na szybko wszytko,
NIEUKOWA - twoja wiadomosc mnie rozwalila
. Jednak cos wyroslo miedzy nogami hahah.
KONWALIJKO - ja ci bardzo dziekuje za twoje zestawienie ubranek dzieciecych bo ja jestem ciemna jak twoj maz, nei wiem co to bodzak, co to kaftanik ani spioszki ;P
ARIENNA - gratuluje!!! Mi pozytywny test wyszedl w sobote wiec tez nei bylo jak isc do gina. Ale bety w gole nei robilam bo stwierdzilam ze nie ma sensu. Przeciez test wyszedl pozytywny
Bylam dzisiaj na tym tescie obciazenia glukoza. I sluchajcie, babka w laborsatorium mowi, ze chyba mi zrobi 75mg bo 50mg juz mialam. Ucieszylam sie ale mowie jej, ze kazali mi zjesc przed. No wiec sie okazalo ze nei da rady w takim razie. Nosz kuuuuwaa jacy ci ludzie tam sa zakreceni w tej przychodni! Wiecej tam nei ide, szukam nowego gina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 13:58
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Ja chce rozowy wozek!! Dawaco go

Bo my z Nieukowa ten sam rocznil, moze dlatego takie zywotnw, acz Nieuk wczoraj marudzila na zadyszke. Wychodze z zalozenia, ze (o ile ciaza zdrowa, niezagrozona) to ruch tylko pomaga przy ewentualnych dolegliwosciach
Mnie cos przeziebienie lapie, prenalen ju dziabnela, a w weekend znowu zjazd, obym znowu nie katarzyla na zajeciach..
Uff wracam z roboty ledwo zywa, tyle spraw mam ze szok, a wciaz gory mi znosza
Arienka: ja tez nic bym nie brala bez lekarzA Nie wolno!!
Mnie tez bolaly piersi i tepo jajniki i to ze 3 tyg.
A wiecie, ze ja wciaz nie uswiadomilam sobie tej ciazy, niby ktos tam we mnie stuka i puka, mam juz twardszy brzuch (niz ten grubasny, do ktorego jestem przyzwyczajona od lat), ale nie czuje sie kobita w ciazy..
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
witam po "urlopie" u mamci

Odpoczęłam solidnie, ale wróciłam do roboty. Bo w domu sajgon. Małżowi zostało położyć jeszcze jedną warstwę na ściany, zamontować nowy karnisz oraz nową lampę i będziemy jutro (pod moim kierownictwem raptem, a przy pomocy kuzyna) wstawiać meble i voila gotowe
Dziękuję Laruś (łowco pięknych ciuszków dla dziewczynek) za przekazanie moich wieści :* i wszystkim Wam za ciepłe słowa. W pn mam właściwą wizyte u moje prowadzącego gina, bo to było tylko usg na lepszym sprzęcie u innego (też mnie operował kiedyś i zachwycał się swoją-moją blizną, ładniejszą od tej 2
) Zanim zajrzał do Kini to obiecał poprawkę tej poprzedniej, sądząc że to po cesarce. Ale później stwierdził, jak przekazała Lara - że mam szansę na SN
a bardzo mi zależy, bo tak jam Malenq pragnę niemal od razu jak to tylko będzie możliwe rozpoczać starania o kolejne dziecko. Po cesarce trzeba czekać jakieś 2 lata...
Malenq witajcie w domu!!!! Twoj Kosia to ślicznotka
:*
Arienko Witaj z powrotem, obrotna babka jesteś :* teraz będzie już z górki
Nieukowa a to Ci figlarz z tego Twojego synka
gratki
Wszystkich udanych wizyt gratuluję!!! już nie ogarniam kto, co i kiedy ale przeczytałam wszystko i ściskam
Wezmę się teraz za malutkie ogarnianie co by jutro nie zwariować. Do zobaczenia wieczorem
Nenaaa, Arienna, LaRa, Krokodylica, beszka, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyś, mój brzuch powiększył rozmiary bardzo w ostatnim czasie, o wiele ciężej mi być aktywnąjustta wrote:Nenka jak samopoczucie w końcówce?
Poza tym jest chyba ok, bóle, kłucia jakieś dziwne, które zdarzały się czasem wcześniej i twardnienia brzucha, jakoś ucichły. Ciśnienie nawet niższe w ostatnich dniach, z opuchlizny to niezmiennie tylko palce rąk puchną i bolą. Nogi, twarz, bez zmian. Sypiam kiepsko...ale to już od bardzo dawna. Z energią słabo, ale to też norma
Nie wiem...cisza przed burzą? 
A Ty jak Kochana?
justta lubi tę wiadomość
-
Zgreduś jesli chcesz rózowy wózek to moge Ci polecic ten sam co ja zamowiłam
facet chcial mi go opchnac po okazyjnej cenie, ale u mnie od razu róż odpadł 
jak bede odbierac swoj to moge podpytac za ile by go puscil
http://expander.czest.pl/produkty/mondo-grey/ kolor oczywiscie pink
witaj Yas
dziewczyny, Wam tez zaczelo sie robic ciezko na tym etapie ciazy co ja jestem? bo mi coraz gorzej (Zgredka!!!!) oddychac
codzien ogarniam długi spacer, a jego czas sie znacznie wydłuza, mimo iz mam obrana sciezke?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 16:04
Yasmin lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH