Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenuś zaciskam kciuki za kolejne usg no i kawał chłopa ci się szykuje fjuu fjuuu

U nas ok, dalej jestem zoombiakiem, ale pomału przyzwyczajam się do tego stanu już, karmimy się teraz praktycznie co godz, jest co robić, więc czasu brak
Miłego dnia wieczorkiem może jakieś zdjęcie zarzucę
Powodzenia dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:53
-
kochana nic sie nie stresuj, jak lekarz nie zwrócił uwagi na to znaczy ze nie ma się czym przejmować będzie dobrzeBiedroneczka83 wrote:kurcze to moze ja pójde sobie crp zbadac
zestresowałąm sie
a mnie się dziś dzidziol rozpycha normalnie czuje- kłocie i rozpychanie
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Prosze wpisac na pierwsza strone Synka mojego : )

Wpisałam.
Jakieś typy na imię są?
Tamka fura z klasą!
Faktycznie na zdjęciu nie wygląda jak granatowo biały.
Zdjęcia kłamią. 
helenq ja jestem zazdrośnica i drążyła bym temat smsa.
Albo odpisała z tego tel. "straciłem numer, nie wiem kto pisze".
Lili hehe przespać poród - to by było coś.
Arienna łobuzie mogłaś posłać którejś smska. Cieszę się że z Tobą lepiej, no i gratuluję ujrzenia dzidzi.
Konwalia super fura, będę mieć podobny kolor, taki oczojebnie-zielony.
Brzusio już spory.
No ale jesteś na wylocie. 
Nena a może młody sam się zaraz zacznie pchać na świat i problem wód się rozwiaże sam.
Lili83, konwalianka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ja dziś oczywiście użeram się z mdłościami - żeby ich uniknąć muszę jeść mało a często, a że nie jestem głodna co 3 godziny to zapominam jeść i potem mnie męczy cholera jedna.
Poza tym Zuźka zaczyna mi chyba naciskać tam na dole, czuję taki ucisk jak by się zaczynała pchac do wyjścia, a to jest bolesne i wcale nie jest miłe. -
napisałam do Yas smska, co u nich, bo wieczorkiem mi napisala, ze jest nacpana jakimis lekami przeciwbolowymi ;/
zobaczymy, jesli wyrazi ochote to dzis przed SR do nich zajrze
Nenaa, dorodny dziec, ale boje sie cokolwiek mowic, bo nie wiem ile kg mi przyjdzie urodzic
Konwalia, no brzuszek piekny, pojazd równiez
Ciekawa jestem jak tam Kotka po wizycie i ile dziecie juz wazy
mamy termin na ten sam dzien i fajnie porównac
ja wizyte mam w czwartek wiec porownamy
-
No wiesz co Ty mi robiszBiedroneczka83 wrote:hehe ja wczoraj zaliczyłam miły spontaniczny sex pierwszy od ... wieków hehehe i mały potem chyba z godzine sie wiecił

buuuuuuuuuuu wieków????? a co ja mam powiedzieć ;(
ino płakać...
zazdraszczam oczywiście!