Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo,
wróciłam z roboty i podczytuję
Konwalianko: niech Tymek szybko wraca do zdrowia, wiadomo co dolega, to pójdzie szybciej..
na spotkaniu z szefową było parę hmm "niesmacznych" momentów, m.in. kiedy jedna z szefowych publicznie namaściła moją koleżankę do awansu, a ja siedziałam obok, a mam dokładnie taką samą sytuację, (choć niby to nie moja szefowa, więc może tego nie wiedzieć), ale i tak mogłaby być bardziej taktowna..i to nie było jedyne faux pas z jej strony
ja nawet nie wiem ile mam tego b12, ale jem z magnezem
też miałam tę globulki co Ty Kroko, ale nie wiem czy podziałały, bo nadal coś ze mnie wycieka.. -
ja wrociłam ze spaceru z psami, spacerowalam w deszczu.... przyszlam do domu, patrze przez okno a tam sniegiem nawala! pech to pech... a ja i psiaki mokrutency :<
aha i juz coraz ciezej
-
U nas rano był śnieg ale na szczęście już śladu po nim nie ma bo było ciepło, ale śnieg znikł i przyszedł mróz brrrrr zimno mi, ostatnio ciągle mi zimno. Moim najlepszym przyjacielem jest koc.
Wiec nie zazdroszczę sniezycy.
Ja juz czekam na wiosnę a w PL dopiero zima idzie -
Lara ile piesków masz,dwa? Trochę ciężko ci będzie na początku jak maleństwo się urodziLaRa wrote:ja wrociłam ze spaceru z psami, spacerowalam w deszczu.... przyszlam do domu, patrze przez okno a tam sniegiem nawala! pech to pech... a ja i psiaki mokrutency :<
aha i juz coraz ciezej
-
mój osobisty to Labrador (7lat), a teraz na wychowaniu do niedzieli mam jeszcze Westa, mały ale bardzo zywotny (suczka) potrzebuje ruchu, szalenstwa itd.
czasami sa momenty ze nie wytrzymuje, jedno robi "2", wiadomo ze musze posprzatac a w tej samej chwili drugi mnie ciagnie w innym kierunku... czasami jestem padnieta po takim spacerze
ale psiaki tez 
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ależ naskrobałyście

MIsi@ nie dziwię się, dobrze powiedziałaś! 10 tys i od Was pożycza? szok
Konwi dobrze, że jest w końcu diagnoza więc życzę aby było juz z górki
zdrówka dla Tymka 
Kroko dobrze że wyniki ok
A co do drogi do szpitala myślę że dałabym radę sama pojechać
tak mi się wydaje przynajmniej przecież to tylko 5 km w moim przypadku i prosta droga
ale jak małż ma rodzić ze mną to póki co tego się trzymamy 
Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
wiecie Ana chyba dobrze mówi sprawdziłam w necie u nas też są dodatkowe dwa dni pełnopłatnego urlopu okolicznościowego z tytułu urodzenia dziecka, kolejne 2 tyg dostaje zwolnienie 80% płatne ze szpitala, ale musi to być mąż nie partner - podobno, no i 2 tyg ojcowskiego który może wykorzystać później ale zanim dziecko skończy rok. i później ewentualnie tacierzyński .
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Wiecie ja nie mam nic do śniegu i uroków zimy...ale tylko w przypadku jak siedzę w domu pod kocem z kubkiem kakao (właśnie zrobię sobie dziś kakao
bo jak muszę wyjść ubierać tony ubrań, kozaki, sypie mi w oczy i przedzierać się przez zaspy brrrr tego nie lubię 
A jak położna była zobaczyła na stoliku miskę tiki taków i pytanie a jak ze słodyczami
a ja że czasami muszę
no i mam ograniczyć słodycze ehhhh postaram się choć nie będzie lekko
-
Tak u nas należy się dwa dni ale on ma przecież masę niewykorzystanego urlopuKrokodylica wrote:Z tego co kojarzę Anastazja mieszka za granicą? Może tam mają inne zasady.
ale nic nie zaprzatam sobie tym głowy mam dużo czasu na awantury z nim o to. Nie ustapie, z tydzień musi być ze mną!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
tak, Wescik mojej mamyBiedroneczka83 wrote:Larus wescik to od twojej mamy jest prawda?? a powiedz zdrowa jest bo kurcze moi znajomi mają i wet im powiedział ze strasznie chrowite są alergicy i wogóle ich np ma niedoczynnośc tarczycy i bierze euthyrox 25 hehehe

i tu prawda - nie znam westa ktory nie ma alergii, jakiejkolwiek, nasza ma alergie pokarmowa i niestety musi byc na suchej karmie hipoalergicznej ;/ tylko u mnie jest na wakacjach, podjada jedzenie labka (tez karma hipoalergiczna) z dodoatkiem mokrej karmy
a u mnie tez zasniezylo niesamowicie, malz powinien juz byc w domu a jedzie 5/h ;/ a tu polfinał recznej
a co do niedoczynnosci tarczycy to moj labus ma i bierze 8 tabl. dziennie 100 euthyroxu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:01
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH