Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana czułam ze tak bedzie zaciskam kciuki zeby było ok innej opcji nie widzęArienna wrote:misie
tak nieśmiało .... chyba wróciłam 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b1179d93a82.jpg
boję się strasznie, postaram się dziś umówić do gin mojej koleżanki, ponoć jest świetny..... normalnie szok.... mąż powiedział ze on się boi póki co cieszyć
spokojnych 9 miesięcy
Arienna lubi tę wiadomość
-
oki misie idę się uczyć
i myśleć pozytywnie a najlepiej nie myśleć wcale
papa :* jakbym się nie odzywała przez weekend to się nie martwcie, mam szkolę a potem jedziemy na weekend do moich rodziców pa
Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
witam kochane.
Arienna gratulacje
przepraszam ze ja tak jak po ogień do Was wpadam....
dziewczyny odebrałam wyniki HCG wolna podjednotska (kryptor) i wyszedł 30,07 mam go podświetlony na czerwono...czy to jest bardzo zły wynik???? wizytę mam dopiero w poniedziałek wieczorem to chyba zwariuję....jestem w 12tcManiek

-
Hej, witam się z łóżka, wczoraj tak dałam sobie w kość ze krzyż mi prawie odpadł więc dziś więcej leżakowania.
Maniuś,cholera, nie znam się na tym
chyba Nena kiedyś interpretowała taki wynik, może zajrzy i coś podpowie
Arienuś, super!!! Ogromnie się cieszę! A masz w domu duphaston? Moim zdaniem po takiej sytuacji jak Twoja można by było się wspomóc od razu, tak 2x1, takie są chyba zalecenia lekarzy po takich przejściach...
-
jezu tak się zestresowałam że beczeć mi się już chce...a siedzę jeszcze w pracy...dokończe co mam i ide do domu...może spacer mi jakiś pomoże odzyskać zdrowy rozum bo teraz panika na całego:(
Arienka ja dostałam lutke 3x dziennie na zapobieganie poronieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:25
Maniek

-
Maniek ja też niestety nie pomogę, ale Tamka dobrze mówi jak masz duphaston to bierz, ja biorę 3 dziennie od dwóch miesięcy. kochana trzymaj się i myśl pozytywnie, wiem to trudne albo postaraj się o tym nie myśleć, spacer, może kino...
Tamka kobieto wiem że masz teraz napięty okres ale oszczędzaj się, plissss!
Nooooo Tamka jesteś wielka
więc wygląda że ok, ale czemu masz to na czerwono? a nie możesz do lekarza zadzwonić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:32
Tamka lubi tę wiadomość
-
dzięki za wsparcie ale na pewno coś jest nie tak bo odbieram wyniki on-line i jak coś jest "nie w normie" to jest zaznaczone na czerwono i w tym przypadku mam wynik na czerwono reszta ok....nie doczekam się tego cholernego poniedziałku chybaManiek

-
Maniek, może dlatego zaznaczone na czerwono bo norma dla Ciebie wg tego co znalazłam jest do 28 a Ty masz 30 więc dla komputera to już odchył i zaznacza
Ale jest to tak niewielkie wahnięcie ze postaraj się nie panikować bo to więcej szkody może narobić -
Maniek mi w moim lab podkreślili na czerwono podwyższona betę
ten wynik , gdy nie jesteś w ciąży, powinien byc niższy, wiec wszystko żal od tego czy program komputerowy bierze twoja ciąże i jej wiek pod uwagę. Dobrze bedzie.
-
mam Duphaston, ale jakoś boję się sama brać cokolwiek bez nakazu lekarza.... kazała położna nie panikować tylko przyjść w poniedziałek na wizytę, nie wiem sama.......
na ulotce jest napisane że w żadnym wypadku nie stosować bez wiedzy lekarza będąc w ciąży..... ech póki co nic się nie dzieje, żadnych bóli żadnych plamień więc poczekam do poniedziałkuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:23
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ari, wg mnie jesli ma być dobrze to bedzie i tego musimy sie trzymac
tez testowałam w piatek i na dodatek w swieto, wiec nie moglam sie doczekac poniedziałku zeby sprawdzic poziom bety i wizyty by dowiedziec sie czy wszystko ok.
wiem, ze łatwo mówic zeby sie nie stresowac, ale nie jest to łatwe, zwlaszcza jesli o malenstwo dlugo sie walczy... ja zaciskam mocno kciuki i wiem ze bedzie git, zwlasczza ze krecha jest mocna
Maniek, to samo tyczy sie Ciebie, tylko spokój moze nas uratowac, tym bardziej ze stres bedzie juz przy nas do konca zycia
meliska i pozytywne myslenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:35
Arienna lubi tę wiadomość
-
jedyna co czuję to mega bolące cyce i jakby opuchnięte jajniki - ale bez żadnego bólu........... będzie dobrze bo tak sobie postanowiłam
dobra idę się znów uczyć ............
wiecie że pierwsze ruchy mimiczne u dziecka i pierwsze ruchy gałek ocznych, jako pierwsze objawy rozwoju - występują w 42 minucie życia? - masakra jakich bzdur każą nam się uczyć
Krokodylica, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH