SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej moje marcowki juz rodzą... Wow jak ten czas szybko leci

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta, sliczny Leos <3 jeszcze raz ogromne gratulacje i szybkiego powrotu do formy :)

Kroko, a jak Twoja szwagierka? pisalas kiedys, ze tez sie stara i ze tesciowa sobie obmyslila, ze ona pierwsza miala zajsc....

mnie dzis takie skurcze w pracy chwycily, ze myslalma ze porod sie zaraz rozkreci :/ jakiego powera do pracy dostalam, by wszystko zakonczyc ;) na szczescie skurcze sie skonczyly, ufff troche za szybko by bylo ;)

Krokodylica, justta lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czas zapiernicza... ja juz ponad rok od straty i tez czasami na emama obserwuje dziewczyny, z ktorymi mialam rodzic w listopadzie...

Ja bym chyba chciala miec mega zgage gdyby to dzialalo, bo maz lysieje na potege od kiedy ma 18lat (rodzinne u facetow w ich linii) jakbym mogla Radka zaczarowac zeby mial bujna czupryne i zeby nie wypadala,to bym probowala :)

Do czerwca kupa czasu, ale nie obrazilabym sie na porod pod koniec maja, wiecej slicznej cieplej pory roku dla maluszka by bylo ;)

Kurcze podliczylam sobie ile by moj wozek kosztowal, gdybym chciala komplet akcesoriow ktore sobie wymarzylam. 3 kafle, chyba kogos pogrzalo! Nie ma to jak strategia firm pt. Sprzedajemy sprzet bez niezbednych dodatkow, a potem dokupujcie to wszystko za chore pieniadze...
    Ja rozumiem ze tescie sponsoruja, ale chyba bez przesady :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:48

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ciągle skurcze i mdłości, nieregularne, bolesne tylko klucie w szyjce po skurczy ale tyle.. Nawet boje się jechać na IP to sprawdzić bo jak nie zatrzymają? Co zrobię z Tymkiem.. Do tego z P nie rozmawiamy i nawet go nie ma.. Słabe to wszystko..

Yusta ale śliczny, gratuluję ponownie

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka skarbie jeszcze za wcześnie na poród wiec staraj się wypoczywać i jie stresować.

Nieukowa a może niech teście kupią wózek a ty dodatki do niego, będziesz miała upragniony wózek a koszty nie będą wielkie jeśli rozlozysz na siebie i teściów

Konwaljanka leć na IP z tym nie ma żartów, jeśli nie pójdziesz będziesz się stresować a to też nie dobrze

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana szybciej wezme kase jak za nowke a kupie uzywke i akcesoria tez uzywki... wtedy wyjdzie jak za nowy 'na golo'

Konwi az tak zle jest, ze twoj ma gdzies zdrowie twoje i malucha?.. na pewno znajdziesz jakas opieke Tymkowi, nie bagatelizuj sytuacji :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:13

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Smoczyca hehe to jak nie chcesz już rodzić to do lutówek idź. :)
    Mówisz? To musze to rozważyć ;) wg usg mam termin niby na 6 kwietnia wiec mam nadzieje ze mała grzecznie wytrzyma chociaż do końca marca :)
    Konwi naprawdę jedz na IP dziewczyny dobrze mówią!
    Mnie męczy klucie w pachwinie dzwonilam do ginki I jutro mam zrobić mocz i się z nią skontaktować oby to nie było nic groźnego :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wózek bez akcesoriów też kosztuje 3 tys. Wcześnie zaczęłam się rozglądać i kupiłam używany przez 3 mce (niektóre elementy jeszcze z metkami) za 1500. Trzeba szukać

Krokodylica lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma go jeszcze, w pracy jest.. Zobaczę jak te skurcze, nie da jakieś regularne, wiec może to nic..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow drogie macie te wózki. 3 tys to super wypas musi być :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Wow drogie macie te wózki. 3 tys to super wypas musi być :)
    a to się w praktyce okaże :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham po ginie :)
    wszystko ok 100zł nie moje l4 do 11 lutego :/

a ja miałam zgage przy Zuzi i mała miala duzio włosków :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60d425a4bdae.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/428c01614383.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60435dffa0ad.jpg

Nieukowa, Smoczyca1, Krokodylica, Lili83, Yasmin lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku moj nowy bez akcesoriow kosztuje 1600 spacerowka, gondola 700 a adapter do fotelika 250. A do tego jakies gowna w stylu spiworka, folii p.deszczowej, torby itp. sa po 200zl za element ;/

Dronia slodka Zuzia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:27

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój obecnie nie jest juz produkowany w takiej wersji hehehe ale kosztował na full wypasie w 2009 r 1550zł

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ macie słodkie i.śliczne te maluszki.... Nie mogę się juz doczekać choć jestem pełna obaw czy będę umiała sobie dać radę.
    Konwalio a jak Tymek się czuje? Może mąż jak wróci to się dogadacie, może pomyślał i będzie dobrze i jak czujesz się źle to smigaj na IP teraz to jest priorytet Ty i maluch.
    Malenq a jak Twoje krocze goi się? Dajesz rade?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwga uwaga!
    Kupilam dzisiaj po raz pierwszy cos dla dziecka :D. ...Plyn do pranie z Loveli do kolkorow ;D

Powiedzcie mi prosze co jest lepsze do bialego, proszek czy plyn z Loveli?

konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Kroko, a jak Twoja szwagierka? pisalas kiedys, ze tez sie stara i ze tesciowa sobie obmyslila, ze ona pierwsza miala zajsc....

Tak bylo, Ty to masz pamiec. :)
    U nich na razie cisza, niby lekarz jej zdiagnozował też PCO i chodzi tam do niego na wizyty ale nic z tego nie wynika.
    Teraz jak byli na Święta w domu to gadałam z nimi i oni niby się zastanawiają czy w ogóle chcą, bo u niej nie wiadomo jak będzie z pracą (firma podupada), on ma nową pracę i nie ma jeszcze umowy na stałe, więc są niepewni czy poradzą sobie z kasą. Poza tym w okresie świątecznym zajmowali się trochę córką drugiego szwagra, to jest taki obowiązek, zajęcie 24h na dobę, a oni tam są kompletnie sami, nie mają nikogo na miejscu, ani żadnego dziadka ani babci, i nie będzie miał im kto pomóc, tylko będą zdanie na siebie itd itd. Także ogólnie niby chcieli ale jakoś zwątpili.
    Także jak bym miała czekać na "swoją" kolej to chyba bym się zdążyła mocno zestarzeć. :P

A Ty beszka nie rodź jeszcze! Jeszcze czas!

Yasmin lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, Konwalia, jakie nie odzywamy się??? Babo za fraki go, niech się synem zajmie i Tobą jak jest taka sytuacja. Luudzie tak mnie stresować.

Psotka na temat tych proszków to może ktoś doświadczony niech się wypowie.

Ja też mam dziś słaby dzień, źle się czuję i znowu mnie naciąga na tęczę ale mam nadzieję że będzie ok. I niestety też mam skurcze. Ale spoko, dam radę, Zuzka się jeszcze nigdzie nie wybiera!!!

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka ale z Ciebie twardziel, ze dopiero teraz cos kupilas. Ja, jak pisalam, ubranek mam juz potad :)

Po obiedzie poszlam na drzemke, nie lubie spac w dzien, ale wszystkie mlode mamy każą sie wyspac przed to sie stosuje

A teraz ide na lekki fitnesik :) zdrowy kregoslup

Yasmin lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka PŁYN, BALSAM to najlepsze...i ja mam tylko do kolorów...
    do tego koniecznie odplamiacz dla dzieci...bo te płyny to nie wypiorą...

Maniek goi się, tylko nie wiem czy samo się zrośnie, a każdy ( z dwóch ginów) twierdzi, że nie trzeba ponownego szwu....a ja mam inne przeczucie....
    ale ech....
    teraz laktator na tapecie....dobrze, że za wcześniej kupiłam ...

KOnwalia buuuuuuuuuuu współczuję sytuacji z małżem...ale kobito tu chodzi o zdrówko Twoje i nexta!!!!!!!!!!!!!!

‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ