Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A Nenus Gratuluję odnoszenia
ale pewnie nie wyrywaj się 
Co do włosów tez malowalam chyba dopiero w 5 miesiącu bo nam początku też lekarka mi odradzala. Teraz też nie malowalam.od tego czasu bo to tak długo trwa u fryzjera wrrr
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
kurka, dla picu poczytałam trochę innych wątków i stwierdziłam ze nie daję rady, najbardziej mnie rozbawił tekst że "dzidziuś" w 5 tygodniu ciąży czuje zdołowanie matki........
moja zdana rozwojówka leży i kwiczy ze śmiechu 
hehe jeszcze godzina do wyników BETY
ps. a co się dzieje u Freji? wiecie coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:54
Malenq, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja powiem tak...najwięcej idzie kremu nivea, płatków kosmetycznych, wody morskiej do noska, ampułek z solą fizjologiczną do przemywania oczek, pampersów, i kaftaników z niedrapkami...reszta to bajka..większości rzeczy mała nie potrzebuje....
i dużżżżżżżżżżżżżżooooooooo kremów do brodawek, których nie trzeba zmywać:
- bepanthen, maltan, floslek for mum, lano maść Ziaja....
brodawki i sutki są mega wysuszone.....
jak ściągałam pokarm to podgrzewacz do butelek się przydał
a jak któraś miała obfite @, to podkładów też mnóstwo idzie....
i wody mineralnej do picia, idą hektolitry...przy karmieniu "suszy"...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 13:02
Arienna, LaRa, Lili83, Nieukowa, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej,
Nenaa gratuluje
Malenq - musze zapisywac Twoje złote rady
Arienko - czekamy na betke
Cati, co do Twojego pytania: nie szczepiłam sie i nie wiem czy mozna
Malenq, Arienna, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też tak sobie pomyślałam, że co będę wydawać tyle kasy za philipsa skoro ma tylko grzać i trzymać temperaturę żadna filozofia
a to jeszcze jedno sterylizator też się przyda czy po prostu wygotować wszystko i już?
teraz jako mama pełną piersią jesteś mentorką
-
no właśnie takie widziałam z pojemnikiem na gęstsze potrawyBiedroneczka83 wrote:ja mam canpolu z dodatkowym pojemnikiem na podgrzewanie np owocków lub zupek dałam za niego 6 lat temu chyba 40zł i jest suuuper
i możliwością rozmrażania, no to już wiem
-
Hejka kochane dopiero co się ogarnęłam, dzisiaj bieganina od rana, najpierw endo kontrola, potem sklepy, potem w domu ogarnąć, prania i itp, dopiero zaległam

Nenuś gratki z okazji donoszonej
Malenqa super info podajesz na pewno się przyda, będę korzystać z porad
U nas wszystko ok, staram się nie myśleć za dużo, bardziej nastawiam się na myślenie o Kruszynce że w końcu ją zobaczę i przytulę, cesarka mnie przeraża więc nie myślę, na razie mi wychodzi
Smoczyca1, Malenq, Lili83, Nenaaa, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochanie, KOsia NIC nie zostawia, nie mam co mrozić hehehehe
Sterylizator leży i zarasta KURZEM...wszystko do garnka i wrzącą wodą, najszybciej..
Justta jejku już tuż tuż............
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:15
justta, Misi@, Yasmin lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH