Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wow, Yas, Ty juz 35 tc zaczynasz
gratuluje 
jaaaaaaa!!!!!! jak to szybko leci!!!!
teraz Justta, Helenq, Nenaa i worek rozwiazany
tak spogladam na nasza tabelke na fb toz to ja 16 na liscie jestem
boje sie jak diabli ;/
a jak powiedzialam gince o moim strachu zw z porodem powiedziała: Nie bój sie, bedzie fajnie
taaaa pomyslalam: bedzie fajnie, yhmmmmm
Nieukowa, justta, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
No ja teraz mam seminaria i zauwazylam ze maly sie wierci najbardziej nie jak leze ale jak siedze ...
Mysle o glupotach zamiast sluchac bo nudne zajecia. Az sie przed chwila za glowe zlapalam, bo przypomnial mi sie dzisiejszy sen...
Snilo mi xie ze ktos mieszka w mojej pralce... wstalam zrobic pranie, otwieram szuflade na proszek a tam jakas gruba baba od srodka z pralki lape wklada i mowi ze mam jej nie przeszkadzac bo wlasnie szuflade myje bo sie nagar zrobil ;/
Pamietam tylko ze zamknelam szuflade i sie obudzilam
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Ja tez mialam jakis idiotyczny sen, ale nie pamietam
urwalam sie z wykladu i mam przerwe, polazlam do sklepu mamooni i innego gdzie sprzedaja sensorki i te kocymi minky (masakra jakie ceny), bo nie pojawiam sie w okolicach rynku w normalne dni.
wpadlam tez do wagowni i za 8 zl zakupilam calkiem pokazna siatke (cholera mialam juz nie kupowac ubran)..
A i weszlam do sklepu z wozkami i innymi rzeczami, takiego wiecie, prowadzonego od lat przez malzenstwo, nie wielkiego firmowego i gosc mnie wzial w obroty, jestem pod wrazeniem jego zdolnosci perswazji i przygotowania, niemal namowil mnie na tako omege
i podobal mi sie tez emjot hmmm rozowy 
Aha: mi na zgage lek wczoraj powiedzial nie pic nie jesc na 2h przed snem i wiele wiecej sie nie da
ja zawsze staram sie odczekac, nie ma lekko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 13:14
Yasmin lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:
Aha: mi na zgage lek wczoraj powiedzial nie pic nie jesc na 2h przed snem i wiele wiecej sie nie da
ja zawsze staram sie odczekac, nie ma lekko
a jesli zgaga wystepuje rowniez w dzien? to wgle nie jesc i nie pic? -
moze ta zgaga w dzien wynika z dnia poprzedniego, a wtedy by dzialalo 
Ja wlasnie w kawiarni przy kawie i mega slodkim serniku, az skreca, ogladam tw wozki ten tako omega zaczyna mnie ciekawic hmhm i ma go koles za 1200Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 13:31
-
Hejka
Smoku mnie też przeziębienie bierze.
Maniek w sumie to licząc to już 30ty tydzień.
Aj tak leci czas leci!
Niedługo trzeba będzie rodzić.
Ale najpierw jussta i kilka innych dziewczynek.
jussta ja jeszcze nie na końcówce a też spać nie mogę. Straszny mam z tym problem.
Lara mleko ma być pasteryzowane a czy prosto z kartonu czy gotowane to zależy tylko od tego jakie wolisz.
Mi najlepiej smakuje takie prosto z lodówki, codziennie piję. 
-
Bry

Byłam u mamy zrobiłysmy z Zuzą 210 pierogów w tym 80 ruskich
padam na pysk heheh
ja mam zgage po wszystkim co kwasne
grejfruty, pomarańcze, mandarynki 
i dziwny posmak w ustach blee
do tego cos z pecherzem mam tata kupił mi Intima urinal cos tam
zobaczymy mam nadzieje ze przejdzie
własnie wypiłam warki 0% i co i znowu zgaga a taką miałam ochote
-
Lara Hehehe dziękuję
Noooo ten czas leci jak szalony. Niebawem przeskoczysz z 16go miejsca na 10te
nie wiem o co kaman, ale jakoś przestałam się bać porodu i nawet czekam juz na to. Mam na myśli PORÓD, nie żeby było już po... (zboczenie) Myślę, ze faktycznie będzie fajnie 
Jak się czujesz? mam na myśli zgagę (ogół również
)
Nieukowa
podziel się tym co bierzesz przed snem 
Pokoik Kinguni gotowy
Tylko zagracony trochę tym, co muszę poukładać, poprzekładać i znaleźć temu dom. Fajnie będzie dziewczyny!! mówię Wam!!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
to sa delikatne detergenty do prania ubranek dziecięcych. Maja proszki oraz mleczka do prania, do koloru i białego, odplamiacze, płyny do płukania tkanin itp. Ja na razie używam tego właśnie. A czy będzie to pasowało małej to sie okaże jak sie urodzi. Ten zapach juz mi sie z nią kojarzy

Opłaca się, bo wszędzie ponad 20 zł kosztująWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 18:25
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ostatnio sie zaopatrzylam jak po 11,99 były

Yas, kochana, zgaga powraca jak bumerang, jem migdały, banany a nawet mam wrażenie ze po wodzie mineralnej to cholerstwo występuje ;( dodatkowo po położeniu sie do wyrka tak mnie kręgosłup zacząl bolec ze bol promieniuje mi na całe plecy i barki, a dodatkowo mała przykleiła sie do pęcherza i fika ;( prawa dłoń drętwieje ;(
Także, spoko. Norma. Jakoś to muszę wytrzymać, a skarżyć sie nie ma sensu ;/
Ale dzięki ze pytasz :*
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH