X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dupsko - dobrze powiedziane hehe ale ciezarna bedziesz bic??

ok trzymam kciuki za rozsadna decyzje :)

Nenaaa lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Lara ma rację, chyba Nenie nie moga zaproponować nic innego jak tylko urodzić. :D

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Hehe Lara ma rację, chyba Nenie nie moga zaproponować nic innego jak tylko urodzić. :D

oto chodzi! a Nenaaa juz mnie bić chce :(

zaraz uciekam zobaczyć sie z dziewczynami :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: skurwiel przelozyl na jutro wplate, kolezanka podajac sie za mnie go terroryzuje.
    zastanawiam sie jak zdobyc jego nazwisko jakos do niego zadzwonic i za kogo sie podac i niby poprosic o nazwisko, ze zle mam zapisane (moze z jakiegos urzedu, biura), bede go potem gnebic :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, przecież nie mogą cię zaskoczyć, bądź przygotowana na najgorsze, czyt. Rodzimy jutro z rana :)

Zgredka, niezły pomysł.. Niech ktoś zadzwoni, najlepiej facet.. Mniej podejrzane

Krokodylica lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostaję w szpitalu...o nie, ja nie byłam nigdy, nie chcę, buuuu. Dobrze, że torby i wszystkie rzeczy wzięliśmy tak na wszelki wypadek. Ale mimo tego nie spodziewałam się tego, że zostanę. Plan jest taki, że jutro jakieś dowcipne tabletki na wywołanie skurczy mają zapodawać, pojutrze kroplówka z oxy...,że niby w ciągu 48h mam urodzić....yhy. Ciekawe.

Krokodylica, Tamka, Biedroneczka83, LaRa, Blondik lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenus glowa do gory:)max za dwa dni zobaczysz malego szkraba;)sciskam i pisz co i jak

Nenaaa lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana Neno też nigdy nie byłam w szpitalu i przeżyłam, więc Tobie też nic nie będzie tyle że we dwójkę wyjdziecie :)
    Będzie dobrze kochana, trzymam kciuki i czekamy na dalsze informacje :)

Nenaaa lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa: czad :) cieszmy sie, ze niedlugo maly bedzie juz z Wami :) a nie tylko z Toba

Nenaaa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yupi! Nenuś, super, wreszcie jakiś konkret! Pomyśl ze ten szpital to tylko na chwilę żeby młodego uwolnić, będzie dobrze!

Kroko, ja też mam takie dziwne odczucie, jakby mi młody chciał wychodzić, właściwie od dwóch dni nie mogę chodzić, bo dosłownie po 15 minutach ciągłego łażenia zaczyna mi się okrutne kłucie w szyjcei bóle podwozia wszelakiej maści :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 19:36

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka hehe czyli mowisz ze to normalne na tym etapie? :)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenuś jupii kochana max 48h i bedziecie razem :) dasz rade ja tez nie cierpie szpitali a dałam nawet rade i kazałam sobie wenflon wsadzic :P ach ciążowe hormony

Nenaaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka, super :) trzymam kciuki aby poszlo szybko, sprawnei i w miare bezbolesnie :)

Kroko, mnie tez mdlosci od poczatku 3trymestru dopadly :/ wiec przerwy moze ze 2 tygodnie mialam. do tego inne sensacje zoladkowe...

ehhh ta ciaza najtrudniejsza dla mnie. mloda albo nie kppie przez 2 dni, albo tak daje czadu, ze np. dzis tka mnie po zoladku walila, ze ruszyc sie z bolu nie moglam. ba! momentami nawet oddychac nie moglam ;) ale wole to niz, gdy siedzi cicho.

mnie krocze tez boli i generlanie dlugo nie pochodze, bo i krzyz strasznie boli :/ pamietam ze koncowka ciazy z poprzednimi dziecmi byla podobna. wydaje mi sie tez, ze brzuch mi troche opadl.

a tutaj moj zeszlotygodniowy brzuchol ;)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dc4928d0cc8b09e8.html

dzis moi rodzice wyjchali :( smutno nam. mlodszy dziec, az sie rozplakal, bo chcial z nimi leciec ;) kazal sie natychmiast odiwezc do babci....gdyby to bylo takie proste. mam nadz.ze moja mamcia niedlugo przyleci do nas :)

Nenaaa lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka fajowy brzuś :)

beszka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokuś, nie wiem cholera czy to normalne, trochę się boję czy to nie młody jednak się już pcha, mama mnie tak nastraszyła, że tak wygląda końcówka, a to jeszcze Beszka mówi to samo...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka sliczny brzusio:)Smutne to jak rodzice wyjeżdzaja cosc o tym wiem, zawsze potrzebuje kilku dni by do siebie dojsc, podobnie mam jak jedziemy do pl:(Mój syn twierdzi, że on do pl wroci jak skonczy szkole!Zobaczymy jak to życie się jeszcze ułoży!

Witam w klubie parcia na krocze pojawilo się to z bolami @ przed kilkoma dniami w pierwszej ciazy nie mialam wiec nie moge porownac a i przytyłam tez tylko 1kg
    :(wszystkie objawy wskazuja na koncowke aczkolwiek poczytałam troche w necie i sa dziewczyny które nawet przez miesiac z takimi bolami chodza, wiec to mnie pociesza;)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • beszka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamus, koncowka tak wyglada....ale to nie znaczy, ze urodzisz w ciagu paru dni ...mozesz, ale rownei dobrze mozesz pochodzic jeszcze z meiesiac. ja mma skurcze, kotre bola, ale nie sa regularne i wiem, ze u mnei to normlane na tym etapie ciazy i jeszcze miesiac tak moge polzaic o ile nie dluzej ;) w ogole, to dzis zaczynam 34 tc wg norweskiego lekarza. nie wiem jak oni to licza ) tez niby od 1 dnia ostatniej @ ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka spokojnie, mysle ze miesiac jeszcze na luzie posiedza.
    Brzuchy nam nie opadaja, czopy nie wylaza, skurczy nie mamy - znaczy jest git.
    A to ze czuc dziecko nizej, no moze faktycznie juz tam powoli zlazi, ale sadze ze ta "koncowka" to miesiac jak nic. :)
    Beszka ladny brzus, wcale nie wyglada na opadniety. :)
    A i mojej szwagierce opadl brzuch 2 tygodnie przed porodem wiec luz.
    Ja swojej przed 10 marca nie wypuszczam i kropka. :)

Lili83 lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, to zdjecie z poprzedniego tyg. a brzuch mi teraz opadl.
    w poprzednich ciazach opadl mi ponad miesiac przed porodem, wiec nawet to mnie nie stresuje ;)
    teoria teoria a kazdy organizm inaczej reaguje ;)

od srody zaczynamy masaz krocze i herbatke z lisci malin zaczynam pic wieczorami....tylko nei wiem jak ten olej z wiesiolka przyjmowac, tzn. wiem ze od 38 czy 37 tc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:34

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka ładny, okrągły brzuszek!

no takiej koncówki (hehe, od 2 mcy) to chyba nikt nie ma.. spojenie zaczęło mi się rozchodzić jakoś ok 25tc i lekarz mi powiedział, że to normalne w kolejnych ciążach - super! do tego brzuch opadł mi już z 10 dni temu, skurcze bolesne mam od jakiś 2 m-cy, więc super rewelacja.. od jakiś 5 dni mam rozwolnienie, zgagę od 2 tygodni i mdłości..

podłamałam się.. Tymek skakał po łóżku i zrzucił mój telefon.. poszła szybka.. oczywiście poryczałam sie, a mąż oczywiście z pretensjami, że kładę go na łóżku.. dopiero później się zreflektował i przytulił..

Nena, super! niedługo będziesz tulić maluszka

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 497 498 499 500 501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ