Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko, mam nadzieje ze bedzie fajnie, Yas mi polecała - zreszta rodzimy w tym samym szpitalu w ktorym jest SR
nawet wczoraj dostalam sms-a przypominajacego o dzisiejszych zajeciach
juz wiem ze za tydzien bede na zajeciach sama bo małza nie bedzie caly weekend ;/
dzis sie okaze co go ominie ;/ byle nie kapiel i przewijanie hihihi bo go wysle na dodatkowe zajeciaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć,
Ja teraz słabo spałam.. to już chyba norma..do tego spotkanie ze znajomymi okazało się klapą, znaczy samo spotkanie nie, ale to co było po nim.. oczywiście pokłóciłam sie z P.. szkoda gadać.. jak wypije trochę to mu się włącza tryb narzekań i czepiania się.. mam dość..
dziś od rana, niby ok, ale humor mam zjebany (sory za przekleństwo)
no i obudziłam się z bólem głowy, więc słabo się czuję.. dziś niby mamy składać łóżeczko i wózek..ale zwisa mi to..chce nich składa, nie - trudno..
wczoraj doszły ręczniki dla małego..jeszcze czekam na pieluchy, prześcieradła i środki higieniczne i będzie dobrze..
która to miała baby blues przed porodem? jak nic go mam.. tylko bym ryczała..nie chce być taka..
Cati, gratuluje synusia.. imie macie jakieś na tapecie?
Pati, a Ty jak się czujesz? a maluszek? zdrowia dla SebastianaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 09:10
-
Haj,
Blondik, gratuluję, czekamy
Pati, dzielna Kobieto, zdrowia dla brata i dużo sił dla Ciebie
Lara, dobrych wrażeń ze szkoły rodzenia
Konwalia, ja miewam tego bejbi bluesa dosyć częstoBędzie dobrze Skarbie, rozejdzie się po kościach ten felerny dzień.
Dobrego dnia MAMYkonwalianka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:dziękuję za wszystkie miłe słowa;) dołącze do Was jak lekarz potwierdzi Bąbelka:)
miłego dnia;)) a kiedy idziesz do lekarza ?
Konwalianka - niestety jeszcze nie ale podoba mi sie Mikołaj i Filip nie wiem co na to moj M ale porozmawiamy na ten temat wkrótce
-
witam totalnie niewyspana nie mogłam spac o 2 do 5 rano wierciłam sie kreciłam koszmar
byłam juz w sklepie i zjadłam conieco zaraz wybieram sie na spacerek z Zuzą bo pogoda cudna szkoda ze nie mam pieskachetniej bym wychodziła hehehe
Pati trzymam kciuki za Sebastaiana daj znac jak tam fasolek
Lara super ja musze jeszcze 2 miesiące na SR czekać
-
Hejka ja się dzisiaj witam z bólem brzucha, raczej flaków, latam do kibelka i jestem jakaś osłabiona na maksa, w głowie mi się kręci, dobrze że dzisiaj M ma wolne to pomoże, bo jestem nie do życia
Blondik gratuluję kochana i czekamy
Pati trzymam kciuki za braciszka
Nenaa obowiązkowo pokazuj pokoik jak już będzie ogarnięty
Miłego dnia dziewczynki -
LaRa: to na pewno nie Ty, tamta byla cudzoziemka.
Kroko: pomogla ta nystatyna czy jak to zwie, bo ja skonczylam z tydzien temu, a leje sie ze mnie, gdyby nie wkladki chodzilabym w mokrych gaciach, no chyba, ze bym brala do pracyna zmiane, takie wodniste bez specjalnego zapachu mleczne hmm
koncze sie
-
po pierwszych zajeciach w SR jestem serio miło zaskoczona, fajna babeczka prowadzi a i grupa tez wyglada na w miare ok
smiac mi sie chcialo, bo babka opowiada o ciazy, jak dziec sie rozwija i w ktorym msc najwiecej czerpiee od nas zelaza, wapnia i potasu, laski zasłuchane a faceci myslami bujali w oblokach hihihi
potem krotkie cwiczenia na sali, tez wesolo bylo
w poniedziałek mamy zajecia pt "poród"
Zgredka hihihi
co z Ciebie cieknie? ja miałam jeden dzien mocniejszy sluz a teraz wszystko juz w normie normalnej -
aaa i Yas napisała: u nas dzis jakos dziwnie. Dobrze spalam ale jestem niemiłosiernie słaba i zmeczona. Wciąż mój organizm się oczyszcza regularnie. Czuję dosyć dotkliwe napięcie w podbrzuszu jakby tuz przed @ ale tak tuż tuż a nie niebawem. Mala sie rusza.
czyli Kinga juz puka do drzwi -
Pozdrow ja od Nas i dobrze, ze mala jeszcze siedzi, kazdy dzien sie chyba w takiej syt liczy dla rozwoju..
No nie wiem, ale leci mi strasznie w porownaniu do nieciazy. Zaczyna na spacerze z psem potem po a potem w robocie z wkladka mniej czuje ale widzeehh moze ta infekcja sie nie zaleczyla lekiem
-
Hejka, byli u nas na momencik znajomi, koleżanka jest w 19tc, wczoraj się dowiedzieli że będzie siurek.
(Mają już roczną córcię).
No kurna motocykliści rosną w siłę jak cholera.
Mi powrócił katar, szlag.I jeszcze mi się krew z nosa puściła - bo przecież dawno nie leciała. :]
Od rana pracowałam przy kompie bo miałam trochę rzeczy firmowych do ogarnięcia a teraz pasuje wziąć się za sprzątanie ale... może samo się zrobi? Hmm? -
jussta a Ty co tam za dziadostwo złapałaś? czy z przemęczenia tak?
zgredka ja jeszcze biorę, on mi dwa opakowania (20 tabletek) przepisał, nie wiem czemu tak dużo? Chyba nie będę brać do końca. Czasem jeszcze trochę coś zaswędzi ale nie ma tragedii.
Mi po nystatynie tez tak cieknie, więc wszystko w normie.
-
Witam się ze szpitalnego wyra, co prawda dość nowe ale zbyt miękkie dla mnie
Blondik Gratuluję! !!!
Reszcie tez ale nie pamiętam już czego bo pisze z tel at mały ekranik.
Już dostałam drugi i ostatni zastrzyk i jutro na 99% do domu. Na Ktg wsio ok skurczów brak a dziś Ktg miałam o 6 rano Oooo, ale spoko i tak już nie spalam
Trzymajcie się laski! Oprócz Neny hahaha haKrokodylica lubi tę wiadomość
-
A i ja Wam powiem ze nie mogę narzekać ani na lekarzy ani na położne do rany przyłoż
musi mój im coś kupić jakąś kawę i ptasie mleczko a co
na IP tez spoko jakaś znajoma mojej mamy więc luz a jak weszłam na oddział to moja ginka juz na mnie czekała w zabiegowym
Więc po ogólnym zapoznaniem się z oddziałem stwierdzam że dobrze szpital wybrałam i Wam życzę tylko takich miłych wspomnień!Nieukowa lubi tę wiadomość