Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Dobra cytryna pomogła ale i tak mnie muli bo zaczęłam gotować te kość wiec teraz śmierdzi w całym domu bleeee
I coś mnie dziś brzuszek boli
A to akurat dobry znak, ja przez 3 miesiące nie mogłam przewąchać zapachu mięsa.
A Neny nie widać, może rodzi? -
Czesc dziewczyny, ja juz pisalam na fb ale napisze i tutaj
Więc dzis odwiedzilismy pania polozna ktora zrobiła nam usg polowkowe , bardzo zdenerwowani na początku bo norweskiego jeszcze nie potrafimy na tyle by sie dogadacAle pani nas uspokoila , przeprowadzila bardzo szczegolowe badanie dowiedzialam sie wszystkiego co chcialam
Z mezem ogladalismy kazdy moment a to bijace serduszko , a to machajacą roczke i lapiąca za uszko jak mamusia
az sie oboje poplakalismy. A gdy pani przedstawila nam naszego Synka oboje sie rozkleilismy !
)) kobieca intulicja mnie nie mylila
wiec nasz sliczny synus jest zdrowiutki i duzyyy
i kopal podczas usg ! synek pelną para !
Zostaje rozgladac sie za wyprawką i imieniem : )Nieukowa, Lili83, LaRa, beszka, Nenaaa, Tamka, Krokodylica, Anastazjaaa, konwalianka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Piekny jest Cati!
Swietnie ze wszystko ok, gratuluje!!!
U mnie zatrucie na 102. Nie wiem po czym, nie wiem dlaczego, nie wiem za co. Ale dzis znowu wymiotowalam, po samych sucharach... Nie wiem jak jutro przezyje powrot do Polski, poki co humor mi siadl masakrycznieleze i bekam sucharem...
cati lubi tę wiadomość
-
Nieukowa moze grypa żołądkowa albo ewidentnie cos zjadłaś:(Współczuje
Cati gratuluje siusiorka;)jednak miałas dobre przeczucie;)
Nenuś pochwal się pokoikiem i mebelkami:)
dzisiaj miały byc czary odprawiane;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 19:55
cati, Tamka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B