Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Hehe Lara ma rację, chyba Nenie nie moga zaproponować nic innego jak tylko urodzić.
oto chodzi! a Nenaaa juz mnie bić chce
zaraz uciekam zobaczyć sie z dziewczynami -
Lara: skurwiel przelozyl na jutro wplate, kolezanka podajac sie za mnie go terroryzuje.
zastanawiam sie jak zdobyc jego nazwisko jakos do niego zadzwonic i za kogo sie podac i niby poprosic o nazwisko, ze zle mam zapisane (moze z jakiegos urzedu, biura), bede go potem gnebic -
Zostaję w szpitalu...o nie, ja nie byłam nigdy, nie chcę, buuuu. Dobrze, że torby i wszystkie rzeczy wzięliśmy tak na wszelki wypadek. Ale mimo tego nie spodziewałam się tego, że zostanę. Plan jest taki, że jutro jakieś dowcipne tabletki na wywołanie skurczy mają zapodawać, pojutrze kroplówka z oxy...,że niby w ciągu 48h mam urodzić....yhy. Ciekawe.
Krokodylica, Tamka, Biedroneczka83, LaRa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Yupi! Nenuś, super, wreszcie jakiś konkret! Pomyśl ze ten szpital to tylko na chwilę żeby młodego uwolnić, będzie dobrze!
Kroko, ja też mam takie dziwne odczucie, jakby mi młody chciał wychodzić, właściwie od dwóch dni nie mogę chodzić, bo dosłownie po 15 minutach ciągłego łażenia zaczyna mi się okrutne kłucie w szyjcei bóle podwozia wszelakiej maściWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 19:36
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenka, super
trzymam kciuki aby poszlo szybko, sprawnei i w miare bezbolesnie
Kroko, mnie tez mdlosci od poczatku 3trymestru dopadlywiec przerwy moze ze 2 tygodnie mialam. do tego inne sensacje zoladkowe...
ehhh ta ciaza najtrudniejsza dla mnie. mloda albo nie kppie przez 2 dni, albo tak daje czadu, ze np. dzis tka mnie po zoladku walila, ze ruszyc sie z bolu nie moglam. ba! momentami nawet oddychac nie moglamale wole to niz, gdy siedzi cicho.
mnie krocze tez boli i generlanie dlugo nie pochodze, bo i krzyz strasznie bolipamietam ze koncowka ciazy z poprzednimi dziecmi byla podobna. wydaje mi sie tez, ze brzuch mi troche opadl.
a tutaj moj zeszlotygodniowy brzuchol
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dc4928d0cc8b09e8.html
dzis moi rodzice wyjchalismutno nam. mlodszy dziec, az sie rozplakal, bo chcial z nimi leciec
kazal sie natychmiast odiwezc do babci....gdyby to bylo takie proste. mam nadz.ze moja mamcia niedlugo przyleci do nas
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Beszka sliczny brzusio:)Smutne to jak rodzice wyjeżdzaja cosc o tym wiem, zawsze potrzebuje kilku dni by do siebie dojsc, podobnie mam jak jedziemy do pl:(Mój syn twierdzi, że on do pl wroci jak skonczy szkole!Zobaczymy jak to życie się jeszcze ułoży!
Witam w klubie parcia na krocze pojawilo się to z bolami @ przed kilkoma dniami w pierwszej ciazy nie mialam wiec nie moge porownac a i przytyłam tez tylko 1kg
:(wszystkie objawy wskazuja na koncowke aczkolwiek poczytałam troche w necie i sa dziewczyny które nawet przez miesiac z takimi bolami chodza, wiec to mnie pociesza;)Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Tamus, koncowka tak wyglada....ale to nie znaczy, ze urodzisz w ciagu paru dni ...mozesz, ale rownei dobrze mozesz pochodzic jeszcze z meiesiac. ja mma skurcze, kotre bola, ale nie sa regularne i wiem, ze u mnei to normlane na tym etapie ciazy i jeszcze miesiac tak moge polzaic o ile nie dluzej
w ogole, to dzis zaczynam 34 tc wg norweskiego lekarza. nie wiem jak oni to licza ) tez niby od 1 dnia ostatniej @
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka spokojnie, mysle ze miesiac jeszcze na luzie posiedza.
Brzuchy nam nie opadaja, czopy nie wylaza, skurczy nie mamy - znaczy jest git.
A to ze czuc dziecko nizej, no moze faktycznie juz tam powoli zlazi, ale sadze ze ta "koncowka" to miesiac jak nic.
Beszka ladny brzus, wcale nie wyglada na opadniety.
A i mojej szwagierce opadl brzuch 2 tygodnie przed porodem wiec luz.
Ja swojej przed 10 marca nie wypuszczam i kropka.Lili83 lubi tę wiadomość
-
Kroko, to zdjecie z poprzedniego tyg. a brzuch mi teraz opadl.
w poprzednich ciazach opadl mi ponad miesiac przed porodem, wiec nawet to mnie nie stresuje
teoria teoria a kazdy organizm inaczej reaguje
od srody zaczynamy masaz krocze i herbatke z lisci malin zaczynam pic wieczorami....tylko nei wiem jak ten olej z wiesiolka przyjmowac, tzn. wiem ze od 38 czy 37 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:34
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Beszka ładny, okrągły brzuszek!
no takiej koncówki (hehe, od 2 mcy) to chyba nikt nie ma.. spojenie zaczęło mi się rozchodzić jakoś ok 25tc i lekarz mi powiedział, że to normalne w kolejnych ciążach - super! do tego brzuch opadł mi już z 10 dni temu, skurcze bolesne mam od jakiś 2 m-cy, więc super rewelacja.. od jakiś 5 dni mam rozwolnienie, zgagę od 2 tygodni i mdłości..
podłamałam się.. Tymek skakał po łóżku i zrzucił mój telefon.. poszła szybka.. oczywiście poryczałam sie, a mąż oczywiście z pretensjami, że kładę go na łóżku.. dopiero później się zreflektował i przytulił..
Nena, super! niedługo będziesz tulić maluszka