SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko - wyrazy współczucia ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko: :/. Bezczynnosc jest w takiej sytuacji meczaca, ale lepiej zostan w domu i badz w kontakcie z mama.

LaRa: wlasciwie to kiedys jakby jeden czlowiek drugiemu pomogl (o ile) to by sie cieszyl, a nie przezywal, ze moze zostal oszukany. Tez zlol ze mnie ..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się...
    dziś dzień jakiś dziwny, podejrzany, niefajny :(

Beszka przyjmij proszę moje kondolencje :(

Zgredzia, z jednej strony to jest zrozumiałe, że czasem Ci taki potworek włącza. Nie zrozumie tego nikt kto nie był w podobnej sytuacji. Ja widze po mojej siostrze... Ale ona ma do czynienia z juz praktycznie dorosłymi wyrafinowanymi potomkami jej faceta. W każdym razie, sam fakt że sama to widzisz i czujesz się z tym źle znacz o tym że nie jestes żadną psychopatką :) Psychopaci nie liczą sie z nikim i nigdy. Weź też pod uwagę hormony a fakt kiedy się dowiedziałaś o jej istnieniu ma ogromne znaczenie w waszych relacjach. I tu jest błąd Twojego partnera. On to też powinien zrozumieć. A jeśli dziewczynka jest fajna a ni e wredna to myślę, ze sie dogadacie.

Justyś :) 3 dni <3 <3 <3

Ja dziś w kościele zemdlałam. Ale tak całkiem do utraty przytomności. Chyba mi ciśnienie spadło. Jak się okazało, zawsze siedzę obok pielęgniarki, która się mną zajęła i szybko doszłam do siebie. Ale teraz jakaś rozlazła jestem, śpiąca i boli mnie głowa

justta lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko, Yas, nic Ci nie jest? mąż był z Toba? jak cisnienie???

Yasmin lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko Beszko przyjmij moje kondolencje, bardzo mi przykro kochana, tulam <3
    Yasmin straszne rzeczy się dzieją widzę, ale pielęgniarka czuwa niczym anioł stróż ;) życzę szybkiego powrotu do formy!
    A Zgredka szalona kobieto ja chyba bym uciekła ;) szalone ale podziwiam!
    Mnie dziś strasznie biodro boli kręciłam się w nocy strasznie z boku na bok masakra :( chyba za dużo się nachodzilam wczoraj :/
    Dziewczyny Proszę mi dbać o siebie i dzieciaczki :)

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ucieczka wydala mi sie abstrakcyjna, zwlaszcza, ze bylam z nim sama na ulicy byl ranek a ja jakos slabo myslalam.. no trudno :) moze kupi sobie za to dobra flaszke.

Yas: ale juz w porzadku? Odpoczywaj

Matko tylko 3 dni :)

Yasmin lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję, czuję się już całkiem nieźle. Tylko jakoś tak jak śnięta ryba. Taka jakaś słaba, zmęczona, spiąca, ale dobrze już. Ciśnienie zmierzę jak wstanę siku. Nie mam siły teraz wstać
    Sama byłam bo mąż w pracy dziś akurat. Ale tel mam przy sobie jakby co

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje szczere kondolencje Beszka... ja bym poleciala na pogrzeb, jesli bylabym z kims tak zwiazana, to ostatnia okazja do pozegnania... moze nie mow mamie ze bedziesz i wpadnij z zaskoczenia, zeby jej nie klopotac wczesniej?

Zgredka to chyba naturalne uczucia... w sumie nie powinnas czuc sie w obowiazku zajmowac sie obcym dzieckiem- bo przeciez nie masz z nim nic wspolnego i jesli czujesz sie niekomfortowo, to nie przejmuj sie tak... powiedz swojemu ze ci zle przebywac z nim i tyle. Niech sam sie nim zajmuje...

Yas uwazaj na siebie, upadek moglby byc niebezpieczny...

Ja wlasnie ganialam z pila, cielam choinki suche po swietach na opal do kominka ;) nie wiem co jest ze mna nie tak ale uwielbiam pilowac, ganiac z kosiarka i szpadlem... musze siewyszalec poki mi brzuch i plecy nie przeszkadzaja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 12:21

Yasmin lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jak to napisałam tak mi sie niemiłosiernie siku zachciało i trezba sie sbyło zwlec z kanapy :) ciśnienie niezłe - 94/62 puls niski jak mnie 84

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Ja wlasnie ganialam z pila, cielam choinki suche po swietach na opal do kominka ;) nie wiem co jest ze mna nie tak ale uwielbiam pilowac, ganiac z kosiarka i szpadlem... musze siewyszalec poki mi brzuch i plecy nie przeszkadzaja :)
    o ciup :) z charakterem kobitka, fajnie

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i kobitki... jest jakaś zasada kupowanie kołderki dla dziecka związana z wielkością łóżeczka? Wypełnienie to rozumiem, ale czy przy wymiarze łóżeczka 120x60cm mam się kierować jakąś konkretną wielkością kołderki?

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko kochanie moje kondolencje :( :*

heh byliśmy wczoraj w Ikei i mój mąż pierwszy raz zaczął oglądać łóżeczka i rzeczy dziecięce :) myślałam że się popłaczę na środku sklepu :)

ps. teraz beczę bo oglądam Titanica ;)- nagrałam sobie w zeszłym tygodniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 12:36

Krokodylica, Yasmin, Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka bardzo mi przykro z powodu ciotki.

Yasmin, jejku, leż teraz i odpoczywaj. Co ludzi straszysz? :)

Yasmin, chyba wymiary kołderek dziecięcych też mają standardowe wymiary jak i te większe? Ja mam 120x90 (łóżeczko takie jak Ty).

Yasmin lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa nie chodzi nawet o zajmowanie sie, bo tego ode mnie nie wymaga, choc chce, zebym w tym uczestniczyla. Ale ja w ogole nie chcialam zeby przybywala, a tak to on by musial jechac do nich i nocowac. Ciezko na dwoch pokojach ze tak powiem sie ukryc, a ja wtedy lapie agresje jak czub :/

Yas: ja tez mam podobne cisnienie, stad szybki spadek powoduje szybkie padniecie..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka...może i zrobiłaś coś szalonego , ale karma wraca :) Kto wie może uratowałaś człowieka :)

Beszko współczuje.

Yasmin, wow to niesamowite, ze siedziałaś koło pielęgniarki :D Uważaj na sibeie.
    LaRa nam też umorzyli z powodu niewykrycia sprawcy, mimo, że mój mąż "detektyw" miał nagranie i przypadkiem jego kumpel poznał złodzieja i podał im nawet nazwisko kolesia. No więc napisał skargę i w końcu sie udało złapać złodzieja...Takie jest dziwne polskie prawo.
    Neukowa gratuluję, ja w przyszłym tyg mam 3 ostatnie zaliczenia i koniec semestru :)
    Ari trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę :)

Ja za chwilę ide do teściów, choć wczoraj teściowa mnie widziała , patrzy na mnie i mówi, co Ci jest wymiotujesz?
    Dziś brat męża też powiedział, że coś źle wyglądam, co się dzieje...matko i córko już bym wolała, żeby wiedzieli, bo nie lubie czegoś ukrywać.Tym ardziej, że widać po mnie, że coś się dzieje. Mój maż za mnie powiedział, nie to zrosty ją męczą :p
    No i wieczorem się śmiał i powiedział, że nasze maleństwo chyba powinniśmy nazwać zrostek :)
    Miłej niedzieli!

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka...bardzo mi przykro, wspołczuję Kochana...bardzo.

Jasmin, uważaj na siebie!

Jestem głodna, idę do ludzi na obiad ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, ja po Kosciele, i teraz lece do tesciowe, odezwe sie wieczorkiem :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, dlatego ja powiedziałam tym razem od razu, rodzicom i siostrom, po pierwsze wiedzieli że się staramy i ze raz poroniłam więc nie picie alkoholu i kawy (a ja kawosz straszny) było by zbyt podejrzane i nijak nie miałabym jak podtrzymać ściemę :P dlatego powiedziałam i zabroniłam się cieszyć dopóki lekarz nie potwierdzi :P

Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Misia, dlatego ja powiedziałam tym razem od razu, rodzicom i siostrom, po pierwsze wiedzieli że się staramy i ze raz poroniłam więc nie picie alkoholu i kawy (a ja kawosz straszny) było by zbyt podejrzane i nijak nie miałabym jak podtrzymać ściemę :P dlatego powiedziałam i zabroniłam się cieszyć dopóki lekarz nie potwierdzi :P
    My chcieliśmy powiedzieć na dzień dziadków, a to już nie długo :) Ale zobaczymy co powie lekarz we wtorek. Kartki niesety nie wypaliły, bo nie doszły by na czas, choć jeszcze pogadam z mężem, trzy dni przed trzy dni po podobno też się liczy :)Chyba i tak się ucieszą, więc nie ma co się przejmować datą dostarczenia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 13:50

• zgredka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia: albo to karma za moje zle wczorajsze zachowanie w stosunku do domownikow i to kara dla mnie :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ