Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:Nie dziękuję
i wzajemnie zdrówka i powodzonka
Ja niby jutro wychodzę ale w domu leżeć za 2 tyg kontrola i obym jeszcze miesiąc wytrzymała w 2paku to mała powinna 3 kg mieć4 tygodnie to dla Ciebie pikuś, pryszcz, dasz radę
Dbaj o siebie
-
Ale mam zgon, jeszcze jedna h zajec to malutko, ale ja juz ledwo sapie, na przerwie wciagnelam shejka wanilkowego co mi sie marzyl, ale byl pysznie gesty i dobry, a powinnam kawe i teraz ledwo sie trzymac, jak tylko zamkne oczy po chwili glowa gwaltownie opada..
Smoku: ciesze sie, ze u Ciebie w porzadku, ja z kolei o swoim szpit czytalam, ze polozne okropne, ale moze beda mnie z sr kojarzyc (taaa jasne) -
Zgredka a mnie odrazu skojarzyły z SR i a Ty co tu robisz
serio trafiłam cool
A najlepszy był doktorek
Robie krzyżówki a tu obchodzi i pyta mnie.czy cos mi wychodzi ja mówię że powoli. A on ze jak 32 tydzień to krzyżówka musiała wyjść i cala sala się smieje wiec jak widzicie personel spoko
Kroko spokój połóż się z tyłkiem i leż spokojnie!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
A mnie nadal męczą te biegunki..znaczy to nie biegunka, tylko, jak idę do wc, to jest to takie rzadkie (sory za dosłowność)..no i położyłam się i obudził mnie skurcz z kręgosłupa.. ale beznadzieja..
Kroko, siedz na dupce, porządki nie zając - nie uciekną..
A Wy już dajcie spokój Nenie, bo się dziewczyna zamknie w sobie:P haha, a właściwie to nie ona,ale mały się zaprze i już..
Smoku, fajnie, że atmosfera w szpitalu fajna, zawsze to milej czas leci..Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Yas jutro o 8:00 ma sie zgłosić na oddział, i pewnie ok 9-10 urodzi sie Kinga
chyba ze lekarz zmieni zdanie, ale zapowiadał ze w niedziele rozwiąże ciąże
Ja porobilam galaretę z kurczaka (zachcianka R) i gulasz wołowy na jutrzejsze placki po węgiersku i padLam do łóżka z butelka Leszkahihi oczywiście 0%
Chorowała z Was ktoras na zatoki w ciazy? Mam wrażenie ze coś mi sie dzieje, bo mam sucho w nosie i dziwny bol ciągnięcia do czoła i jakies mroczki w oczach ;(
Smoku, fajnie ze masz taka luźna atmosferę w szpitalu
Kroko małż niech sprząta a Ty lez!!!!
Konwalia, czy to nie juz?????Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No to trzymamy kciuki za Yasmin i Kingunie
Lara gdzie łazilas ano tak spacery
Podobno masę ludzi na grypę choruje dobrze ze jutro do domu spadam bo położne tez niektóre zasmarkane
A mówiła ile mala waży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 18:26
-
Wydaje mi sie, że to jeszcze nie teraz.. ale znowu byłam w kibelku i leci ze mnie, jak woda z kranu..dziwne to..nic mnie nie boli, nie mdli..bardzo dziwne..
skurcze są, ale nie jakieś intensywne..chyba zwykłe przygotowujące..
dobrze, że skończą się męczarnie Yas, no i ile można czekać w takich wiecznych stresach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 18:59