Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pospacerowałam, ale chyba musze zaczac odpuszczac takie dlugie chodzenie bo te spojenie mi walnie ;/ przynajmniej takie mam uczucie ;/
czy wasze malenstwa tez dzis mało ruchliwe? moja nawet po zjedzeniu cukierka nie bardzo reaguje ;/ chyba odsypia za mnie nocke
grzeczne malenstwo, ale od czasu do czasu mogla by kopnac, tak dla swietego mego spokoju 
o co cho z marcówkami?? czyzby juz sie u nich zaczelo? ja podczytuje lutówki, ale zeby marcówki? od nich mały kroczek i beda kwietniowki brrrrrrr -
Leoś jaki przystojniak!!!! rośnij kawalerze :*** Justyś gratuluje jeszcze raz i czekam aż dojedziesz do siebie bo mam masę pytań

o ciuuuuup, to moja chyba przez rok nie owłosieje. Nie mam żadnej zgagicati wrote:a slyszalyscie o tym ze jak sie ma zgage to ponoc dziecko bedzie mialo busz na glowie ?

Laruś - moja zawsze się mobilizuje jak napiją się ciepłej wody z cytryną. Działa niemalże od razu
Co?? marcówki już zaczęły OMG
nie straszcie.... ja zaraz z początku marca
hehehe Lara... niezłe nóżki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:19
-
Jussta: ale sliczny z tymi wlosami

Ja wlasnie zzarlam mega obiad,
dzis kolezanka przyniosla mi torbe ubran, co prawda ona ma synka, wiec glownie niebieske, ale ze 2x wiecej niz tego co ja mialam
od razu wyprobowalam worki prozniowe, ktore dzis do mnie dotarly, nie byla to prosta sprawa, zwlaszcza, ze poczatkowo "przeciekaly", ale dalam rade.
a teraz leze..
Jak to jest twardnienie to ja chyba tez cos takiego mam, ale slabo zauwazalne..
Tez waham sie nad smokiem
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:
hehehe Lara... niezłe nóżki
hi hi ładne nie? zgrabniutkie takie
tez slyszałam a nawet pisałam kiedys o tym owlosienu przy zgadze ( o dziwo opowiedzial mi o tym tesc) wiec moja dziewczynka powinna miec warkocze do kolan
Yasmin, Misi@ lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:o mamo, a czemu tak szybko? cos sie stało???
Złapało je nagle, rach ciach, wody odeszły za to skurcze nadeszły i bach, poród.
Marcówki rodzą a lutówki siedzą cicho i liczą chyba że je kolejka ominie.
Moja koleżanka urodziła córcię z włosami bujniejszymi niż Leoś a zgagi nie miała w ogóle.
A i druga koleżanka mi dziś powiedziała że jest w ciąży. Jest przeszczęśliwa, ona bardzo chciała dziecka, jak mi dziś o tym mówiła to miała łzy sczęścia w oczach.
A wcześniej zawsze macała mnie po brzuchu żeby zaskoczyć hehe.
Malenq lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

wąsy to po 50 rosną