Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki... Jade wlasnie.do rodzicow, strasznie wyprana jestem po pracy i wzielam pt wolny

Szefowa mi zrobila focha ze smiem za tydzien jechac na ferie. To jej nawrzucalam, ze jak nie da urlopu to jutro dostanie na stol l4 i tyle w temacie. Byl foch ale urlop podpisala
Od tygodnia jestem zarzucana paczkami od znajomych mam- dostalam z 20kg odziezy ciazowej, ladnej i jak nowej, dp tego drugie tyle ciuszkow dla malego. Nie mam gdzie wszystliego pomiescic, a na remont i szafe dziecieca za miesiac sie dopiero zapowiada
W kazdym razie nie musze prawie nic kupowac. Z dziewczynka bylby problem, a tak sami chlopcy w okolicy to i towar jest
Jak tam jussta, odzywala sie?
Misia mnie w szyjce klulo intensywnie od 1 dnia implantacji przez miesiac. Od razu przypuszczalam ze cos sie innego dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:20
-
ehhh dziewczyny
Od południa mam typowy ból oka i głowy jak zawsze przy pozagałkowym zapeleniu nerwu wzrokowego... Cholera no! a taki toczeń był grzeczny. To się leczy 2 tygodniowym pobytem w klinice i sterydami dożylnie, a potem kilka miesięcy sterydy doustnie. Jak mi do jutra nie przejdzie to się zapłaczę
Poważnie proszę o modlitwę... jestem przerażona -
Yasmin oby to byla 'tylko'migrena
trzymam kciuki za twoje zdrowie!
Doczytalam info od Jussty; kochana gratuluje chlopaczka! Super hiper jestescie!
Helenq no to za tydzien kolejny.forumowy dzieciaczek
ale ten czas leci...
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYas..zdrówka i modlitwa wieczorna jest za Ciebie....
ja proszę o kciukaski, aby jutro gin wymyślił plan naprawy mojego krocza...aby obyło się bez cięcia...
wczoraj zauważyłam trochę ropy i za lusterko...okazało się, że szef się rozszedł i jest dziura, nie wiem czy dwa kawałki skóry się zrosną bez wtórnego cięcia...
Yasmin lubi tę wiadomość
-
och żeby to była migrena... niech mnie trzyma przez tydzień, nie zależy mi. Ale mam typowe objawy tego głupiego zapalenia... zaburzenia widzenia w lewym oku i uczucie jakby żyłki za okiem były za krótkie podczas ruchów gałki ocznej i typowy ten właśnie ból :'(
Dziękuję za kciuki i modlitwy. Przyda się bardzo -
Witajcie jussta gratulacje Leosia

Yasmin moja modlitwę tez masz.
Nieukowa fajnie bo te ciążowe ciuchy to drogie jak diabli,fajny prezent
Konwi tulam i podziwiam dzielna z Ciebie babka.
...czy ja też mogę poprosić o wpis na listę? Termin mam na 27.07. Ostatnia miesiączka 20.10.2014
Nieukowa, konwalianka, Malenq, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek

-
Yas, tulam i mam nadzieje, ze to nic powaznego, wieczorna modlitwa za Ciebie :*
Ty to sie biedna nacierpisz
Malenq - za Ciebie tez potrzymam kciuki, tzn za Twoje krocze
ehjjjj a bolały Was zebra/miesnie miedzyzebrowe? i plecy w odcinku piersiowym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:54
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Oh Yas bidulko!Pomodle się i ja:)Oby to tylko migrena była!
Kurcze no zazdroszcze wam tych darmowych ciuszkow dziewczyny, prawie wszystko musiałam kupować a wiadomo jak dziec szybko rosnie;)nie wspomne o ciuchach ciązowych;)
Yasmin lubi tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Melduję się po powrocie z miasta i SR, dziś była kąpiel noworodka, ubieranie, zmiana pieluch i ogólnie zabiegi higieniczne... pani powiedziała, że robię to jakbym 5 dzieci wychowała
pogadaliśmy o karmieniu piersią i tak ogólnie... podobają mi się te zajęcia 
Ale zmęczona jestem jak rex! plecki mnie bolą bo a to do sklepu a to po mięcho, a do markietu ehhh teraz się najadłam i leżę
Yasmin moją modlitwę i kciuki też masz
I Malenq za Ciebie i Twoje krocze także
Moja nareszcie się rozruszała i mi brzuch rozpiera
Miłego i spokojnego wieczorku
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Yas, kurczę, niech toczeń siedzi i nie rzkręca się na koniec ciąży.. wspomnę o Tobie najwyższemu
Malenq współczuję kochana, bo ja miałam takie ropne zapalenia przez 9 m-cy po porodzie..nie życzę Ci tego skarbie
Nieukowa, ale sucz.. co za babsztyl..i dobrze zrobiłaś!
a mnie dziś wkurzył pocztowy...zostawił awizo, mimo, że ja w domu cały dzień! jak niby mam jechać na pocztę z takim palcem i odebrać przesyłkę? nie dość, że tak późno, bo to kalendarze na dzien babci i dziadka, to jeszcze mam sobie po nie jechać..
ja mam bóle żeber od 20 tygodnia, teraz są gorsze
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYas......jakiś młodzik mnie zszywał i byle jak szwy założył...w tamtym tyg. gin ściągnął, ale powiedział "że spaprana" robota...ale ładnie się goiło...a tu bach
gdzieś pewnie szew za lekki był i teraz się rozeszło.......
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
wszystkim ciężarówkom, mamom zdrówka, zdrówka, zdrówka......
Smoczku to super, że zadowolona jesteś z SR:) nie wiem czemu najpierw napisałam Kroko ??? uhmmmmmm chyba niedospanie daje o sobie znać...
lecę na karmienie małej bo już głośno się dopomina...
dam znać jutro jak wrócę od gina............ boszzzzz boję się....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:39
Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kochana trzymam kciuki aby wszystko gładko poszło i Twoja bożena szybko wróciła do formyMalenq wrote:Yas......jakiś młodzik mnie zszywał i byle jak szwy założył...w tamtym tyg. gin ściągnął, ale powiedział "że spaprana" robota...ale ładnie się goiło...a tu bach
gdzieś pewnie szew za lekki był i teraz się rozeszło.......
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
wszystkim ciężarówkom, mamom zdrówka, zdrówka, zdrówka......
Smoczku to super, że zadowolona jesteś z SR:)
lecę na karmienie małej bo już głośno się dopomina...
dam znać jutro jak wrócę od gina............ boszzzzz boję się....
Buziaki dla Kosiuni
smacznego
Malenq lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH