Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYasmin.............artysta..........co tam beret......laska jakie TY masz nogi boskie:) a piesek niczego sobie, taki obronny:)
no i drzemka nie pomogła...to chyba z tych bólów głowy co przychodzą nie wiadomo skąd i znikają same....ale mogłoby już odpuścić....
ja już po zupce.....
na drugie będą pulpety z indyka w sosie marchewkowo-pomidorowym z kaszą jaglaną....
a wolałabym coś "niezdrowego"....
ja wózka nadal nie mam najciężej to się zdecydować.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:00
Yasmin lubi tę wiadomość
-
hahha pewnie tak to zabrzmialo, ze pies siedzi na kolanach hahhah chodzi o o ze lubi siedziec z przodu na miejscu pasazera, ale dlugo nie usiedzi wiec przednie lapki i głowa jest na małza nogach tzn tak bylo kiedys ze 20 kg temu, a teraz bedziemy kombinowac, zeby i jemu bylo wygodnie i nam
na kalendarzu belly wyczytalam ze 15 tydz to wyczuwanie pierwszych ruchów o matko!! to juz za niecale 3 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:04
-
Lara, nie nastawiaj się za bardzo na te ruchy, ja zaczynam jutro 18 tydzień i nie powiem, żebym była pewna, że coś czuję... chwilami wydaje mi się, że coś tam bulgocze, chwilami jest totalna cisza, także wiesz tylko spokój może nas uratować
-
nick nieaktualnywczoraj mój małż cudowny, przed zaśnięciem: "kochanie a tak w 2018 to dwójka przy choince będzie???" aż mnie zamurowało....
kobietki ja już pisałam: JAK ZACZNĄ Wam pukać i stukać to do porodu nie przestaną...moja mała dzisiaj po wodzie z cytryną "rozszalała" się na około 40min....
zjedzcie coś kwaśnego lub słodkiego i poczekajcie....to podobno pobudza dzieciaczki....justta, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustta MISIO słodziuchny:)
jak pisałam zamurowało mnie i nic nie odpowiedziałam, po chwili już spał......
i nadal jestem w szoku...mam nadzieję, że nie poruszy dzisiaj tego tematu, a jest szansa że wróci późno i szybko pójdzie spać, jutro wczesny wyjazd to Wawy ma, więc znowu będę miała spokój....
ja jeszcze nie wiem czy z 1 sobie poradzimy, bo jak Kosia będzie miała charakter mamusi to dom rozniesie.....hehehehjustta, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredka, ja patrze na to: zeby sie dobrze prowadzil, byl lekki, w miare mały ( w sensie zeby sie zmiescil np. do bagaznika), mial jak najwiecej funkcji tzw. 3 w 1 no i oczywiscie kolorystycznie musi tez odpowiadac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja po obiedzie - odgrzewany kotlet i warzywa na patelni.
o rozmiar wózka nie muszę się martwić bo bagażnik duży, ale z tą wagą to dobry pomysł, acz mieszkam na I piętrze, a jestem mocarnaMalenq, justta lubią tę wiadomość