SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie butelki polecacie? oczywiscie mysle o tych antykolkowych?

lece z psiakami na spacerek, bo mam jeszcze psinke od mamy (West), a ona potrzebuje sie wybiegac :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuje tommy tipee antykolkowe 150ml

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/tommee-tippee-butelka-antykolkowa-150-260-czujnik-i4925064708.html
    o te kupuje plus jedna mała 150 zwykła

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam avent, ale nie mogę powiedzieć że polcam, bo nie wypróbowałam :) W zasadzie to ja uważam, że tu chodzi o smoczki, które przypasują się lub nie dziecku.

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy Zuzi używałam Aventów i nie narzekałam :)
    a teraz chce tomme bo sa antykolkowe a jak bedzie chłop to sie przyda heheh bo oni częściej kolki mają

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    dziewczynki a powiedzcie mi położna zawsze do domu przychodzi? bo moja teściowa mówiła ( a 35 lat pielęgniarką była) że nie słyszała żeby położne przed porodem do domu przychodziły...

Dziewczyny czytajcie co się do Was pisze. :)
    Przeciez pisalam ze przed porodem tylko jesli sobie zyczysz i sie z nia umowisz...

konwalia u mnie na SR tez nic zbytnio nie rozdawali, jakies dwie probki male z jonson's baby i to wszystko :)

Ja byłam z mezem na zakupach w biedrze, promocja na lovele chyba dobra bo proszek udalo mi sie ostatnie opakowanie wyrwac. :) Za to mam 2 plyny do plukania i 4 mleczka do prania (2 do bialych i 2 do kolorowych).

Arienna lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chciałabym Was martwić, ale jeśli dziecko będzie miało kolki, to żadna butelka im nie pomoże.. zresztą ja mam tylko jedną, na godzinę W, reszte kupię, jeśli będzie potrzebna..w końcu nie biorę innej opcji, jak karmienie piersią a wtedy butelki się nie przydają..

ale fak, chłopcy są podatniejsi na kolki.. mój Tymek miał dodatkowo przepuklinę, więc my się bujaliśmy z sab simplexami i enzymami rozkładającymi laktozę z pół roku..

Kroko, nieźle się zabezpieczyłaś z tymi środkami piorącymi :) hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 14:50

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia brałam zapas hehehe.
    Nie wiem na ile mi starczy bo domyślam się że idzie to szybko, ale na pewno na trochę wystarczy. :)

Matulu, Zuzka mi się w brzuchu przekręca, aałć.

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio ZUza miałą pare kolek ale infacol nam pomagał ja tez chce karmic ale butelka moze sie przydać jakby Rafał musiał nakarmić moim mlekiem albo np na herbatke koperkową lub wodę bo bede rodzić latem i np Zuza lubiła prócz mleka pić wode

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa zamówiłam sobie 3 dni temu na allegro wanienkę ze stelażem, takim metalowym, składanym, i dwa dni temu dostałam maila że paczka wyszła.
    Do tej pory jej nie dostałam i nie wiedziałam co się dzieje.
    Dziś dzwoni do mnie pan z DPD i poinformował mnie, że moja paczka ma status zaginionej, bo odkleił się od niej list przewozowy i szukają jej po wszystkich magazynach. Hehehehe.

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ups, to mają problem..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tą paczuchę zapłaciłam z góry, więc mam nadzieję że jednak się odnajdzie.
    Niby to sprzedający ma problem a nie ja ale zaraz problemy są niepotrzebne.

Musiałam lecieć do sklepu kupić paprykarz i wpierdzielić kanapeczki z paprykarzem! No musiałam! Pan każe, sługa musi. :P

Tamka, LaRa lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, w Twoim przypadku to jest Królowa każe, sługa musi ;-)

Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dzwoniła pani z simin i sie przepisałam na sobotnie zajęcia w SR i zaczynamy 7 lutego :)

Misi@ lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    hehe a ja mam chyba wieczorne mdłości, co prawda nie wymiotuję ale muli mnie i to wieczorem ;)
    a dziś jakoś tak się dziwnie czuję brzuch mam taki jakiś opuchnięty i mnie kręci w brzuchu jak przed okresem albo biegunką, nie jest to ból więc nie zaznaczam, ale takie mulenie, ale przynajmniej głowa już nie boli :)
    Ari mnie prze tydzien mulilo, a od wczoraj jest dobrze :) ale jak pomysle o niektorych potrawach to nadal mam cos jakby wstret.
    U mnie szpital. Maz ma albo zatrucie, albo jekitowke, a ja zapchany nos, bolace gardlo..ech..a polozna wybiera sie z danego szpitala?
    Ciocia meza jest polozna i jezdzi po domach i prowadzi szkole rodzenia, ale 40 km od Poznania. Ona jest strasznie zakrecona:p

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w przychodni do której należysz jest położna i pielęgniarka środowiskowa, które dostają za Ciebie kasę i ich zakichanym obowiązkiem jest tak naprawdę się Tobą opiekować.. szpital to inna nieco bajka, tam jak chcesz do porodu określoną położną, to sobie wykupujesz by uczestniczyła przy porodzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 17:53

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    w przychodni do której należysz jest położna i pielęgniarka środowiskowa, które dostają za Ciebie kasę i ich zakichanym obowiązkiem jest tak naprawdę się Tobą opiekować.. szpital to inna nieco bajka, tam jak chcesz do porodu określoną położną, to sobie wykupujesz by uczestniczyła przy porodzie
    A ciocie tez moge choc jest z innego szpitala?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

taaaaaaaaaaa teoria...moja jeszcze małej nie widziała, tylko dzwoniła....
    ech polska służba zdrowia...........

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zmienilam pielegniarke, bo jak mialam miec zastrzyki po operacji to nie chciala przyjezdzac do mnie, bo za daleko :/ wiec lekarza mam gdzie indziej a pielegniarke w innej przychodni. A poloznej nie wybieralam oficjalnie wiec pewnie tez powinnam.
    Wiem, ze ciocia jezdzi autkiem caly dzien jest poza domem, albo u mamusiek albo w szpitalu.pewnie zalezy od regionu i samych poloznych. Ta ciocia to jest aparatka. W sumie to nie wiem czy bym chcialaby by byla przy porodzie, ale z drugiej strony moze by przypilnowala w razie czego. Maz nalega a ja nie chce rodzic rodzinnie:p

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq moja, jak się urodził Tymek nawet nie dzwoniła, tylko ja do niej.. więc wiesz.. wiadomo, że teoria.. ale jak mówię, ja nie chcę odwiedzin, ani przed ani po porodzie :)

Misia raczej nie, chyba ze będziesz rodziła w szpitalu w którym pracuje

Malenq lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 410 411 412 413 414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ